Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרשייה הנ"ל התחילה לפני כחודשיים.

אני רכשתי מגבר מסוג Rockford 250a2 מחבר פורום בשם גיא מנתניה (משתמש guy b).

רכשתי מאותו אדם את המגבר, הוא הגיע למיקום מגוריי כי הוא היה בסביבה. אומנם בדקתי את המגבר, אך בדקתי אותו רק לסאב, כלומר בגישור. הוא הראה סימנים של עבודה ולא התעמקים באיכות כי הסאב שעליו הוא נבדק אינו שלי והוא סתם לבדיקה.

לאחר כשבוע החלטתי להתקין אותו ברכבי. כאשר התקנתי אותו לבסוף (לא מיותר לציין זאת לא הבעיה הראשונה שאני מתקין מגברים ומוצרי אידיו. עשיתי התקנות אצלי ואצלי רבים מהחברים שלי והכל עובד עד היום, כך שלא ניתן להגיד שאני חובבן שהיה יכול לשרוף את זה בטעות).

אז כאמור בעת סיום ההתקנה חברתי את הסאב. הוא עבד, אך נשמע מת לחלוטין. בלי punch ובלי מאומה. בדקתי לפרטי פרטים מה בדיוק הבעיה ואז התברר שערוץ אחד אינו עובד כלל. כשמחברים בגישור או לערוץ הימני הוא עובד, אך שמאלי פשוט אינו פעיל.

נתתי את המגבר לבדיקה במעבדה ובנוכחותי פתחו אותו. חשכו עיניי אותו מגבר שהבחור הבטיח בפניי ובפני חברי שאינו פתוח ומעולם לא עבר תיקון היה מתוקן בצורה חאפרית בצורה מחווירה. יש שם קבלים ומייצבים שמולכמים ללוח בצורה מיוחדת וכך הם מחוברים לפלטת הקירור ומתקקרים. אותם רכיבים גורדו בסכין יפנית ובמקומם הולכו רכיבים אחרים שבכלל לא תואמים את אלה שצריכים להיות. כך שלמעשה הם תלויים באוויר ואין בינים לבין הברזל מגע - מה הביא כנראה להתחמוממתם ומותם.

במשך חודש ימים ניסיתי להשיג את הבחור. הוא סינן אותי. כאשר הצלחתי לבסוף להשיגו הוא התנער בצורה גסה מאחריות. כל מה בקשתי זה לא החזר חלילה ואפילו לא תיקון, אלא רק מחצית מהתיקון. אני חושב ויודע שזה הרבה יותר מהוגן. אבל רציתי להיות הוגן והגון. אבל הוא שלח אותי לחפש את החברים שלי בנימוק שרק נזכרתי עכשיו (בעוד שאני מנסה להשיג אותו שבועות ללא מענה).

עבר לפחות חודש מאז והדברים נרגעו. אמרתי לעצמי טוב אין מה לעשות. נדפקת אז נדפקת. שלחתי את המגבר לתיקון באוטופרט, היבואן הרשמי. היום הם חזרו אליי ואמרו לי שמכיוון שהשיכבה האדינה הזאת גורדה הם לא מתכוונים לתקן לי את מגבר. זהו. כלומר 500ש"ח, נסיעות וטירטורים היו לחינם.

אני כ"כ כועס! למה אנשים כאלה רמאיים? למה אני יוצא פראייר?

אנשים טובים, מה אני יכול לעשות כתגובה?

יש למשהו עצה? אני כבר מיואש לחלוטין.

vbmenu_register("postmenu_507396", true);

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

יפה מאוד שאתה אומר לנו זאת פה.....

אין מה לעשות תמיד יש סיכוי ליפול בפח ביד שנייה לכן תמיד צריך ליבדוק ב4 עיניים אבל במיקרה שלך זה אפילו לא עזר.....הבן אדם שמכר לך את המגבר באמת יצאה פארש ואבד עליך.....

אני חושב שאתה צריך להיפגש איתו פנים מול פנים וליסגור עסק וש2 הצדדים יצאו בהסכמה...

כמה שילמת על המגבר הזה בכלל?

פורסם
יפה מאוד שאתה אומר לנו זאת פה.....

