פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
אני מעוניין לרכוש סאב ב 1500 פלוס מינוס עם תיבה זה צורך את המלצת הפורום , אני יגביר את הסאב או עם 400RMS בברידג של רוקפורד או 380 בברידג של פיוניר ! חברה עזרה ! מי שיוכל להביא לי המלצה ולינק למקום שאפשר לרכוש במקום זול אני יודה לו מאוד על מה שחשבתי נכון לעכשיו COMP VR KICKER או איזה דגם של רוקפורד ראיתי ב 1500 באוטופרט 500\1000 חברה ההמלצה שלכם חשובה לי בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני מתכוון מחר להתקין מגבר אצלי ברכב, וצריך סט של חיווט. חיפוש קטן בפורום ועוד חיפוש קטן ברשת הניב את התוצאות הבאות: 1. סט של ENET, הם הכי קרובים אלי הביתה. 120 ש"ח (חבר שלי קנה מהם לא מזמן מגבר). http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2913&CatCode=67 2. סט Lanzar ב-100 ש"ח, נראה ממש טוב אבל הבעיה שנתניה די רחוקה. http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=LQ102PSCat2Cat1ID=44&Cat2ID=66 3. סט שנמכר באוטודיפוט, הבנתי שנמכר ב-120 ש"ח, השאלה אם הוא שווה משהו או כמנהג המסורת של אוטו-דיפוט? עריכה: ראיתי עכשיו גם את הסט הזה של Boschmann, מה אתם אומרים עליו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/dss/product.asp?pf_id=JIB…
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם בשעה טובה יש בידי מונובלוק של מגנט - וכעת אני מחפש אחר הסאב המתאים . האמת שאני מחפש פאנץ הדוק מאוד - סאב שידע להרביץ יפה בטראנס אך יחד עם זאת להרעיד יפה יפה כאשר יהיה קטע ג'ז - צ'לו וכאלו . הציעו לי את המגנט דיסטרקטור 10 אינץ (הכוונה היא לשים שני סאבים). מה דעתכם ? והאם יש לכם הצעות אחרות .
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 0 תגובות
- 847 צפיות
אז ככה קודם כל שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום החל מהרגע . היגעתי אליכם בעקבות המלצה חמה שקיבלתי. אוקיי לעניין... אני מחפש רדיו דיסק תומך MP3 התקציב שלי 1250 שקל. עברתי על הרבה מאוד דגמים בזאפ וזה דיי בילבל אותי. אז אשמח מאוד לקבל כמה שיותר חוות דעת על הדגם שאתם ממליצים בעקבות נסיונכם האישי עימו. כמו כן אשמח לקבל מידע על חנויות טובות ואמינות באיזור חיפה בהם ניתן לרכוש את הדגם. תודה מראש והמשך חג שמח מרונן
הודעה אחרונה מאת ronen1704, -
- 26 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
עקב המקרה שקרה המלצה קטנה לאנשים שקונים מוצרים מיד שניה. מסמך מאשר : מסמך אשר יכיל את פרטיו האישים של האדם המוכר והקונה (שם מלא , תעודת זהות , מקום מגורים) ובתוך המסמך ירשם כי המגבר (או כל פריט אחר) לא עבר תיקון , פתיחה וכו' והוא כשיר ב 100% לעבודה (בניסוח מתאים כמובן) . וכי אם יש בעיה כל שהיא עד חודש ימים מיום הקניה הצד המוכר יחזיר את הכסף אשר קיבל לידיו ביום המכירה לקונה. כאשר שני הצדדים חותמים עליו . מסמך זה הינו אסמכתא בבית משפט במקרה ויש כל בעיה שהיא. כמובן אני מקווה שאתם האנשים הישרים לא תנצלו זאת במידה ואתם ביצעתם וגרמתם לחבלה כל שהיא בפריט המסויים ותפילו זאת על הצד המוכר.(זה פועל לרעת המוכר במקרה הזה אבל מכסה את התחת שלכם קקונים הגונים). לצורך …
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14180 איך המגבר הזה האם הוא איכותית והנתונים נכונים? האם הסאב והקומפ' האלה יהיה בסדר עליו ואיך הם? http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13351 http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13348
