Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מרכז 21/5/2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני טס לחו"ל בערב אני אגיע לביקור קצר....

כרגיל אני אגיע עם ה-CROUCH ROCKET (האוטו אצל אישתי).

עופר

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שאגיע,עם אוטו די ריק....

כל הסט אפ משתנה כנראה...

מקווה שתהיה היענות.

12 וחצי במקום הרגיל?

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

אני גם ישתדל לבוא אני רוצה לחבר את הסאב שלי אצל מישהו עם מגבר חזק יותר משלי (600RMS הסאב)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

כל המרבה כן זה משובח חחחחח יאלה חברה כמה שיותר יהיה יותר כיף..

אודי יהיה שמח לראות אותך אבל בבקשה פעם אחת בחצי שנה האחרונה אולי תגיע עם משהו החלטי באוטו שלך?(-:

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

וואללה יהיה בסדר,יש לי כיוון ברור יותר עכשיו,עדיין עם הרבה באסססססססססס...

באמת מקווה שהפעם תהיה יותר היענות כי כל פעם לבוא ולראות 3-4 מכוניות זה לא כזה מדליק לפעם הבאה...

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

שמע עשינו את המקסימום פירסמנו ב3 פורומים כאן בשארקס ובאוטוסאונד...

אלה הפורומים היותר איכותיים שראינו לנכון לפרסם בהם...

אני מקווה לטוב וגם צופה די טוב יותר מזה אני לא חושב שיש מה לעשות אם כל אחד יראה נוכחות ויחשוף פרצוף יהיה אחלה שמע גם כשאין נוכחות מלאה יש צחוקים ומעבירים זמן בכיף מכוונים פה ושם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...