פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
איזה מגבר עדיף ? 1 2
מאת LBC- 20 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה, אני קונה מגבר, אז אני צריך את עזרתכם, איזה מגבר הכי טוב מבין השלושה האלו: 1. LANZAR HTG214 2. פיוניר 780 וואט, לא יודע דגם. 3. ROCKROFD 300x תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 2 תגובות
- 982 צפיות
יש ברשותי פיוניר בדגם המוזכר לעיל. הבעיה מתעוררת לפעמים כאשר הCD נתקע בפנים לא משנה כמה פעמים לוחצים על הEJECT. על המסך מופיע A0 ERROR ואני תלוי בחסדיו ורחמיו של המכשיר שמועיל בטובו לפלוט את הדיסק רק אחרי 4-5 שעות. מישהו מכיר את הבעיה?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 0 תגובות
- 712 צפיות
יש לי רדיודיסק דל בלאופונקט 4*50 וקומפוננט של PLANET AUDIO.http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=3d048fc2080dbf96946fad46ca4b4fac&productid=116 אני רוצה להוסיף מגבר ו 9*6 . ה 9*6 שהכי מתאים לי במחיר ובנתונים על הנייר הוא ה mac audio בהספק 120 WATT RMS (טיטניום).http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1911 המגבר שנירא לי הכי מתאים זה ה BOSS 600 WATT http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=90 והשאלות: 1) האם המגבר מספיק חזק לרמקולים הנל( והאם הוא באמת 4 ערוצים)? 2) כמה 9*6 של MAC AUDIO אכותי (הרמקול שבקישור)? 3) אפשר לקנות רמקולים אחוריים ומגבר במחיר הזה בערך שיעשו עבודה יותר טובה עם הקומפוננט של PLANET AUDIO (סביבות ה 1200 ש"ח)? נ.ב. א…
הודעה אחרונה מאת diskmen, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה אתם חושבים על החברה בכלל?טובה או לא? ומה על הרמקולים שלהם ובפרט ה6X9 שלהם שמוציא 75 וואט RMS? זה הרמקולים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40606
הודעה אחרונה מאת eldad-a, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מהו המחיר ההגיוני לסאב של סרווין ווגה סטרוקר 12 אינטש הדגמים החדשים אלו עם הספק של 2000 אראמאס???? תודה מראש! קובי.
הודעה אחרונה מאת KishKush, -
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש לי סאב קרוע של רוקפורד וחבל לי עליו.... תיקנתי אותו עם סיליקון אבל בגלל הסיליקון הוא לא יכול לזוז כמעט. מישהו מכיר אולי מתקן רמקולים באזור של האזור תעשיה חולון\ראשון? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 3 תגובות
- 922 צפיות
אנשים רציתי לדעת מה אתם אומרים על: 2 סאבים החדשים שלו רוקפורד מסידרת הפאוור דגם הטי 2 שההספק של כל אחד הוא 1000 r.m.s ושני אלה ישבו על מגבר T20001BD תודה מראש ROCKFORD -RF נ.ב מתן הולכים לתת בראש
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם , לאחרונה רכשתי סט של MOREL DOTECH 6.5 לרכב. שילמתי עליהם 1000 שקל ועכשיו אני מתחיל להצטער כי ההתלבטות שלי היתה מול הסט של PHASE שעלה עד לפני כמה ימים בסביבות 1500 שקל. המחיר הכריע לטובת הדוטק - שלא תבינו לא נכון אני מרוצה מהם אבל עכשיו שאני רואה את המבצע הזה - http://cheaper.co.il/product.asp?productid=292&CatCode=83 אני שוקל אולי לעשות החלפה ביניהם. גם אם זה יעלה לי את ה 100-200 שקל אני אוסיף אם זה שווה את זה. האמת שלא שמעתי את הסט של PHASE כי אתם יודעים איך זה בהתקנת קומפ' .. זה די מסובך להתחיל לשמוע כמה סטים אחרי שמרכיבים סט אחד זה לא מעט עבודה להחליף ולעשות השוואות. אם למישהו יש ניסיון עם שני הסטים הללו ויכול להגיד לי בו…
