Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה נכנס הבלאופנקט?

והפרטים שאמרת לא מעניינים אותי כי אני מסתדר עם המכשירים הכי מסובכים שיש

מעניין רק סאונד

היה לי כמעט את כולם - פרט לאלפיין ופנסוניק.

הבלאופונקט הוא רדיו דיסק מצויין. ללא ספק יותר טוב מהרוקפורד ולטעמי גם מפיוניר ושות'.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אני אולי לא ימצא הבדלים גדולים אבל הם יהיו...וסלח לי ה9830 הוא מקום 4 רביעי אצל אלפיין וה8600 זה מקום 2 אז צריך להשוות אותו ל9833 ושם בטוח יהיו הבדלים...אני חושב שצריך להשוות את ה9830-9831 לסידרות 7 של פיוניר ויש הבדלים טובים בניהם בין לטובה ובין לרעה.... מיכאל אני פשוט מבין את הראש לך יש לך פיוניר אתה חושב שהוא הכי טוב ואינה מקבל את שאלפיין טוב יותר...טוב נו...גם אני חשבתי ככה שהיה לי פיוניר...

פורסם

הפיוניר שלי לא רק שלא הכי טוב הוא יותר שואף להכי זבל...

אבל! הוא עונה לי הצרכים את כל מה שאני ביקשתי שיהיה ברדיו דיסק הפיוניר שלי נתן לי...

בוא תגיד לי מה יש אצלך ב 9830 שאין אצלי לדוגמא ב7550 או ב 7600 שהיה לך אם אני לא טועה...

שמע אל תתחיל עוד פעם לזרוק תשובות לא מקצועיות של בן אדם שהידע שלו שואף למטה ולא למעלה כמו תאמין לי או תאמין לי אני יודע או אני מכיר את הראש שלך...

אמרת אלפיין כולם אמרו אלפיין שיבוא אחד לא אתה אפילו אדי שלא תחשוב שאני נטפל אלייך או משהו שיסביר למה אלפיין ולא פיוניר...

מה אלפיין נותן שפיוניר לא אני יקבל הסבר נורמלי עם תשובה מנוסחת כמו שצריך אני סותם את הפה ואומר תודה רבה על שלימדתם אותי משהו חדש...

עד אז כל תשובה שאני יקבל בסגנון קח אלפיין או אחי קח קלריון שווה לתשובה של פורומים בהייד פארק...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אדי

למה אלפיין יותר טוב מפיוניר בגלל השם .

או בגלל שיש לך עכשיו אלפיין ולכן הוא יותר טוב מכל רדיו דיסק שיש לחברה אחרת להציע .

אם היה לי את ההמצעים לערוך לך מיבחן עיוור בין ה9833 לבין 8600, אני לא חושב אני בטוח שהיית ניכשל, ולא פעם אחת .

פורסם

הלוואי עליך את הניסיון שלי ואתה רחוק מאוד להבין את הראש שלי.....אני בדקתי ובחנתי HU רכבים לפני שקניתי אלפיין ואני יגיד לך משהוא ב7700 או ב7600 אין מה שאני מחפש....בידיוק כמו שאמרת הרדיו דיסק צריך לענות על צריכים שלנו לי אישית ה7600 7700 לא עונים על הצרכים אבל האלפיין כן...היה לי פיוניר הוא לא התאים לי למערכת האלפיין כן......ושוב אין לי כוח להסביר מדוע אני בחרתי אלפיין על פני פיוניר אבל תאמין לי מה שאתה חושב שאני קונה רק בגלל השם אתה טועה בגדול...אבל אתה ידידי שופט ציוד רק לפי שם.....אני לא אומר שפיוניר זה חרא או משהוא כזה אני אומר שכול אחד קונה רדיו דיסק לפי הצרכים שלו....עובדה שכול מי שבונה מערכת SQL עם ציוד ברמה גבוה קונה אלפיין וזה לא בגלל השם אלה בגלל האיכות......מי שקונה או שולל ציוד רק בגלל השם בלי ליבחון אותו הוא אידיוט....

מה הקשר עכשיו מיבחן עיוורון תגיד לי??!! באלפיין יש קרוסים ופאצ'רים וגם פיוניר יש לי התאימו הקרוסים והפאצ'רים של אלפיין הפיוניר 8600 עולה יותר מאלפיין אבל בישבילי הצרכים שלי האלפיין טוב יותר...

לסיכום פיוניר מתאים לצרכים X ואלפיין מתאים לצרכים Y כול אחד וטעמו....אבל תעשה ניסוי קח פיוניר תיסע איתו חצי שנה ברכב ואחרי זה קח אלפיין ותבוא לפה וספר לנו איך היתרשמת עד אז אתם סתם מז*** את השכל....תינסו תבינו...

