פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
ביקורת על הציוד שלי, למקרה שמישהו יתעניין באיזה רכיב דומה. 1 2
מאת Guest תמיר .א.- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני יתן חוות דעת לכול מי שירצה לקנות רכיבים אילו או אחרים.... הבאתי רדיו דיסק פנסוניק. דגם 5310. קורא MP3 WMA. הוא מציג שמות, יש לו שלט מעולה. אבל בגלל הבאס החזק שיש לי באוטו בדיסקים רגילים הוא קפץ לי כמה פעמים, אבל בMP3 לא. יש לו צג מדהים, וסאונד מעולה, יש לו גם אקולייזר גרפי 7 מצבים עם שינוי של 12DB פלוס או מינוס לכול תדר, זה מעולה לכיוון צלילים. היה התלבטות בהתחלה בין SONY 7700 לבין פיוניר 770 או 670 ואז ביצבץ לו מהפינה הפנסוניק... הוא היה הכי טוב לדעתי פאנל חשמלי בלי יותר מידי משחקי תצוגה, ניראה מרשים סאונד וכיוונים מעולים, למרות שלכול מכשיר יש יתרונות וחסרונות שלו. תמונה שלו: http://www.mamsh.com/ta/1.jpg הקומפננט שלי הוא של BOSS 6CK, עלה לי 150 ש…
-
מגבר 4 ערוצים 1 2
מאת סאונד בראש- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש המלצה למגבר 4 ערוצים מחברה מוכרת חדש\יד שניה 100 RMS נטו כול ערוץ על מה הייתם ממליצים ?
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 0 תגובות
- 568 צפיות
הקומפוננט הוא של מורל הנה הלינק ואיתו המפרט http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=20 מי ששמע אותו אשמח לקבל חוות דעת עליו והאם הוא משתלם
הודעה אחרונה מאת shlomi213, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לבנות המסך לקונסולה המרכזית באוטו שלי מפיבר ויש לי כמה שאלות למומחים בפורום פה. הייתי באייס ויש שם מעין תחבושות של סיבי זכוכית, כלומר היריעות הם בצורת מלבן ארוך בצבע לבן, האם זה יהיה מספק לעבודה פשוטה של בניית קונסולה ברכב? או שצריך כמה חבילות? אודה לכם גם אם תוכלו להסביר לי את התהליך כי במדריכים שמצאתי מוסבר רק על בניית קיקפאנל ואני רוצה לבנות המשך לקונסולה. התהליך הוא: 1.בניית אב טיפוס מקלקר. 2.ציפויי השטח שאמור לגעת בפיבר ברדיד אלומיניום. 3.למרוח פוליאסטר מעורבב עם מקשה ביחס של 5% על הקלקר. 4.לטבול את היריעות בדבק(איזה דבק?) ולמרוח את היריעות על הקלקר בצורה שאני רוצה לבנות? זה כל התהליך? ואם לא אז מהם השלבים הנוספים? תודה…
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 2 תגובות
- 792 צפיות
2 Channel RCA input/output Output Power MAX: 1600 Watts / RMS Total: 160 Watt Lpf/Hpf/Sub/GAIN control Frequency response: 20Hz ~ 30Khz Input Sensitivity: Signal Ratio: 97dB 1 Fuse of 15 Amp Speaker Impedance: Stereo: 2 - 16 Ohm, Bridge: 4 - 16 Ohm Dimension(LxWxH) 280x265x55mm 2 year Manufacture Warranty, most important part! מה אתם אומרים?חבר שלי שלח לי מחול אחד, כיון שפרק את המערכת מהאוטו שלו ומכר את הרכב.. היתי רוצה לדעת האם כדאי לשלם על זה ת169 שקל מכס?
הודעה אחרונה מאת omri75, -
- 6 תגובות
- 868 צפיות
חוץ מהמחיר שסט קומפונט 3 חלקים עולה יותר יקר מ2 חלקים האם רמת האיכות היא בהרבה יותר גבוהה ב3 מ2?