הודעה אחרונה מאת jack-jack, -
התלבטות בן חברות
מאת Vibe- 2 תגובות
- 740 צפיות
עוד חודשיים אני נוסע לארצות הברית לטיול ממושך. לאור העניין שמחירם של מערכות הרכב שם הוא כמו קניית בייגלה עם סומסום פה בתחנה מרכזית . חשבתי להביא את הסאב 12 אינצ של גיי אל אודיו 300 RMS דגם 12w3v2 למיטב הבנתי הסאב הזה הוא מדיוק מאוד ולא ממש חסרה לו עוצמה. ולשאלתי השניה שמעתי גם שהחברה של אודיו בהאן היא חברה טובה מאוד אך אין לי מושג איזה סוג של סאב וואפרים הם מייצרים (ראיתי שם נתונים של rms מוגזמים ) הסאבים הללו איכותים ומדוייקים או שכדאי לי להשאר עם הסאב הראשון? ( יש לי הגבלה עד 200 דולר מקסימום בגלל שאין ברצוני בעיות עם מכס) תודה מראש ונ.ב אם יש לכם הצעות לסאבים מדויקים (העיקר) אבל עם שגם מרגישים אותם הם יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם. אני נאלץ להחליף רמקולים קדמיים כי אחד מת. התקציב הוא בערך עד 350 ש"ח. הרמקולים מתחברים ישירות לרדיו דיסק פיוניר 4750 ואין לי כסף למגבר בשבילם... רציתי לשמוע מה אתם ממליצים...המוכר בחנות שהייתי הציע לי : Bazooka csc 6502 - 290NIS Soundstorm 6580 - 390 NIS לא כולל התקנה... חיפשתי עליהם באינטרנט וראיתי שהסאונדסטורם זה סדרה שנקראת סטרטצ' דאדי אבל משום מה באתר של החברה עצמה הם לא קיימים ?? למה?? האם הם ישנים?? בנוסף האם כדאי להחליף את החיווט המקורי שמגיע לקדמיים ? הוא נראה דיי מעפן...והאם שווה לשים איטום כלשהו בדלת- נגיד רק סט לרמקולים,כי ליותר מזה אין כסף.. האם זה ישפר במשהו או שממילא לרמקולים כאלה לא מוגברים זה ח…
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
בנתונים של כל מגבר רשום עוצמה ב4 אום ועוצמה ב2. עכשיו איך אני משנה את העוצמה שתיהיה ב2 אום, הכוונה ליותר חזקה ואיפה אני עושה את זה בדיוק ?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 2 תגובות
- 849 צפיות
I-Mount �A proprietary tweeter mounting system used to simplify flush mount installation of tweeter in vehicles. This technology is found on JBL Reference and Kappa Tweeters. http://international.jbl.com/home/product_support/glossary.asp?language=ENGLISH&Char=I
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
- 5 תגובות
- 935 צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1585271 האם היא שווה משהו? ומה אתם אומרים על המחיר (175)? יש לי סאב 12"
עוד מעט אני מסתער על ההגה ובנתיים רכשתי לעצמי רדיודיסק MP3 DEHP-760MP ולפני שבועיים קניתי רמקולים Pioneer 400W 5 Way. 1.אמרו לי שהרמקולים שקניתי מזוייפים - איך אפשר לבדוק זאת? והאם יש באמת יבואן יחיד בארץ??? מישהו יודע מה מחירם? 2.חייב לשים מגבר ואם כן אז מה ההמלצות לפי המצב הקיים? אני עוד לא שמעתי את השילוב הזה אבל אני חולה על החברה, מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 13 תגובות
- 997 צפיות
התחדשתי במגבר רוקפורד 801X שמוצהר כ 100X4 עכשיו קראתי םה איפה שהוא שאפשר לדעת כמה הוא מוציא נטו בתעודת לידה עכשיו אני מחזיק אותה מולי על מה אני צריך להסתכל ?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מאזדה 626... יש "רשתות" כאלה מפלסטיק שמכסות את הרמקולים האחוריים (לא האלה שבדלת - ה 6/9 או איך שלא קוראים לזה)... עכשיו מה שקרה זה שבגלל שהשמש "דופקת" כל הזמן על הרשתות - הם נהיו נורא שבירות והן פשוט מתפוררות... מאיפה אפשר להביא כאלה רשתות אבל שיהיו **מברזל**?
