Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום.

אני מעוניין להביא די וי די מארה''ב ויש לי כמה בעיות קטנות שאני מבקש שתעזרו לי למצוא פתרונות, וגם שתביאו לי המלצות למכשירים שתואמים את הדרישות שלי.

אז קודם כל אני מעוניין שהתדרי רדיו שלו יהיו תואמים לארץ.

שהוא יהיה מולטיזון- קורא את כל הzone שיש.

כמובן שיקרא VCD.ואמפי 3.

שיהיהdolby digital אבל זה קצת פחות חשוב, למרות שהוא יהיה טוב יותר עם התכונה הזו.

ואם אפשר שיהיה לו גם tv tuner.

אני מאוד מאוד יודה לכל מי שיעזור לי.

המשך יום נעים.

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

Clarion VRX746VD - מכשיר מתקדם ביותר, בא עם פאנל+מסך 7 אינץ' נשלף מהפאנל.

יותר טוב מזה לא תמצא (ממה שיש בארץ לפחות, בארה"ב יש דברים יותר מתקדמים כבר מן הסתם).

זה מה אני מכיר בקיצור.

ליאור

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

מצטער שכחתי לציין עוד משהו:

אני מעדיף שהדיוידי כמובן יבוא בלי מסך,

מסך אני מתכוון להביא בנפרד.

פורסם

התקציב בערך הוא 300 דולר.

חשבתי על הKDDV5000 JVC , אבל לא נראה לי שהוא קורא סרטים עם zone של הארץ, וחלק אומרים שהוא קורא vcd וחלק לא.

פורסם

לא הייתי ממליץ לך להביא משם מכשירי DVD מהסיבה הפשוטה שהם לא ממש תואמים את שיטת השידור בארץ ובתקציב של 300 דולר לא תמצא משהו "נורמלי" שיכלול בתוכו את כל הדרישות שלך.

פורסם

סבבה, אם אתה אומר אני שומע לך, אבל כמו שאמרתי אני מתכוון רק לדי וי די

ומה אתה אומר גם על הkddv 5000 של ג'יי וי סי?

אני מוכן גם להיתפשר על כמה מהנתונים שהצגתי בהתחלה.

פורסם

אם הייתי בדילמה כזו..... מעלה מתח + DVD + מסך 10 אינץ דק. :wink:

פורסם

עניין הZONE הוא לא בעיה כיום

ניתן לצרוב את הDVD בבית בהשקעה של 5-40 שקלים לדיסק הרווחת גם גיבוי לDVD המקורי וגם דיסק ZONE FREE.

• תוכן חדש...