הודעה אחרונה מאת Hyperion, -
- 1 תגובות
- 817 צפיות
היי יש לי פיוניר 400W 6X9 מאחורה 5WAY. ואני מחפש קומפוננט בין 600 שקל עד 700 שקל גג לא יותר מזה. מה הייתם מציעים לי לקחת? הציעו לי דרגסטר ב700 .. הם טובים? והציעו לי פלאנט אודיו קומפוננט 6.5.. האם הם טובים? אני מחפש איכות סאונד טובה ועוצמה חמודה... מה הייתם מציעים לי לי לקחת בטווח מחירים הזה?
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 3 תגובות
- 719 צפיות
כמה RMS הדגם הזה - TS-A6961E 260W
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי התלבטות בין שתי קומפוננטים(המחיר ביניהם לא משמעותי) הקומפוננט הראשון הוא אינפיטי קאפא פרפקט והשני הוא פוקאל אוטופיה אני שומע כל סוגי המוסיקה ואשמח לקבל תגובות מאנשים ששמעו את אחד מהסטים אללו
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 1 תגובות
- 903 צפיות
אהלן אבקש את עזרתכם . חבר שלי רוצה להתקין מערכת בטויוטה קורולה חדשה (רדיו בילד אין) לרדיו אין יציאות ל RCA לכן התקנתי מתאמים עם יציאות ל RCA . הבעיה מתחילה במגברים , יש לו שתי מגברים אחד COCOROD 800W *4 השני מגבר סיני (משהו זול ) 500W*2 אין לי נתוני RMS לצערי אבל המגבר הסיני די חזק שמחברים אותי בגישור .שאני אומר חזק אני כמובן לא משווה לשום מגבר איכותי אבל הוא דחף בסדר סאב 12" של חברה לא ידוע . התיכנון הוא להתקין בדלתות האחוריות קומפוננט של LANZER שיש לו ומקדימה לחפש קומפוננט טוב . הקומפוננטים מתוכננים להתחבר CONCORD אחרי חיבור קורס עם שליטה על הסאב . הציעו לו קומפוננט של LAITING AUDIO ב700 ש"ח או INFINITE ב 800 ש"ח או CERVIN VEGA ב 1100 ש"ח ל…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי את המידות של הסאב הזה : http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13950 v-max
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- 3 תגובות
- 810 צפיות
יש לי את הרדיו דיסק הזה... http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=214&CatCode=153 עכשיו אני לא יודע איפה אני יכול לבחור את השומרי מסך האלה (תצוגות)...כמ הודלפינים לדוג'.. מישהו יכול לעזור לי..תודה אביעד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, הציעו לי להחליף את הHU שלי Rockford 9120FF (שאני מרוצה מאוד ממנו אגב) בפיוניר פרימייר, אני לא יודע איזה דגם וגם אין לי אפשרות לברר (אל תשאלו למה) (יש לו תאורה כחולה ) אז נצא מנקודת הנחה שזה הדגם הכי פשוט של פיוניר פריימיר. האם הדגם הכי פשוט של פיוניר פרימייר יותר טוב מרוקפורד הנ"ל ? תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 0 תגובות
- 531 צפיות
יש לי את התמונה הזו בשולחן העבודה, ואני רוצה לדעת אם מישהו יודע מאיפה התמונה הזו באה, מאיזה תערוכה ואיפה אפשר לראות עוד תמונות של אותה ההתקנה ניסיתי לראות אולי בפוקאל יש משהו אבל זה לא פוקאל עצמה, החברה הזו שרשומה על האוטו, AUDIOTEL נראה לי, לא נמצאה באינטרנט, ואני מתעניין מאוד בהתקנה הזו כיוון שהיא בוצעה ב106, ולא ראיתי הרבה התקנות ב106.
