Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שיש לחברה אתר זה לא אומר שהיא לא חברת מדבקה. בניגוד אלייך אסף אני עסקתי בייבוא בתחום האודיו לרכב ויודע בדיוק איך הדברים מתבצעים. אין לי כבר קישורים להראות לך אבל יש מספר מפעלים במזרח שמייצרים ליינים שונים וכל שאתה צריך לעשות הוא לבקש שישימו את הלוגו שלך עליהם. אם אני זוכר נכון הבאתי פה בעבר דוגמאות למגבר שמופיע באתר של קליפורניה בום ונמכר בארץ גם תחת זיופים של BOSS וMAC AUDIO.

הרמקול יכול לבוא בתצורות שונות.

הדברים האלו הם לא סטיגמה, הם נכונים.

פורסם

ונגיד שכך הדבר, מפה ועד לתת חוות דעת על סמך מראה חיצוני ולא על סמך שמיעה של המוצר . הדרך ארוכה ומפותלת.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אייל ידידי , לא דיברתי אלייך , היתייחסתי לאותם מגיבים אשר לא שמעו את הרמקול המדובר או לפחות רמקול אחד של החברה הנ"ל. ושוב חוזרים על עניין הסטיגמות המכוערות ללא ניסיון ממשי ישיר או עקיף עם המוצר המדובר. זה הכל.

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר אבל שמעתי את הרמוקלים של קליפורניה בום...והם נישמעים כמו כול רמקול מקורי שבא עם האוטו....

פורסם

זכותך לחשוב ככה אני בכלל לא יכנס איתך לויכוח מיותר נוסף בנושא. העמדות שלנו ברורות[ואני חולק עלייך ב180 מעלות]. מה שכן חוות דעת על Y SOUND אני אשמח לשמוע מכאילו שהיתנסו או שמעו את מוצר של החברה. כי לי לצערי לא יצא להיתנסות או לשמוע מוצרים של החברה .

פורסם

שמע, אני מרוצה אם הרמקולים האלה עד הגג, הם חזקים, הצליל שלהם טוב, אין לי יותר מה להגיד

הם באמת נותנים את התמורה למחיר שלהם.

אני לא פריק של סאונד במכוניות ולכן לי זה ממש ממש ממש מספיק....פשוט רציתי לשמוע חוות דעת מה אנשים חושבים.

הנה צרפתי תמונה של הרמקול מאחור:

http://img120.echo.cx/my.php?image=speakrback5vx.jpg

• תוכן חדש...