פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר לחבר סאב ישירות למערכת (בלי מגבר)? האם הדרך הטובה ביותר היא חיבור שני הערוצים האחוריים יחד לקרוסאובר ומשם לסאב(אני לא רוצה רמקולים אחוריים, אלה קומפוננט מקדימה וסאב מאחור וזה מספיק...) אם לא אז מה הדרך המומלצת -מבחינת מקסימום הספק ומקסימום אמינות(שלא ישרפו המגברים הפנימיים של המערכת). הסאב יהיה כנראה MAGNAT 360W אני יודע שהכי טוב יהיה לשים מגבר, אבל אני לא רוצה. תודה מראש, מיכה.
הודעה אחרונה מאת Hyperion, -
- 4 תגובות
- 701 צפיות
מישהו יכול להגיד לי עם הדגם הנ"ל שווה 400 ש"ח ? ומומלץ בכלל.? תודה רבה מתן
הודעה אחרונה מאת שמר, -
מידות לתיבה
מאת SQL- 3 תגובות
- 948 צפיות
הרכיבים בחתימה הם עוד שבוע יהיהו אצלי ואני אעלה תמונות והרדיו דיסק אני קונה עוד חודש אבל עכשיו אני צריך ששתנו לי מידות לתיבה לסאב שתהיה אטומה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 3 תגובות
- 828 צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1615386 מה דעתכם על המערכת הזאת לסובארו די.אל 93? מערכת פשוטה לאוטו פשוט.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
מגבר של פייז
מאת אביעד כ.- 7 תגובות
- 947 צפיות
יש לי את המגבר פייז אבולושיין rs4 עכשיו הסאב שלי מחובר אליו בגישור...אז המגבר נותן rms ב2 אוהם כי זה מגושר או 4 אוהם?? מישהו יכול להסביר לי תודה.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי יש לי מערכת צנועה באוטו 2 רמקולים פיוניר של 260W, מגבר BOSS BA-2900 ורדיו דיסק של בלאופנק או איך שלא רושמים את זה (אף פעם לא הבנתי מה זה השם הזה) הקיצור מערכת נחמדה והכל שומעים נחמד ויפה וחזק. אבל הצליל לא עוטף הוא כזה לא ברור לא שומעים את הזמר לדוגמה בצורה טובה כלכך. צריך לציין שאין לי רמקולים קידמיים מחוברים אבל לפני כמה ימים נסעתי בגולף של חבר והיו לו גם רמקולים רק מאחורה של קנווד ושמעו יותר ברור הצליל יותר עוטף כזה זה משהוא שאני לא יודע בידיוק איך להסביר. אני לא מחפש פה עוצמה אלה איכות!! מה אני יכול לשפר לשנות ולא יודע מה עוד... יש לי גם בבית יושבים זוג רמקולים קטנים של פיוניר גם כן בעוצמה של 100 וואט דגם TS-G1010R אם זה עוזר שווה לה…
הודעה אחרונה מאת V6, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 821 צפיות
שלום לחברי הפורום מישהוא יודע על טכנאי טוב באזור המרכז שיודע להיתעסק עם רוקפורד שרות היבואן על הפנים בברכה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי מגבר 4 יציאות כרגע יושב עליו סאב וזוג רמקולים המגבר 1000 ואט השאלה שלי אם אני מחבר רק את הסאב למגבר הם הוא נותן את כל ה1000 רק לסאב ואיך אני עושה את זה? כרגע הסאב מחובר בגישור כאילו מינוס בקצה אחד ופלוס בקצה השני ובאמצע לא מחובר כלום....האם זה בסדר ככה?...
הודעה אחרונה מאת HONDA VTI, -
שלום לכולם ברצוני לרכוש DVD נייד שאני יוכל לחבר אותו לרכב.. עכשיו יש לי שאלה האם הTUNER TV שאפשר לראות ערוץ 1 וערוץ 2 אפשרי לחבר משהו שיהיה גם בDVD שאין לו כזה? כאילו אם יש איזה רכיב שאפשר לחבר לDVD מבלי שהוא יהיה בנוי בו ואז אני יוכל לקלוט עצוץ 1 ו- 2? תודה רבה לעוזרים. לירן
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=11944 האם המגבר מוציא את הנתונים באמת 4X75RMS 4ohm 2x300RMS כי לא נראה לי שקיקר תשים נותנים לא נכונים זה ? ואיך המגבר?
