Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה הולך ככה

עלי לי הרעיון בכדי לחסוך בעלות מערכת שמע לרכב אז

ככה אני קונה מגבר כל שהו 600 וואט לא משנה החברה לצורך העניין.

בוקסות של פיוניר

ו סאב עם מגבר פנימי

יש ברשותי נגן MP3 השאלה היא כזאת

אני יכול לחבר את הנגן למגבר בלי מעכת דיסק???

כי אני רוצה לחסוך את העלות של המערכת שככה או ככה אני אל ישתמש בה

כי אני לא שומע מוזיקה מדיסקים

רק ה MP 3 .

תודה רבה לעונים.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ברמה העקרונית אתה יכול

כמה חזק אני לא יודע

תלוי כמה מתח הנגן שלך מוציא

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני ממש ממש לא יודעע

זה הלינק של הנגן תראה...

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1418087

תראו

בבקשה ותאמרו לי.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?:|

פורסם

לאףחד אין חוות דעת אולי?:?

פורסם

לא ניסיתי אבל עקרונית לא אמורה להיות שום בעייה

פשוט תצטרך כבל pl ל2rca בשביל לחבר

אבל לא נראה לי שיהיה לך כל כך נוח לדפדף בשירים ככה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

האם פי מחולק לתיקיות של שירים ככה שממש ממש וזה יהייה מאוד נוח

אני אעשה איזה מעמד יפה מכשיר האם פי עצמו

וזהו

תודה רבה לעונים.

פורסם

זה לא עובד כמו שצריך,ניסיתי ,המתח שיוצא מהנגן מאוד נמוך

והמגבר לא מגביר את הנגן כמו שצריך

וכשהסוללות מתרוקנות העסק מחמיר ,בקיצור זה לא שווה את זה אני ויתרתי על הרעיון וקניתי רדיו דיסק נורמלי.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

נסה לחבר את הנגן למצת הרכב או נתק את חיבור המצת מהשנאי וחבר אותו ישירות לכבל מתח.

למרות שעדיין נגנים כאלה מוציאים מתח מאוד נמוך.

-נועם

:עריכה: יותר נכון - התנגדות היציאה שלהם מאוד גבוהה.

פורסם
נסה לחבר את הנגן למצת הרכב או נתק את חיבור המצת מהשנאי וחבר אותו ישירות לכבל מתח.

כן בדיוק, תחבר מכשיר שאמור לעבוד על 2 סוללות עם מתח של 3V למתח 12V, אני בטוח שלא יקרה למכשיר כלום...נו באמת, מה כל האלתורים האלה, עד שלא יהרס משהו לא תירגעו?

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

זה אפשרי יכול ליהיות זה ילך תקנה RCA שבקצה יש כזה חיבור כמו של האוזניות כמו שמחברים מערכת למחשב

אבל יש מצב זה יהיה חלש תנסה אבל !!

פורסם

יש 3 בעיות קטנות, אבל לטפל בהן אבל זה תלוי בך כבר.

• 1. מתח סיגנל נמוך. פיתרון: להביא מגבר סיגנל, אפשר לבנות אפילו זה פשוט מאוד (LM).

• 2. אתה צריך שליטה על עוצמת האות שיוצאת מן המכשיר מבלי להתעסק בכפתור העוצמה במכשיר שלך,משתי סיבות, האחת לנוחיות. השניה לרוב המכשירים האילו מוציאים "רעש לבן" כשמנמיכים עד הסוף אז דרך מגבר אתה תשמע את זה דרך הרמקולים, לא חזק , אלה חלש אבל זה רעש לא נעים, לא ישמעו נקי כאשר תנמיך עד הסוף. לכן פה הפיתרון הוא פוטוציומטר פשוט (נגד משתנה).

• 3. אספקת חשמל,אתה ברכב בו החשמל "לא נגמר" כאשר הרכב דלוק, לכן אפשר לנצל את זה, והפיתרון במקום סוללות פשוטות שנאי קטן ופשוט, וגם את זה אפשר לבנות בקלות. (מייצב מתח).

תחשוב על זה.......

תמיר

• תוכן חדש...