Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מרכז 21/5/2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה יאללה אני בא עם הL7 החדש שלי ואני אביא נרגילה רוצים אני יכול להביא עוד אחת אבל תארגנו לה טבק וגחלים

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי בעיה להביא ציוד לנרגילה

הבעיה שלי היא שעדיין אני לא מכיר אף אחד מהאנשים בפורום.... קצת קשה בעניין הזה...

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

וואלה מיקי אחי אני שמח שאתה בסוף תוכל לבוא . מעניין כבר לשמוע את הL7 . [תתחדש אגב..]

אני כניראה יארגן איזה גחלים או טבק..צריך להיות לי איפה שהוא בבית ניראה לי..

אגב לזה שמעליי אתה לא מכיר עכשיו מהפורום סתכל על זה ככה-אחרי יום שבת אתה כבר תכיר , אז חופשי.

אגב אני יבא מצלמה נעשה קצת תמונות .כדי שיהיה מה להעלות לאתר בדיון "סיכום מפגש "שיפתח.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אממ יש לי תפוחים (כמובן ) , ענבים , דובדבן ולימון

לפי דעתי רק תפוחים

כל השאר סתם חרא אבל אם אתם רוצים משהו אחר רק תגידו אני אביא בכיף

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תביא מה שבראש שלך .מה פתחתם לי פה מסעדה פרסט קלאס??

רק חסר הגריל והסטייקים ונעשה חפלה שלמה..

שורה תחתונה -תביאו מה בא לכם בלי הרבה חשבון נפש..

יאלה לכו לישון מחר רבוטה!!

פורסם

חח בקטנה

אני מצדי רק תפוח אבל יש אנשים שרוצים דברים אחרים אז מה אכפת לי להציע

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני מגיע עם המגבר הדנדש שלי...

יהיה מפגש מלא שידרוגים מבחינתי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם לא יהיה [קשה לי להאמין כי מבירורים שלי יהיה הרבה] בכל מקרה אם לא יהיה אז תתלו על עץ את המארגנים.מספיק פייר?:-P

פורסם

אני חושב שיהיה די מלא קשה לי להאמין שההפצה של המפגש הזה הייתה לחינם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...