Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה בני זונות ניסו לגנוב לי בלילה את הרמקולים מתוך החניון התת קרקעי של הבניין שלי!!!

כולה רמקולים של פיוניר ב 300 ש"ח.... בשביל זה לשבור את החלון??

לא הצליחו כי הרמקולים מחוברים חזק חזק למדף ברזל של האוטו שלי....

את החלון החליפו לי בינתיים, אבל עוד לא מצאו חלק חילוף למדף הזה שעקרו... מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה חלק וכמה זה אמור לעלות (שלא יעבדו עליי במחיר) ?

כדאי בכלל לפנות למשטרה להתלונן?

יש עוד מישהו שזה קרה לו ככה בחנייה של הבית?

זה ממש מעצבן לחשוב שהחתיכת חרא הזה מסתובב בשכונה שלי עכשיו בשקט....!@#!@

כמה יעלה לבניין להתקין מצלמות וידאו במעגל סגור בחניון? יש בניינים שעושים את זה?

אם כן מישהו מכיר חברות שאפשר לבקש מהן הצעות מחיר?

יש לי עכשיו פירורים מהמדף שנכנסו לי לרמקולים, הם יכולים לגרום נזק? איך אני מוציא אותם?

רק שואב אבק? שואב יכול להזיק?

הבעיה זה שאין לי שואב לאוטו... רק לחשמל ואני לא מצליח לחשוב על נקודת חשמל איפשהו בחוץ...

P5230310-2.jpg

פורסם

שמע אחי, לאור המקרים לאחרונה שאני קורא כאן...אולי כדאי להעיף את המערכת מהרכב ואפילו עדיף שעה אחת קודם בשביל למנוע נזק לרכב גם מבחוץ וגם מבפנים.

קיבינימט,עדיף לנסוע בלי מוזיקה מאשר לנסוע בלי רכב בכלל.

פורסם

כל יום אני נכנס לפורום וכל יום או שגונבים למשהו את המגנזיום ומשאירים לו רכב על בלוקים,או שגונבים רמקולים,רדיודיסק וכו'....מבאס כבר לשמוע את זה!!!

פורסם

ללכת למשטרה זה כדאי כי כך ידעו שיש שם מכה של פריצות ואולי כתוצאה מכך יתגברו את הסיורים באזורך,גם אם יש לך ביטוח תצטרך אישור על הגשת תלונה.

אין הרבה מה לעשות כדי למנוע את הפריצות הללו פרט להסוואה,תנסה כמה שפחות להבליט את מה שיש לך ברכב.לדוגמא חבר שלי שם רשת שחורה על הרמקולים בצורה שהרמקולים יהיו מוסווים והגנבים לא רואים את הרמקולים.

המלצה נוספת היא להוציא את הפנל הנשלף יש הרבה שמתעצלים ואח"כ בוכים על זה.

פרט לכך אין ספק שמדובר במכת מדינה ומי שבד"כ פורץ אלו נערים או נרקומנים שמחפשים מימון לסם,אין כלים להלחם בהם,אלא אם תהיה ערני או שכנייך וכמו שאמרתי להסוות את מה שיש לך.

אני לדוגמא לפני שאני מחנה את הרכב או פותח חלון אני מנמיך את הווליום,אולי אני פארנואידי אבל כך אני מוריד את הסיכויים למשוך את אוזנו של הפורץ או של חבריו.

פורסם

ללכת למשטרה בשביל מה?

כדי שישלחו לך הודעה לבית שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור, חבל על הדלק שלך ועל הנייר שבו יכתבו את ההודעה הזו, תחסוך את זה לעצמך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כל יום אני נכנס לפורום וכל יום או שגונבים למשהו את המגנזיום ומשאירים לו רכב על בלוקים,או שגונבים רמקולים,רדיודיסק וכו'....מבאס כבר לשמוע את זה!!!
קח עצה טובה יותר שתפתור לך את כל הבעיות בחיים-תמכור את האוטו סע באופניים לפני 50 שנה ואף אחד לא יגנוב יפגע וישחיט לך אותם .

בחייאת רבאק. מזה לא להשים מערכת באוטו ..אוליי תפסיק לנשום ותעלם וזהו?.זה פיתרון?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...