Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב את זה שאתה לא נותן לנו מידע על המגבר, כי אין לך, ולכן קשה לעזור...

איך אתה, מסוגל לקנות מגבר מבלי לדעת עליו כלום?

אין לך נתונים, אין לך דגם... אם אתה כזה פראייר, יש לי כמה דברים למכור לך... שווים הרבה כסף,

אבל אני יעשה לך מחיר מעולה... :)

בקיצור, הרי שעדיין לא קנית, אז תבקש ממי שמוכר לך את הדגם של המגבר, ואז תוכל לעזור לנו

לעזור לך.

ועוד טיפ אחד קטן - אל תקנה משומש מבלי לראות שהוא תקין או לא...

גל

פורסם

אין מגבר של נקאמיצ'י ב 1400...

אני לא מבין מאיפה המחירים האלה אני דיברתי עם היבואן דרך איזה דיבור עם חבר והוא אמר לי שהוא מייבא במחיר הזה ולמכור במחיר כזה לא נותן רווח...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אוקי אז אני יבהיר.

יש לי חבר שהוא יבואן !!!

הוא נותן לי מגבר נקמיצ'י ב1500 שקל 4 יציאות.

הוא הבהיר לי שזה מחיר יבואן ולא מה שהולך בשוק ולכן שאלתי אם זה מחיר טוב או לא ועוד לא ענו לי.

לי זה ניראה הרבה מחפש מגבר יותר זול שהציע לי.

ודרך אגב אם מישהו רוצה את המגבר הזה של נקמיצ'י אני מוכן לקנות לו שיגיד את הסכום שהוא מוכן לשלם וזה דחוף עד יום חמישי.

פורסם

אפשר לרכוש בארה"ב את ה PA-1004 מגבר נקמיצ'י 4 ערוצים ב 50RMS במחיר של 199-249 דולר:

http://www.electronicsbonanza.com/comersus/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=5655&sku=Nakamichi-PA1004&src=g

http://www.speakersound.com/index.html?loadfile=catalog16_0.html

1500 זה כמעט שתי מגברים בחו"ל

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...