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הפרשייה הנ"ל התחילה לפני כחודשיים. אני רכשתי מגבר מסוג Rockford 250a2 מחבר פורום בשם גיא מנתניה (משתמש guy b). רכשתי מאותו אדם את המגבר, הוא הגיע למיקום מגוריי כי הוא היה בסביבה. אומנם בדקתי את המגבר, אך בדקתי אותו רק לסאב, כלומר בגישור. הוא הראה סימנים של עבודה ולא התעמקים באיכות כי הסאב שעליו הוא נבדק אינו שלי והוא סתם לבדיקה. לאחר כשבוע החלטתי להתקין אותו ברכבי. כאשר התקנתי אותו לבסוף (לא מיותר לציין זאת לא הבעיה הראשונה שאני מתקין מגברים ומוצרי אידיו. עשיתי התקנות אצלי ואצלי רבים מהחברים שלי והכל עובד עד היום, כך שלא ניתן להגיד שאני חובבן שהיה יכול לשרוף את זה בטעות). אז כאמור בעת סיום ההתקנה חברתי את הסאב. הוא עבד, אך נשמע מת לחלוטין. בלי punch ובלי מאומה. ב…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם !!! יש לי ברכב מערכת עם מגבר 2 יציאות המחובר לסאב בלבד סאב של פיוניר 800watt ומגבר של platinum audio v12 בגלל שהמגבר עובד רק על הסאב הרמקולים כמעט ולא נשמעים והבאס דומיננטי הלכתי לחנות מערכות שמע על מנת להתקין מגבר 2 יציאות נוסף(inox 100*2) לאחר ההתקנה התחלתי לשמוע זמזום הבוקע מהרמקולים וכאשר לוחצים על הגז הזמזום עולה בהתאם. כל הניסיונות של המתקין להפסיק את הזמזום לא הצליחו החל מהחלפת רדיו , משתיקי קול , כבל rca חיצוני , החלפת רמקולים ועוד כל מיני שינויי חיווט אך לשווא . לבסוף החלטתי לפרק הכל ולהשאיר כמו שהיה רק עם מגבר אחד. בנוסף לכך הייתי היום באוטו דיפו. סיפרתי להם את הבעיה והחלטנו להתקין מגבר 4 ערוצים של GRATIA 1000 WATT אך גם זה לא…
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי! אני מעוניין לקנות מערכת לאוטו (סט קומפוננט קדמי + מגבר + סאב, רדיו דסק כבר יש) ואשמח מאד להמלצותיכם על חנות טובה ומקצועית (הן במוצרים והן בהתקנתם כמובן) וכמובן גם הוגנת במחירים . אני גר באזור המרכז (רחובות) אך אין לי בעיה לנסוע לאן שצריך (בטווח של עד כשעה נסיעה). תודה.
הודעה אחרונה מאת MaD_bOi, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יודע מה גודל הרמקולים הקדמיים שבדלתות בסובארו לאונה שנת 93?
הודעה אחרונה מאת ^JoK3r-MaN^, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני לא מבין למה אתם מסתבכים כלכך בקריאת הת'רידים שלכם אני רואה שיש לכם תרשימים לחיבור מאווררים ע"י ממסרים וחבל. אמנם עוד לא בדקתי את זה אבל אפשר לקחת פשוט מאוורר של מחשב (כמה שיותר גדול - יותר נוטה ל120מ"מ ידחוף יותר אוויר בפחות רעש - כי הוא צריך פחות סיבובים בדקה). אם רוצים שיהיה פנימי אפשר גם לקחת 40מ"מ אבל כדאי שיהיה עם פוטנציומטר לכוון סיבובי המנוע למניעת רעש מיותר (אפשר גם לחבר פוטנציומטר בטור). את המאוורר פשוט לקבע ולחבר בין הרימוט להארקה במקביל למגבר ו-וואלה הוא עובד עם המערכת. אם הרימוט לא מוציא 12V אז אפשר גם לחבר אותו לפלוס אבל אז הוא יפעל גם כשהמערכת כבויה. -נועם
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
אני מחפש ליקנות תמגבר הזה בשביל סאב של 700 ואטט ורמקולים אורגינלים של האוטו זה המגבר Platinum Audio זה התקציב שיש לי למעשה אני מחפש מגבר כזה מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
שלום לכולם מחפש חוות דעת על המכשיר הנ"ל.. חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי נתונים בגוגל ואיפה לא.... אבל כלום! מי שמכיר את המכשיר מוזמן לתת חוות דעת. בברכה, שי. *בנוסף, איך החברה SOUNDSTREAM?? אני מעוניין בנגן DVD לרכב מהחברה הנ"ל...
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש בידיי 3500 ש"ח בשביל קניית קומפוננט....... אני רק לא יודע איזה אני הולך לקנות אז אני צריך את עזרתכם בדילמה זו..... אני רוצה שהקומפוננט יהיה בעל צליל איכותי ונקי.... בבקשה תרשמו דגמים טובים במחיר הזה....פלוס/מינוס.......