הודעה אחרונה מאת Vast_27, -
הנה לכם כמה תמונות מהמפגש. בין הסאבים שהיו הSPL היה ממש נחמד הממברנה שלו זזה בצורה מטורפת. היה את המערכת של אסף אם אני לא טועה של ה"זבל סיני" והיא הפציצה פשוט מעולה ביחס למחיר ואפילו ביחס למערכות אחרות שהיו במפגש. תראו את התמונות ותנו תגובות. דרך אגב מי שהיה לו את הסאב של SPL איזה רמקולים יש לך? יש להם מיד באס פשוט מעולה. http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=78566BC6D4C6435F9BFE555ADBFD54E4&alid=220169
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רדיו דיסק סוני שהשתגע. יש ימים שהרדיו קולט שידורי FM, אך יש ימים שמופיעים רעשים או שהתחנות מתחלפות בעצמם. אין בעיה בקליטת שידורי AM כך שכנראה זו לא האנטנה. נא עזרתכם, נמרוד
הודעה אחרונה מאת ufi29, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קניתי קורולה 2003 מחברת ליסינג והרכב הגיע עם רדיו טייפ מקורי בכמה מקומות בהם בדקתי נאמר לי שאין אפשרות להחליף את הרדיו טייפ הזה ברדיו דיסק רגיל בגלל שרק בדגמים של 2005 טויוטה ייצרו מתאם בשביל זה. מישהו מכיר מקום שיודע להחליף או שיש לו פיתרון? תודה.
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז אני רוצה לקנות לרכב רדיו דיסק ורמקולים חדשים.. התקציב שלי הוא די נמוך ( או אפילו מאוד..?) יש לי בערך 400-350 שקל מקסימום לרדיו ועוד 300-350 לרמקולים, אפשר לעשות אם זה משהו רמקולים יותר חשובים מהרדיו עצמו לא? אז לא כדאי להשקיע ברמקולים איכותיים ורדיו פחות טוב? אז רציתי לקבל קצת המלצות לדגמים מסויימים.. ובזאפ התסכלתי, אין לי מושג מה טוב ומה לא, אז אני צריך קצת עזרה אם מישהו מבין.. תודה ענקית מראש
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אחים שלי! *** עריכה - שלום גם לך. עם אחים שלך תדבר בבית *** שאלה לי אליכם, מה דעתכם על רמקולים של החברה Y-SOUND, הרמקולים בעוצמה של 450W http://img164.echo.cx/my.php?image=speaker4sz.jpg
הודעה אחרונה מאת AgEnT_OrAnGe, -
- 4 תגובות
- 838 צפיות
יש בלנסר רמקולים מקוריים מקדימה ואני רוצה לשים רמקולים 6*9 סבירים ומערכת חדשה אבל אני מפחד שבעוצמה גבוהה הם יהרסו את האיכות שך כל השאר.... השאלה אם זה יכול לקרות ואם כן מה כדאי לי לעשות בלי להוציא הון
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 0 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז ככה, מי שלא שם לב זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, אני ממש מקווה שאני אוכל להשתלב כאן. ועכשיו לעניין עצמו. לפני שבועיים רכשתי מגבר גרטיה Gartia 4X75 RMS אני מגביר סאב 800W של פיוניר 150RMS וזוג רמקולים אחוריים של פיוניר 350W 80RMS יש לי מערכת יחסית ישנה של סוני אקספלואד עם יציאה אחת למגבר. לעת עתה אני מחפש לדעת כמה דברים.. 1. מה גודל הרמקולים הקדמיים המקוריים בדלתות של פיז'ו 206? 2. איזה רמקולים יתאימו לי ויוכלו לשבת בתוך הדלת ללא צורך בבניה (אני מניח שכולם ימליצו על קומפוננט)? 3. לבנתיים עד שאני אקנה מערכת עם שלוש יציאות, אני אשמע טוב אם אני אחבר עוד מגבר 2 ערוצים לקדמיים? זהו בנתיים, תודה רבה לכל מי שיענה לי... ההה... וחוץ מזה.. איך אני …
הודעה אחרונה מאת mrmario, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי האוודי A3 שהייתה ב"רכב ויותר": לאוודי היתה בתא מטען מסגרת לסאבים ולמגברים מן כזאת שבלונה... בצבע כסף למי שראה. איפה ניתן להשיג דבר כזה? יש לי הונדה סיויק 2004.... תודה, נתנאל.
