Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לי פיוניר מאחורה 80 rms ועכשיו שמתי במקומם מורל 150 rms על אותו מגבר ובפיוניר שמעו הרבה יותר טוב וחזק בווליום גבוהה זה לא אמור ליהיות הפוך ?! מה הסיבה לכך ?

אני אשמח אם מישהו יסביר לי את זה, תודה רבה.

פורסם

נצילות שונה - אלמנטים שונים.

תמיר

פורסם

כמה וואט RMS המגבר שלך מוציא לכל יציאה?

במידה וזה באיזור ה70-80 הגיוני שהפיוניר נשמעו חזק יותר בגלל הנצילות הגבוהה יותר שלהם, שכן גם המורל עכשיו מקבלים את אותו הספק אך הם פחות נצילים.

אני בטוח שאם תביא מגבר יותר חזק אתה תהנה מההבדל.

ועוד דבר, על מה אתה מסתמך כשאתה אומר חזק יותר?

אולי הצליל במורל מאוזן יותר, ובגלל שהיית רגיל לטוויטר ה-צ-ע-ק-נ-י של הפיוניר, אז כעת אתה שומע צליל רך יותר והוא נראה לך חלש יותר.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

תומך בדברים של bg^golf - למורל יש צליל יותר רך לעומת פיוניר.

יכול להיות שאתה מתרגם צליל מתכתי וצורם שמגיע מהטוויטר - לצליל יותר חזק.

פורסם

הבנתי תודה לכם.

לדעתם המגבר של גיי בי אל 74.5 ינצל את המורל כמו שצריך ?

או שיש לכם הצעה למשהו אחר בתקציב שלו (860 ש"ח) ?

פורסם

אני מאמין שהגיביאל יהיה הרבה יותר טוב ממה שיש לך עכשיו אם אתה אומר שיש הבדל גדול בין אז לעכשיו כי הרמקול שנמצא אצלך עכשיו הוא כמעט כפול בקיבולת שלו.

איזה מגבר יש לך עכשיו?

לירן

פורסם

את האמת שאין לי שמץ של מושג כמה המגבר שלי נותן ואף פעם לא שמעתי על החברה שלו

כתוב עליו SPL ו- 400W.

ועד שאלה קטנה...

על איזה תדר אני צריך לכוון את המגבר ביציאה של הסאב, ומה זה נותן ?

ולמה שאני שם את הסאב על השולט סאב במערכת הוא פחות חזק מאשר שאני שם אותו היציאה של הקדמיים שמערכת ?

פורסם

לגבי הכוון של הסאב, אתה צריך לשים את המגבר על LP ולתחוך לו את תחום התדרים שאותם הוא לא ינגן, אלא רק תדרים מתחת לתחום. למשל תן לו שינגן עד 60HZ ומשם הקומפוננט יקח פיקוד (במידה והקומפוננט יודע לרדת עד 60HZ אם לא אז תחתוך יותר גבוה.

במגברים מסויימים יש לך גם את הפונקצית הSUBSONIC שחותכת מהסאב תדרים נמוכים שהוא אינו יכול להתמודד איתם ושהוא אינו מכוון אליהם..למשל 30HZ ומטה.

כך למעשה אתה יוצר לסאב תחום תדרים בין 30-60HZ. את שאר התדרים ינגנו לך שאר הדרייברים.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

• תוכן חדש...