Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לבנות המסך לקונסולה המרכזית באוטו שלי מפיבר ויש לי כמה שאלות למומחים בפורום פה.

הייתי באייס ויש שם מעין תחבושות של סיבי זכוכית, כלומר היריעות הם בצורת מלבן ארוך בצבע לבן, האם זה יהיה מספק לעבודה פשוטה של בניית קונסולה ברכב? או שצריך כמה חבילות?

אודה לכם גם אם תוכלו להסביר לי את התהליך כי במדריכים שמצאתי מוסבר רק על בניית קיקפאנל ואני רוצה לבנות המשך לקונסולה.

התהליך הוא:

1.בניית אב טיפוס מקלקר.

2.ציפויי השטח שאמור לגעת בפיבר ברדיד אלומיניום.

3.למרוח פוליאסטר מעורבב עם מקשה ביחס של 5% על הקלקר.

4.לטבול את היריעות בדבק(איזה דבק?) ולמרוח את היריעות על הקלקר בצורה שאני רוצה לבנות?

זה כל התהליך? ואם לא אז מהם השלבים הנוספים?

תודה

עמיחי:-)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

עופר ענה לי על השאלות בה"פ ועכשיו אני רק לא מבין באיזה דבק אני משתמש כדי לספוג את הרצועות פיבר?

הוא אמר לי בדבק של הפוליאסטר אבל לא הבנתי, אני מספיג את הרצועות סיבי זכוכית בפוליאסטר ואז אני מורח?

תודה

פורסם

עופר התכוון לפוליאסטר, אין שום דבק בנוסף לפוליאסטר.

על סיבי הזכוכית אתה מורח פוליאסטר.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אחרי שאתה מורח פוליאסטר על הקלקר, אתה שם שכבה של יריעת פיבר, ועליה מורח עוד שכבה של פוליאסטר. זה לפחות ממה שאני יודע, מישהו יכול לחדש לי??

אגב על איזה רכב אתה עושה את זה? אני ישמח לבוא לראות את התהליך אני גר קרוב מאוד לב"ש..

ובנוסף אם אני לא טועה כדי שזה ייצא יפה יש חומר שהוא כמו שפכטל לפיבר...שעושה את העבודה בסוף לחלקה ונקייה...איך קוראים לחומר?

שי

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם

הדבק שאיתו מספיגים את סיבי הזכוכית הוא הפוליאסטר.

לגבי החומר שמורחים על הפיבר - הכוונה היא לחומר פחחים . ( בונדו לדוגמא ).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עמיחי, תוכל בבקשה לתת לינק או תמונה שבה אפשר לראות בערך מה אתה רוצה לעשות עם הקונסולה.

(אין לי נסיון עם פיבר. פשוט סקרן לדעת מה אתה מתכנן)

דימה

פורסם

רק עכשיו ראיתי את התגובות אז אני אענה.

דימה בחיים לא ראיתי תמונה של מה שאני רוצה לעשות וכל הרעיון שלי בא מהראש, זה לא משהו מסובך או מיוחד אני רק מוסיף תא עם דלת ועוד מקום קטן לאיכסון כי באיביזה שלי אין בכלל מקום לשים דברים ושני מכתבים ממלאים לי את כל התא כפפות.

אני אתפנה לפרוייקט רק לקראת החופש ועכשיו אני בינתיים בודק איך אני עובד עם פיבר ואיך אני מסדר את הדלת והכל וגם מאיפה אני משיג את החומרים כי המקום היחיד שמצאתי בב"ש לקניית חומרים הוא אייס ושם הכל יקר, יקר מאוד.

מקווה שזה יצא לפועל במהירות אבל אני קודם צובע את החלקי פלסטיק בסגנון של מה שפורסם פה בפורום לאחרונה.

פורסם

אם אתה מהצפון ומעונין לקפוץ אלי אני מוכן ללמד אותך איך עובדים עם פיבר

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...