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 2 תגובות
- 853 צפיות
מה עדיף סאב אחד של 12 אינץ או 2 של 10???? מישהו יכול לעזור לי בבקשה?..
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 7 תגובות
- 954 צפיות
אז ככה, יש לי תקציב של 6-7K. אני מעוניין להרכיב בה מערכת שתכלול כך... רדיו דיסק, רמקולים קדמיים+ אחוריים, מגברים, סאב. וכו'. יש לך המלצות ? אגב אני מחפש שכל הרכיבים יהיו של פיוניר בלבד !, כי על איכות אני לא מתפשר...
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 5 תגובות
- 925 צפיות
יש ברשותי ידע באלקטרוניקה בסיסית והמון המון ידע בביצוע ברצוני לברר האם יש ברשותכם סכמה של מעגל אשר יריץ לדים עפ"י הBass level אני רוצה להתקין 2 לדים ultrabright בתוך הgrill של הרמקולים שיאיר לפי העוצמה של הבאסים או משהו דומה כל דבר יעזור! באמת ורצוי מישהו עם נסיון בתחום בתודה מראש -- יואב.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק KENWOOD KDC-2024S ורמקולים 450W של Y-SOUND , הייתי רוצה לכוון את הרדיו דיסק (כיאלו TREB,BASS ושאר השטויות) על מנת להפיק את המירב למשהו יש דעה לגבי הנושא? משהו יכול להמליץ לי על פרמטרים טובים ליכוון?
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שבת שלום וחג שמח לכל חברי הפורום ברשותי מערכת של jvc מדגם kdsh-9700 עכשיו הבנתי שהפאנל שלה יכול לשבת בכמה זויות מישהו אולי יוכל לעזור לי ולהגיד לי איך אני עושה זאת?? בתודה מראש רועי
הודעה אחרונה מאת zuzut5, -
- 6 תגובות
- 895 צפיות
שלום, אני מאוד מעוניין לשמוע את הקומפוננט של מורל (פולס) לפני שאני שומע אותו, לפי מה שהבנתי הוא טוב אבל הטוויטר יותר מידי מרעיש. אז אני רוצה לדעת למי יש שאני יוכל לשמוע אותו. ואם אפשר לדעת מה אתם אומרים על הסדרה של הקומפוננטים של 'jl audio 'XR תודה רבה והמשך יום נעים.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
בעיה במצבר
מאת FreeFlow- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברה אז ככה קניתי מצבר חדש לפני חודשיים 55 אמפר או 60 והיום אחרי נסיעה דיי ארוכה כיביתי את האוטו. אחרי כמה דקות באתי להניע עוד פעם והוא לא הניע לי היה בהתחלה את הראש של הסטרטר ואז הוא הפסיק. הנעתי את האוטו בדחיפה נסעתי עוד איזה חצי שעה כיביתי את האוטו והוא עדיין לא מניע לי. יש מצב שהרגתי את המצבר???? אם כן מה אפשר כדי למנוע את זה פעם הבאה??? אגב אני שומע מוסיקה בווליום גבוהה רק כשהרכב מונע
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
או את האתר שלהם? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת TheGreatCat, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם לא מזמן רכשתי את המגבר של רוקפורד 801X שמוצהר 100X4 או 2X400 ב 4 אום 2 ערוצים גישרתי לחיבור סאב קיקר L5 והגיין עד הסוף ( אני שולט מהמערכת ) ועוד 2 ערוצים למורל דוטק שלי והגיין על 4\3 ( לא מספיק חזק לי ) אני מעוניין לדעת אם המגבר מיועד\מסוגל לעבוד על פול גיין בכל ארבעת הערוצים , או שיהיו לי בעיות ככה ??