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז זה הולך ככה עלי לי הרעיון בכדי לחסוך בעלות מערכת שמע לרכב אז ככה אני קונה מגבר כל שהו 600 וואט לא משנה החברה לצורך העניין. בוקסות של פיוניר ו סאב עם מגבר פנימי יש ברשותי נגן MP3 השאלה היא כזאת אני יכול לחבר את הנגן למגבר בלי מעכת דיסק??? כי אני רוצה לחסוך את העלות של המערכת שככה או ככה אני אל ישתמש בה כי אני לא שומע מוזיקה מדיסקים רק ה MP 3 . תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתלבת בין שני רדיו דיסקים: Alpine CDA-9835r ו-Alpine CDA-9855r (דגם חדש-2005), אין שום ספק ששני הרדיו דיסקים טובים מאוד מהחינת האיכות, פשוט חלק אומרים שהדגם הישן, הוא יותר מוצלח, לכן אני ישמח מאוד עם תעזרו לי לפני הקנייה(תכתבו בבקשה סיבות להבדלים). * מחירים כמעט שווים בין הרדיו דיסקים. תודה!
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 2 תגובות
- 792 צפיות
אני צריך המלצה למגבר טוב שיוכל להרים סאב פיוניר 305 וזוג רמקולים 6על 9 מורל פולס התקציב 900 ש"ח תודה
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- 5 תגובות
- 950 צפיות
.האלן כולם.....הגיע הזמן להחליף את הרדיו דיסק...ואני מתלבט אז ככה...הרדיו דיסק יחובר למגבר רוקפורד 501X שכידוע מגיע ללא קרוסאובר שניתן לכיוון....ולכן חשוב לי HU .שיכלול קרוסאובר ויציאה מיוחדת עבור סאב .תצוגה ויופי פחות חשובים לי...העיקר שיהיה מוצר איכותי...שלא יתקלקל ושייתן תמורה טובה למחיר ההתלבטות שלי כרגע היא בין pioneer DEHP770 ו kenwood 7026 ערכתי חיפושים בפורום ולא מצאתי מידע שיכול לעזור בבחירה. אשמח לשמוע דעות ולבל הצעות. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Ploni_Almoni, -
- 2 תגובות
- 878 צפיות
תודה מראש על התשובה.
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכלום. אני מעוניין להביא די וי די מארה''ב ויש לי כמה בעיות קטנות שאני מבקש שתעזרו לי למצוא פתרונות, וגם שתביאו לי המלצות למכשירים שתואמים את הדרישות שלי. אז קודם כל אני מעוניין שהתדרי רדיו שלו יהיו תואמים לארץ. שהוא יהיה מולטיזון- קורא את כל הzone שיש. כמובן שיקרא VCD.ואמפי 3. שיהיהdolby digital אבל זה קצת פחות חשוב, למרות שהוא יהיה טוב יותר עם התכונה הזו. ואם אפשר שיהיה לו גם tv tuner. אני מאוד מאוד יודה לכל מי שיעזור לי. המשך יום נעים.
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 3 תגובות
- 909 צפיות
יש לי רדיו דיסק של blaupunkt דגם rpd545 ובפונטו הוא יושב בזווית מה שגורם לו להקפיץ דיסק כל פעם שיש איזה שיבוש או חור קטן בכביש.. רציתי לדעת איך אני יכול למזער את הבעיות האלה כי זה ממש ממש מציק במיוחד ששומעים בפול ווליום באמפרים וזה הוא עולה בכיף אבל הקפיצות הקטנות האלה הורגות אותו חשבתי על לדחוף ספוג מתחתיו אבל אין לי מושג אם זה יעזור אז רציתי לדעת מה דעתכם או אם יש לכם רעיונות אחרים לסדר את זה בלי למקם אותו במקום אחר דרך אגב זה בטוח הזווית כי הרדיו היה מותקן 4-5 שנים בשרייד ( שם הוא היה מותקן רגיל בלי זווית ) בלי שום בעיות אז מה אתם אומרים? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 6 תגובות
- 985 צפיות
קנייתי סאב 12" בלי תיבה עכשיו אני רוצה לבנות לו תיבה ורציתי לדעת כמה דברים: מאיזה חומר הכי עדיף להכין? מה המידות? ואולי למישהו יש מדריך? (אני רוצה לבנות לבד לא מתוך קמצנות, אני אוהב לעשות דברים לבד)
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
איזה סאב עדיף? 1 2
מאת kashat18- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפי דעתכם איזה סאב עדיף? שניהם 12 אינץ', עולים 1000 ש"ח ובאים עם קופסא לכן אני מתלבט איזה לקחת 1. PHOENIX GOLD עם LED 2. CERWIN VEGA HED12 600W/250RMS נ.ב. האם מגבר SOUNDSTORM STRETCH DADDY 1400WATT 150RMS*4 יחזיק את אחד הסאבים ורמקולים אחוריים?
