Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחיווט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest Need For Nos
פורסם

א)עם אני יתקין שתי פיוזים על כבל חשמל אחד שהולך מהמצבר לשתי מגברים, איך זה ישפיע על הסאונד או על המגברים?

בית פיוז אחד הוא בית פיוז רגיל לכבל אחד שיהיה במנוע כמו שיש לרובנו באוטו (לאלה שיש מגבר).

בית פיוז שני הוא בעצם מפצל שיש בו כניסה אחת, שתי פיוזים ושתי יציאות והוא יהיה ליד המגברים מאחורה בספסל האחורי.

מה שיוצא ששתי מגברים יעבדו על 3 פיוזים.

אני לא רוצה להתקין פיוז אחד כי אני לא רוצה שיעבדו לי שתי מגברים על פיוז אחד.

האפשרות שאני חשבתי עליה זה להתקין את הבית פיוז השני (המפצל) שיהיה מחובר ישר למצבר (בלי עוד פיוז בדרך) ואז ממנו להריץ שתי כבלי חשמל בנפרד לכל מגבר.

ככה גם עם חס וחלילה ישרף פיוז אני ישר ידע באיזה מגבר היה הקצר.

עם לא הבנתם על איזה מפצל אני מדבר אז יש לינק עם תמונה:

http://www.audio-equipment.de/images/products/dragster_dp734.jpg

עם זה יעזור במשהו אז המגברים זה לייטנינג אודיו 4 יציאות והשני זה אלפיין 2 יציאות.

תודה מראש לעונים.

פורסם

מבחינת חשמל לא תהייה השפעה על הסאונד, ולא על המגבר.

הפיוז אשר קיים ליד המצבר - מיועד להגן על הכבל, לא על המגברים.

הפיוז אשר קיים בפיצול - קיים במידה ועברת לכבל בעל סגולה שונה מהכבל המוביל עד אליו.

אם לדוגמא התחלת עם כבל של 4 גייג, והגנת עליו עם פיוז בעל ערך גבוה, הרי שתצטרך פיוז בעל ערך קטן בהרבה אם תבחר להשתמש ב8 גייג. (לדוגמא).

וגם פה, המצב הוא להגן על הכבל, לא על המגבר..

זה לא משנה כמה מגברים אתה מריץ, ולכן זה לא משנה בכמה פיוזים אתה משתמש.

השאלה פה מה הסגולה של הכבלים שאתה משתמש בהם - כי זאת המטרה של הפיוזים הללו.

הפיוזים אשר מגנים על המגברים, קיימים על המגבר\בתוך המגבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...