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
חברת אודיוטק-פישר, חברת האחזקות שבבעלותה ברקס-BRAX והליקס - HELIX, החליטה לעזור לנדכאים בעולם ולמכור במכירה פומבית 5 מגברים מצופים זהב 24 קרט. אז מה יש לנו... מגבר 6 ערוצים מדגם ברקס גרפיק נתונים: 4x 135/270 W an 4/2 Ohm + 2x 470 W an 4 Ohm - 2x 265/440 W an 4/2 Ohm + 1x 880 W an 4 Ohm (gebrückt) - Klirrfaktor - Geräuschspannungsabstand > 110 dB - Dämpfungsfaktor an 4 Ohm > 400 - Frequenzbereich 20 Hz -20 kHz - TIM Verzerrungen - Eingangsempfindlichkeit 300 mV - 7,5V - Externe Sicherung 2x 100 A - Eingangsimedanz 10 kOhm - Abmessung (H x B x T): 5,3 x 23,8 x 100 cm - Gewicht netto 17,2 kg אה... וזה מצופה זהב 24 ק…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
היי עוד שאלה קטנה ברדיו דיסק שלי הפיוניר 4750 יש רק יציאה אחת למגבר עכשיו במגבר יש לי קדימה ואחורה לרמקולים חיברתי 4 רמקולים קניתי כבל שלרדיו אדום אחד ולבן אחד ולמגבר 2 אדום 2לבן עכשין חיברתי ואני לא מצליח לעשות הפרדה בין הרמקולים ניסיתי גם לחבר 2 אדום לאחורה 2לבן לקדימה וזה גם לא עוזר מה עושים?
הודעה אחרונה מאת eliran amsalem, -
- 6 תגובות
- 970 צפיות
אהלן אחרי שסימתי לקנות את כל החלקים אני מתחיל להרכיב ויש לי שאלה לגבי צורת החיבור יש לי מגבר rockford 200a4 מוציא (25W*4 ל 4ohm או 100W*2 MONO ל 4ohm). מגבר rockford 600a4 מוציא (75W*4 ל 4ohm או 300W*2 MONO ל4ohm) סאב של rockford דגם rfp2410 "10 מוציא 200W RMS ל4ohm בתיבה בבניה עצמית (אצרף תמונה בהקדם) וסט קומפוננט קידמי fnq3514 מוציא 100WRMS ל 4ohm סט אחורי 6X9 פיוניר http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4069_35540,00.html אני חשבתי לחבר את סאב ל200A4 בברידג ואז הוא מקבל 100RMS אבל MONO את הקומפוננט והאחוריים לחבר ל600A4 כל צד יקבל 75W RMS , סה"כ 400W RMS אני חושב שאני לא מנצל באופן מקסימלי את הרכיבים לכן …
הודעה אחרונה מאת KishKush, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי 8-10K למערכת אני מחפש משהו עם עוצמה ואיכות זה יהיה מורכב על פיגו 206 כולל HU שאלה נוספת: לתוך התקציב הזה יוכלו ליכנס 2 סאבים מרובעים של קיקר? תודה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
מפגש מרכז 30\04 1 2
מאת mdma-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בגלל הרבה הודעות שלא כל כך סגורים אנשים ויודעים וזה באמת לא ברור ועומד באוויר כל הנושא אני מחדש את ההודעה שעלתה ע"י לירן עזוז מהפורום המפגש יהיה ב 30\04 יום שבת הזה בשעה 12 וחצי... אני רק מחדש את ההודעה כל הרעיון הוא של לירן בהצלחה לכולכם אני אבל לא יגיע הפעם כן כן פעם ראשונה שאני מאכזב...
הודעה אחרונה מאת TURBOV, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,363 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- avargel
- Aviady001
- NAPOLEON
- Mushu_
- רכוב כעומד
- shlomiko
- orsh99
- FROGIE
- DRcarLEd
- לב טוב
- YULI1
- Jeka88