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 2 תגובות
- 775 צפיות
אני רוצה להתקין מערכת וחשבתי על הרכיבים הבאים אם ": מגבר http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=11626 סאב http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14429 קומפ' http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13953 מה אתם חושבים ואם מישהו יש היה לו נסיון עם הרכיבים שיתן את דעתו תודה מראש יונתן
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חברים, כפי שבטח זכור לכם הת'רד שפרסמתי בעבר על בניית המערכת ברכבי (אפשר לראות כאן) שבו עדיין אין לי סאב ששייך לי ובנוסף מצולם בו בניות שעשיתי במו ידיי (אפשר לראות) למידים ולטוויטרים. אז עכשיו העדכונים, את הסאב כבר פרסמתי פה בעבר בכמה תמונות וחלקכם גם ראיתם אותו במפגשים, ביחד עם הסאב סיימתי גם לצפות את המדף העליון של המגברים ולהוסיף לו מאווררים(תמונות למטה). העניין שבזכותו החלטתי לפתוח את הת'רד הזה הוא הקורות. הבניות שעשיתי במו ידיי נראו מכוערות(בלשון המעטה) ויותר גרוע מכך, הצרו לי את הבמה; על כן החלטתי ללכת למיודענו הידוע בכינויו יוסי אלפיין הלוא הוא alpine מהפורום לבקש את עזרתו ואת התוצאה המדהימה אפשר לראות בתמונות המצורפות, מה גם שהצליל ברכב השתנה מן הק…
הודעה אחרונה מאת basss, -
-
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם.. אני מחפש לקנות כבל שהיפוך את כניסת הציניג'ר בפיוניר 770mp ל כניסת aux rca . הכבל נראה כך : אשמח לדעת מה עלותו...איפה אפשר לקנות ? והאם אפשר לקנות כבל ציינג'ר רגיל ( במידה והוא יותר זול ) ופשוט להלחים לו באיזושהי צורה ראשי rca . תוודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת Enc0der, -
- 3 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לי קרוסאובר של לוג'יק חדש קיבלתי אותו מחבר ויש לו 6 יציאות RCA ומלא חיתוכים של תדרים וכל מיני כפתורים....למה זה? מה אפשר לעשות איתו? האם הוא מגביר כשמחברים אותו למגבר? .....איך מחברים אותו ?
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר שלי קנה רדיודיסק MP3 של PROSOUND לפני שנה, והוא רוצה לחבר אותו. יש לו בעיה קטנה - אין לו צמה... איפה הוא יכול לקנות צמה שתתאים ליציאה של המכשיר?
הודעה אחרונה מאת gal_shirin, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם אני רוב הזמן נמצא בפורוםהטיפולים והתקלות של הרכב אך לאור בעיה שנוצרה אצלי לאחרונה באעזקה אז החלטתי לפנות אליכים חברי הפורום זה בתקווה שתוכלו לעזור כי בפורום התקלות לא הצליחו לעזור לי. לאחר השרשור שפתחתי בקשר לאזעקה של קוברה לאחרונה שאיתותים נתפסו אז הלך שם המוח של האזעקה שכן גם הבעיה היתה בממסר האיתותים שבמוח האזאעקה אז קניתי אזעקה של קוברה חדשה מדגם 7518במחיר מצויין של 500 ש"ח מהסוכן . אך הזאעקה הגיעה ללא סכמה האם למישהו יכול להשיג או יש לו את הסכמה של הדגם שקניתי? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה עדיף מבחינת SQ ומבחינת SPL? ובכלל איך ההתרשמות מהJBL ממי ששמע? מי שלא יודע הJBL הוא 15אינץ' והיוניר 12 כל אחד ודרך אגב כמה RMS הJBL?
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות הקומפוננט הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=23401&sog=T-Speakers ויש לי בעיה המקום של הרמקולים אצלי הוא בדש בורד וגם הוא קטן מ6.5 ולפי מה שהבנתי הסאטאף הכי טוב זה רמקול בדלת ובדשבורד טוויטר אז אני שואל כדאי לעשות חור בדלת (עשויה עץ לכל הנראה) אם יהיה צריך אני יצלם תמונות!
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 2 תגובות
- 795 צפיות
עשיתי הגבעה לרמקולים ( 6/9 ) מכיוון שיש לי חורים קטנים במגש האחורי... ועכשיו יש רווח בין ההגבעה שלי לחורים שהיו לפני ורציתי לדעת עם זה משפיע על איכות השמיע? עם כן מה אפשר לעשות כדי לסדר את העניין.. עם אפשר משהו אחר מלעשות חורים במגש..
