Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף שתשקיע עוד קצת כסף ותקח רמקולים מחברה ידוע ואמינה ,זאת הדעה שלי ויש פה הרבה חברה שיעודדו אותי .

בהצלחה !

מש"ק זרזור

פורסם
טיסן, העתק זה בטוח לא, יותר סביר שזה אותו הרמקול עם מדבקה שונה.
הגיוני מאוד אני זוכר שהיה להם גריל אחר פעם הקודמת שראיתי תמונה שלהם

Suzuki Jimny

פורסם

חחחחחחח מצחיק כל הקטע הזהץ.

ממי קנית אותם ממוחמד ?

דוגרי רק המדבקה שונה וזהו .

עם כבר קליפורניה , אז כמה עולים הקליפורניה - ואי סאונד האולו ?

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

חברת מדבקה ,ניראים מצועצע ולא מבטיח , זולים אוקיי סבבה אבל יצא למישהו לשמוע אותם בפעולה שאתם שוללים אותם ישר ? הם נישמעו כולכך רע?[שאני מתכוון רע אני מדבר על פירלס ועל TNT סאונד כי החברות האילו באמת גרועות מהזבל סיני]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יופי,[קליפוניה בום לא בדיוק חברת מדבקה היות ויש לה אתר שניתן למצוא את המוצרים המדוברים.גם אם מבנה האתר הוא של 1.90] הם אולי ניראים אותו הדבר מבחוץ [הדגם הספציפי]אבל אני ראיתי שמספר האלמנטים שונה ואולי גם הייצור שונה אי אפשר לקבוע מראש על סמך מראה חיצוני שמדובר באותו רמקול אחד לאחד. דבר שני הקליפוניה בום האדומים לא נישמעים משהו -פה אני מודה [שמעתי אותם] וכמו לכל חברה מוכרת ולא מוכרת יש את הדגמים הפחות מוצלחים והיותר מוצלחים אני בטח שלא מחדש לך פה כלום.

קיצר אי אפשר לתת ככה חוות דעת אמיתית היות וכל המגיבים פה בדיון לא שמעו את הרמקול המדובר או לפחות רמקול אחד של החברה הנ"ל. ושוב אנשים חוזרים על עניין הסטיגמות המכוערות ללא ניסיון ממשי ישיר או עקיף עם המוצר המדובר. וחבל שכך.

תהיו בריאים.:rolleyes:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...