אין מה לעשות תמיד יש סיכוי ליפול בפח ביד שנייה לכן תמיד צריך ליבדוק ב4 עיניים אבל במיקרה שלך זה אפילו לא עזר.....הבן אדם שמכר לך את המגבר באמת יצאה פארש ואבד עליך.....

אני חושב שאתה צריך להיפגש איתו פנים מול פנים וליסגור עסק וש2 הצדדים יצאו בהסכמה...

כמה שילמת על המגבר הזה בכלל?

כאמור, 500ש"ח

פורסם
הבנתי....אז אתה צריך להיפגש וליסגור איתו את העניין כי זה לא בסדר......

כאמור הוא לא רוצה לדבר על זה.

פורסם

חבל שלא בדקת את המגבר יותר טוב לפני שקנית אותו.

לדעתי תיפגש איתו כמו שאדי אמר תנסה לסגור את העניין כמה שיותר יפה.

הוא ערס? מה הוא בדיוק?

פורסם

יעדתי אותו לסאב, לכן בדקתי אותו עם סאב. בכל מקרה מה נעשה נעשה.

לא הוא לא ערס. בחור בשנות העשרים ומשהו לחייו.

אני לא יודע היכן הוא גר, כאמור הוא בא אליי.

פורסם

אני רוצה להגיד משהו לגבי קנייה מיד שנייה

לפעמים לא צריך לבדוק כ"כ בדקדקנות את המוצר שאתה קונה , כמו שצריך לבדוק את האנשים

יש כמה צורות לבדוק האם האדם שאתה קונה ממנו הוא ישר

סתם אחת לדוגמא , אך דיי קיצונית.

כאשר מכרנו רסיבר שעולה כ 3000 ש"ח , הבחור שבא לקחת אותו שילם במזומן .

הוא נתן לאבא שלי לספור שיש שם 3000 ש"ח , היה שם 3100 , כמובן שאותו אדם שמקבל את הכסף יספור את הכסף פעמיים .

אבא שלי , אמר לו "סליחה אדוני , כמה צריך לשלם? "3000" , "יש פה 3100" .... ובכך הם סגרו את העסקה

לפעמים פשוט צריך להיות ישר ולדעת ולוודות כמה שיותר שאתה קונה משהו מאחד כזה

נ.ב.

אני לא יודע עד כמה זה אפשרי

אבל אני חושב שאתה יכול לתבוע את אותו אדם בבית משפט לתביעות קטנות על עוגמת נפש

פורסם

מה זה לסגור לך אם אתה פוגש אותו וניפגש איתו שבור לו את הרגליים איכס גועל נפש לא סובל אנשים כאלה...

רמאים מסריחים זה התחתית של התחתית...

הייתי באמת גם צריך לבדוק יציאה יציאה ולא בגישור אבל לא נורא לא חושבים על זה בקניה..

אם אתה פוגש אותו תפוס אותו שבור לו יד יד עד שהוא מתחיל להוציא מזומנים רמאי לא ישתתף איתך בתיקון חבל לך על הזמן ועל הטלפונים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני חושב שבית משפט לתביעות קטנות לא יכול לעזור כי הוא לא יכול להוכיח שהמכשיר לא היה בסדר לפני כי הוא השמיע לו שהכל עובד והכל תקין והמכשיר בסדר הבן אדם השני יכול לטעון שהוא השמיע לו את המכשיר והראה לו שהוא עובד ובזה נסגר העניין ככה שאף אחד לא יכול להוכיח...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

רונן ק, זה לא משהו שצץ פתאום...את זה כמובן לוקחים בחשבון בעת קניה של יד 2, שהמוצר עלול להתקלקל...

אבל במקרה הנ"ל המוכר פשוט עבד על הקונה!! ורימה אותו ומכר לו מההתחלה משהו דפוק, אני רק מקווה שנקרא על המוכר בעיתון מחר בבוקר במודעות אבל...פשוט מעשה כלכך מכוער....

וחבל אם מהמכירה הזו אנשים יפסיקו לרכוש דברי יד שניה...

כי המצב לא כזה, יש המון דברים טובים שניתן לקנות ביד 2 בחצי מחיר...פשוט לדעתי יש לבדוק את המוכר, ולא רק את מה שהוא מוכר...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אין ויכוח שהמגבר עבר תיקון חאפרי.

אני לא יכול להוכיח שאני לא עשיתי אותו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...