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא יודע לאיזה חוטים ברדיו דיסק אני מחבר את הטוטרים צריך עזרה תודה מראש אלי
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי הצעה שלכם איזה קומפוננט איכותי אני יכול להשיג בסביבות ה500 שקל אני בנתיים ראיתי את המורל פולס והלנזר...מה מהם עדיף? ואיך ישמע קומפוננט במגש האחורי?כי 6*9 אני צריך לעשות חיתוך ואני לא רוצה לחתוך בפח בנוסף אני צריך המלצה למגבר שיגביר את הסרווין ווגה הד 12 החדש(250 RMS)... עדיפות לקנייה ממקום אחד אם יש כזה...ובכמה שיותר תשלומים
הודעה אחרונה מאת SUZUKI1, -
סאב עד 800 ש"ח 1 2
מאת nivz- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש לקנות סאב, התקציב הוא בערך 800 שקל... יכול לגייס גם לכיוון ה1000 אבל ממש ממש עדיף שלא... עכשיו יש בעיה, אין בכלל מקום לשים אותו, 10" בקושי יידחס שם למרות שאני גם לא בטוח בכלל שייכנס אז חשבתי ללכת על בזוקה, אם אפשר לפרט - יתרונות וחסרונות של בזוקה וראיתי איזה בזוקה של JBL ב800 שקל משהו כזה, וגם Magnat נראה לי נחמד יש לי מגבר של JBL GTO 75.4 ששתי יציאות אני הולך לגשר בשביל הסאב... מחכה להצעות לסאבים אפשריים והסבר על הבזוקה, תודה לעונים, ניב
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מרכיב טווטרים במכונית שלי ? לאן אני מחבר את החוטים... יש לי פיאט פונטו xtz שנת 98 אם מישהו יודע איך אפשר להרכיב טווטרים במכונית הספציפית הזאת אז בבקשה שיסביר לי.. ואם לא אז רק לאן אני צריך לחבר את החוטים
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש המלצה למגבר 2 ערוצים שבברידג 4 אום יוציא לי 600 RMS לפחות כרגע הומלץ לי על z2200 של מק אודיו שמוציא 600 יש עוד המלצות ?? בתודה מראש
-
מדידת SPL
מאת סאונד בראש- 4 תגובות
- 989 צפיות
הייתי מעוניין לדעת איפה מודדים SPL בבדיקות ? מול הסאב ?? בתוך האוטו ?? איפה ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 911 צפיות
היי, למישהו יש נסיון עם המגבר הזה? איך הוא? האם נשמע טוב? בקיצור - חוות דעת. ניתן לראות בלינק: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=phor804&store=&catid=307 תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 3 תגובות
- 950 צפיות
יש לי סאב של פיוניר 800 ואט ....חלק אומרים שיש לו 400 אר אם אס וחלק אומרים 300 אר אם אס אז אני לא יודע כמה יש לו בתכלס אבל הוא מספיק חזק בשבילי בכל מקרה הוא יושב לי בתוך תיבה שלא בנויה כמו הנתונים של היצרן אלא קצת יותר רחבה והפורט שלה כלפיי מעלה.... שמעתי שהסאב הזה בנוי לתיבה אטומה, האם הוא ידפוק יותר חזק בתיבה אטומה? או שאני לא ירגיש את ההבדל?..... חשוב לי לשמוע המלצותתתתתת....
- 6 תגובות
- 997 צפיות
אני צריך המלצה לרמקול 4 אינץ' נורמלי... לא חייב קומפוננט. אני לא מעוניין לשים 6X9 במגש.. המערכת בנויה כך: מורל פולס 6.5 מקדימה סאב מאחורה אני רוצה שגם תהיה לי במה אחורית בנוסף לקדמית... חשבתי לא להגביר את ה 4 אינץ' ואת כל השאר כן. יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
שלום לכולם יש לי משהו שאני מאוד רוצה להבין והחלטתי לעלות אותו פה שכול גדולי המוחות יוכלו לפטור לי את השאלה נגיד לדוגמא שיש לי מגבר חלש מה עדיף? 1.לחבר לו סאב חלש משהו כמו 100RMS והוא ישמע יותר טוב מאשר סאב שאני יחבר לו של 300RMS 2.או לחבר סאב מעל 250RMS בגדול עדיף לחבר סאב שאני יודע שהוא יוכל לנצל אותו יותר טוב גם ישמעו יותר חזק וגם יותר טוב מאשר סאב שהוא יותר RMS והוא לא יוכל להזיז אותו נכון? *** ננעל עקב כותרת מצ'וקמקת*** אם כל שאלה בפורום תקבל כזו כותרת לא יהיה ניתן להתמצא בפורום.
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 0 תגובות
- 936 צפיות
קניתי מגבר חדש ורוצה את חוות דעתכם...ומה הוא יכול להחזיק....
הודעה אחרונה מאת BlueSky,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.