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 3 תגובות
- 874 צפיות
אהלן אנשים אני מחפש לקנות רמקולים אחוריים 6*9 שיתחברו ישירות ל HU ולא יהיו מחוברים למגבר כנראה גם בעתיד. בכל מקרה התקציב שלי הוא בסביבות ה 400 ש"ח ואני מחפש משהו חזק ואיכותי , חשבתי על מורל פולס , פיוניר מהסדרה של 2005 שמופיע באתר של audionet , קיקר 7*10 או קנווד . אני ישמח אם תוכלו לעזור לי מה לקחת (ואיזה דגם ספציפי יהיה מעולה) ! תודה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מנסה קצת ללמוד את התוכנה הזו, ואני מכניס כל מיני נתונים כדי לראות מה משתנה ואיך ואני צריך עזרה בקריאת הגרפים שהתוכנה מייצרת - למשל הגרף הזה - לסאב ששמתי יש נתון של תיבה של 10וחצי ליטר- אני רוצה לדעת האם לפי הגרף הזה - התוכנה טוענת שזו באמת התיבה הנכונה ואם לא, מה זה בעצם אומר מבחינת שמיעה שב100HZ הסאב יתן +5DB?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היו לי פיוניר מאחורה 80 rms ועכשיו שמתי במקומם מורל 150 rms על אותו מגבר ובפיוניר שמעו הרבה יותר טוב וחזק בווליום גבוהה זה לא אמור ליהיות הפוך ?! מה הסיבה לכך ? אני אשמח אם מישהו יסביר לי את זה, תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- 0 תגובות
- 524 צפיות
אם יש למישהו מושג מה ההבדלים ביניהם אני מחפש כב כמה שעות בנתונים ולא מוצא משהו חריג שמצדיק את ההבדלים במחיר,ומה שמוזר זה שה6500 שהוא הכי ישן עולה יותר מה6600 שיותר חדש והוא בעצמו עולה יותר מה5700. איזה מהם עדיף.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 0 תגובות
- 939 צפיות
איזה קומפונט עד 1500 שקל אתם חושבים שיותר טוב מFOCAL 165 V2 6.5 inch רק מי ששמע את הפוקאל שיתייחס בבקשה
הודעה אחרונה מאת down2u, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי סיאט איביזה 3 דלתות שנת 2001. כיום מותקן לי סט קומפוננט רגיל ובסיסי ביותר של חברת PYLE בגודל 6.5" רציתי לשדרג לסט מאוד מאוד איכותי (Focal, Mb Quart, JBL, Rockford) אבל אני לא יודע מה עדיף... אחי טס בעוד יומיים לארה"ב - אז אני צריך המלצה דחוף לדגם הכי איכותי מבין מה שרשמתי ואחד שיתאים לי לרכב לכל המומחים, תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת down2u, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
שלום לכולם, המכשיא הנ"ל ברשותי,הוא נרכש ביד עם האוטו ואני קצת מתקשה בהבנת ה"חומר". יש בו מספר אופציות שאני עדין לא מבין ולכן אני אשרשר אותם כאן מידיי פעם ואשמח לעזרה... היום אשאל: מהוא ה ASK SENSOR ומה בעצם תפקידו? תודה מראש, אלעד.
הודעה אחרונה מאת Elad 106-xsi,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,719 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- yoav911gt2
- nglancer
- santiago
- DareDevil
- nimo
- Coresh
- חולגי
- fishmanl
- zaf
- WideFocus
- ANUTKK