הודעה אחרונה מאת lulz, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי בבית מגבר של סוני קטן וישן. 301 למי שמכיר, עם צלעות כחולות כאלה. עכשיו יש לי 2 זוגות של רמקולים 6X9 שאני יכול לחבר אליו. 1. פיונייר 330W (אני יכול לרשום איזה דגם במדוייק אבל זה באוטו, אם זה משנה משהו תרשמו). משהו בסגנון : http://www.mandalaynet.com/newpits3w6x9.html 2. מאק אודיו 69.3 MAC IRON איזה רמקולים לחבר ? בנתיים יש לי פיוניר פרימייר 550 שמחובר לפלטינום אודיו 1000W שמחובר לזוג קומפוננט קדמי של MB QUART ולסאב פיוניר 305C ושומעים נהדר. דניאל.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 821 צפיות
אהלן, אחרי הרבה זמן של חיפושים קניתי מגבר של רוקפורד. עכשיו למגבר יש כניסת HI POWER שאליה אני מתכוון לחבר את החוטים של הרמקולים האחוריים שכרגע יושבים בדלתות(מכיוון שלרדיו דיסק אין יציאות RCA). מתח מהמצבר והארכה אין בעיה להעביר, כנ"ל רמקולים אחוריים(6.5" בדלתות האחוריות או 6*9 במגש - עוד לא החלטתי) וסאב. השאלה היא מה עם REMOTE? איך אני מגיע ל REMOTE של הרדיודיסק ברכב(סיטרואן סי5 למי ששכח)? ועוד שאלה - איך אני מגיע להחליף את הטוויטרים שבדש בורד? הם נמצאים ממש בתוך הדש בורד ויש מעליהם רשת מקורית של הרכב.(כי אני רוצה לשים קומפוננט מן הסתם..) עוד שאלה - איפה בדרך כלל שמים את הקרוסאוברים של הקומפוננט? ושאלה אחרונה לעכשיו - מה המתח של כניסת HI POWER(מוגברת?)? א…
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
- 1 תגובות
- 730 צפיות
אז ככה דוד שלי נמצא בחו'ל וביקשתי שיקנה לי דיוידי .. הוא ראה את הדגם הנ'ל! http://www.cardomain.com/item/PIOAVHP5700DVD?ref=deal מה אתם אומרים איך הוא? מה מי מו? ומה יותר טוב זה או ה6600 ומה ההבדלים.. תודה יהודה
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 5 תגובות
- 794 צפיות
תגידו אולי יש פה אנשים שחזרו מחו"ל ויודעים עם יש עוד את המגבר ... לוגיק כי בדקתי באתר ולא ראיתי שיש אותו שם שמו מגבר אחר במקום ורציתי לדעת עם מישהו יודע עם יש אותו עוד בדיוטי פרי...
- 1 תגובות
- 863 צפיות
תשאירו הודעה היכן אבי
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפני חודש קניתי מערכת (טאמינל) של סוני לאוטו ,והרמקולים המקוריים כבר לא סוחבים עם זה כמו שצריך אז רציתי לקנות אחוריים חדשים. הלכתי לאיזה חנות בחיפה בעיר התחתית-חנות סטריאו לרכב ,ושאלתי על רמקולים אחוריים במחיר סביר , המוכר הציעה לי זוג רמקוליים אחוריים 500 ואאט של קליפורניה בום , הרמקולים אליפסיים עם טיוטרים . המחיר 150 ש"ח עכשיו השאלות . המחיר נראה לי ממש חשוד ואני לא יודע האם כדאי לקנות אותם או שאולי הם סתם זבל בכללי איך הרמקולים של החברה הזו ?
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סוף סוף אני בונה את התיבה לשיבה שנמצא אצלי כבר כמה חודשים, ויש לי כמה שאלות... 1. את הפתח של הסאב בדופן ה-MDF אני חותך בקוטר של הסאב- 12"? או יותר קטן? 2. למי שכבר יש לו ניסיון עם גריל מקורי של השיבה: הסאב הוא זה שמתחבר ישירות לפלטת הMDF והטבעת מעל? (תמונה מצורפת) החורים למסמרים בסאב נראים די קטנים, באיזה גודל מסמרים\ברגים כדאי להשתמש? 3. כשקניתי מעופר את השיבה הוא עשה לי חיבור כלשהו כדי להוריד את ההתנגדות ל-4 אום. זה פשוט היה מזמן אני כבר לא ממש זוכר... את החיווט כדאי להלחים לפלוס ולמינוס? ואיזה סוג חוט אני צריך בשביל זה? (יש לי בבית ערכת חיווט להתקנת מגבר, אני מניח שיש שם חוט שאפשר להשתמש בו). תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
זה ברניה מחול כולל המשלוח זה מחיר טוב ? כמה אקנה דבר כזה בארץ והיכן ?
הודעה אחרונה מאת Eddy,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.