*** מיכאל תעשה ניסוי קח מחברים או לא יודע מאיפה אלפיין נגיד ה9830 ותתקין אותו במיקום ה7450 שלך ותיסע איתו איזה שבוע ככה ואחרי תבוא ותסביר לפורום איזה הבדלים יש בניהם...לטובה ולרעה..

פורסם

...זה נשמע כמו ויכוח סרק, אבל הוא לא יהיה שלם אם תמשיכו להתעלם מחברות כמו

SONY וסדרת ה-ES שלהם, שעומדת בשורה אחת עם אלפיין ורוקפורד

ועוד יותר אתם תחטאו למטרה לשמה אתם מריצים פה שרשור של שני עמודים - אם אתם תשאירו בצד את נקמיצ'י. שאמנם לא נראים כמו דיסקוטק נייד, אבל ה-CD400 שלהם קבע סטנדרט בזמנו שיצרנים רבים אחרים ניסו להגיע אליו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תקשיב אדי בוא אני יספר לך משהו היה מותקן לי חודש באוטו אלפיין כמו שלך אחד לאחד ואני יגיד לך רק דבר אחד הבדל בשמיעה לא תשמע אדי מספייק אתה יודע רק לחפור במוח ולחפור ואם תרצה אני יוכיח לך אדי אין לי כוח כבר להתווכח איתך אתה אומר לי ענה יותר האלפיין על הצרכים וחמש הודעות לפני אתה אומר אלפיין יותר טובים מה אתה מבלבל ת'מוח תגיד לי אתה חושב עשו אותי באצבע אדי אתה קנית אלפיין בגלל השם והמותג באלפיין אין כלום מיוחד אני מכיר את הרדיו דיסק הזה (9830) כבר יותר טוב ממך הפכתי לו את הצורה כדי לנסות לשפר את הסאונד בחודש שהוא היה אצלי...

כבר שתי ת'רדים אני מבזבז על ויכוח איתך מה לעזאזאל יש באלפיין שאני לא יקבל בפיוניר מה שאתה יודע לענות תמיד זה רק זה:

ושוב אין לי כוח להסביר מדוע אני בחרתי אלפיין על פני פיוניר אבל תאמין לי מה שאתה חושב שאני קונה רק בגלל השם אתה טועה בגדול

אדי תגיד פעם אחת בחיים שמע טעיתי זה לא עולה כסף אדי עד שלא תוכיח לי רק תגיד יש באלפיין ככה וככה ובפיוניר אין אדי אני יכתוב ת'רד חדש בגודל של שלט חוצות אדי לימד אותי משהו ואני טעיתי...

התשובות שלך הם תשובות של ילד אדי תשובות של בן אדם שאומר שמע בתחרויות משתמשים באלפיין זה שטויות וזיון מוח אדי גם אייל אצלו במערכת עכשיו חושב לעבור לJVC המון מערכות עובדות על הד יוניטים אחרים אתה פשוט ילד מותגים שם כסף על השולחן ואומר אני רוצה מותג X

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אדי הלוואי עלייך את הניסיון שלי ואני אומר לך שאין הבדלים באיכות איך זה?

אלו משפטים מיותרים, או שאתה נותן הסבר ענייני לטענות שלך או שאל תטרח בכלל לנסות, זה לא רציני. תסביר כמו בן אדם מה הם הצרכים שלך ולמה האלפיין ענה עליהם והפיוניר לא. אם אתה לא מסוגל לעשות זאת אז צא מהדיון הזה. יכול להיות מאוד שיש באלפיין פונקציות שאותן אתה צריך והן לא קיימות בפיוניר, תציין בדיוק מה ואיך השתמשת בהן מה יותר פשוט מזה?

דרך אגב במקרה שלי אם אני אעבור לJVC אז אני אשתמש ביציאה אופטית שלו ככה שברמת העקרון "האיכות" תהיה של הפרוססור אלפיין אבל לידיעתכם כשג'נסיס בנו את הרכב הדגמה שלהם באנגליה היה להם HU של JVC.

רון, דיברו על מכשירים שיש בארץ את אלו שציינת אין. יש גם דנון, בקר, אקליפס וכו'. לא ברור לי על פי מה קבעת שהCD400 קבע סטנדרט? הוא ממש לא והוא אפילו לא הדגם הכי גבוה של נקאמיצ'י (והוא גם לא עד כדי כך ישן).

פורסם

באמת נקמיצ'י היא גם אחת החברות מבחינת איכות אבל סוני אין להם אמינות הם עושים בעיות כמו זבל

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני אצרף שאלה לתרד לדעתי חבל לפתוח תרד חדש בשבילה, רציתי לדעת האם אקוולייזר של HU, אפילו HU כמו אלפיין (שיש לו אקוולייזר מאוד עשיר לפי מה שהבנתי) יהיה עדיף על אקוולייזר חיצוני(לדוגמא AUDIO CONTROL)?

תודה

• תוכן חדש...