פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
מפגש פסח 30.4.2005 1 2 3
מאת mdma-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 3 אלף צפיות
אוקיי בעקבות ת'רד לא מסודר שלא הודבק שפתח לירן עזוז מהפורום אני פותח אחד חדש הרעיון למפגש לא שלי אלה של לירן אני פשוט פותח כי הוא לא נראה לי יהיה מחובר בזמן הקרוב! כמו שנאמר התאריך הוא 30.4 ולכבוד פסח רצינו לארגן משהו נחמד שכל אחד יביא משהו קטן ונעשה קצת כיבוד קל למי שיבוא אני יעשה את זה ברור כשמש: מי שלא יביא משהו לא יאכל כלום!!! השעה היא 12 וחצי בערך יהיה נחמד לראות כמה שיותר אנשים כמובן ויהיה נחמד אם כל אחד ירשום שהוא בא ומה הוא מביא איתו... אני מבקש לא להתחיל לנסות לשנות להוזיז ולעשות משהו שיפגע בסדר של הת'רד רק לרשום אנשים שבאים ומה הם מביאים איתם... אני מגיע כנראה עם איזה בקבוק שתיה ואיזה חטיף קטן...
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
שלום לכולם , החלטתי לקנות מערכת לאוטו ואחרי דיונים רבים והמלצות פה בפורום הגעתי להחלטה שאני אעלה את התקציב למשהו יותר רציני שאני מקווה יצדיק את ההשקעה. קומפוננט - http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=440 סאב - http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=466 מגבר - http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=967 המערכת אמורה לעלות 4700 ש"ח. אבל המגבר כרגע במבצע ואני אקבל אותו ב 1700 במקום 2100 . על הקומפוננט והסאב ביחד אני אשלם 2300 . ככה שיוצא לי הכל ביחד 4000 ש"ח לפני התקנה. איך השילוב לדעתכם ואיך המחיר ? אם יש המלצות למגבר אחר בתקציב של עד 1700 שקל אני אשמח. מה שאני יודע זה שיש את הרוקפורד 4004 בתקציב…
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי HU של פיוניר דגם 8650 ברצוני להוסיף סט קומפוננט לדלתות הקידמיות, מגבר ו... סאב/בזוקה מה מומלץ? איזה דגמים כדאיים? התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח להמלצותיכם אודה, **** עריכה **** קיבלתי המלצה על מגבר+קומפוננט של Lightning Audio האם מישהו מכיר? האם שווה משהו?
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכל האנשים הטובים, אם מישהו יוכל בבקשה להגיד לי את המידות של הרמקולים בדלתות ב B4 2001 אני אודה לו מקרב לב. בנוסף מעניינת אותי גם השאלה: האם כדאי לשים רמקולים קואקסיליים 6X9 מאחורה, בזמן שבדלתות (גם האחוריות וגם הקדמיות) יש שתי מערכות קומפוננט? כך שבסופו של דבר יהיו שישה רמקולים באוטו... בעיקרון נראה לי שהסאונד הפחות איכותי של ה6X9 "יהרוס" את הסאונד היותר איכותי של הקומפוננט כיוון שמערכות הקומפוננט די איכותיות. בתודה מראש, רון.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
תצורת מערכת
מאת sharonaz- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי גולף 2003 עם רמקולים וטוויטרים מקוריים ומגש נקי מחורים. אני מתלבט בין: 1. התקנת רמקולים 6*9 במגש האחורי בתוספת של מגבר. רמקולים של קנווד 280W ומגבר אין לי מושג של מי ומה... 2. לבין התקנת קומפוננט בדלתות הקידמיות העברת הרמקולים המקוריים לדלתות האחוריות מגבר וסאב/ בזוקה. אומר לכם בכנות אני מחפש שמיעה סבבה במחיר נוח וזול מה לדעתכם התצורה המומלצת אשמח לשמוע דעות רבות ככל שיהיו תודה מראש,
- 0 תגובות
- 762 צפיות
אני מעונין לעשות התקנה מיוחדת עם בניית פיברגלס בפיאט 600 משהו מכיר מקום שעושה דבר כזה ... ? אני יודע שיש מקום שפרסם את עצמו באוטומוטור האחרון אבל אני לא זוכר מי הם .. תודה.
הודעה אחרונה מאת mike77, -
מיפגש צפון 29.4
מאת Eddy- 1 תגובות
- 761 צפיות
כיוון שגם אנחנו בצפון מעניינים לעשות יום לפני זה המיפגש במרכז מיפגש גדול במיתחם יוניברס קלאב.... אחנו רוצים לפרסם עכשיו כדי שאנשים יכלו לתאם תוכניות ולהגיעה בהמוניהם למיפגש שלנו ואחרי ביום שבת למיפגש במרכב וככה להנות מ2 ההצגות.... אז ככה ביום שישי ה29.4 לאפריל יתקיים מיפגש צפון במתחם יוניברס קלאב באיזור נשר בשעה 3 וחצי או 15:30 נא להגיעה בהמוניכם...גם החברה מהמרכז לא להיתבייש... למנהלים,אפשר בבקשה להדביק את תרד כמו שהדבקתם של המרכז? תודה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 647 צפיות
מישהו יכול להסביר לי אך מתאימים רמקול למגבר? מתי צריך להשתמש במגבר מונובלאק?
- עוקב אחד
- 33 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב, לא מזמן (כחצי שנה) קניתי רמקולים אחוריים 6*9 של MOREL ורשום עליהם 150Wהאם יכול ליהיות שזה הספק הRMS שלהם? יש לי רמקולים קידמיים של INFINITY 60W . עכשיו לשאלתי העיקרית: אני רוצה להגביר את הסאונד ברכבי , בעיקר מבחינת איכות (כי לי אישית לא איכפת מה שומעים מחוץ לרכב) .האם ללכת עחל מגבר 4 ערוצים שיתחבר אליו ארבעת הרמקולים ברכבי, או שעדיף לי לחבר את האחוריים וסאב קטן (קטן כי אני צריך את הבגאז') או שבכלל כדי לקנות מגבר 2 ערוצים ולחבר אליו רק את הMOREL ? מבחינת תקציב אני יכול להרשות לעצמי 1500 ש"ח על מגבר. אז תשובות והצעות למגבר איכותי יעזרו מאוד תודה מראש ערן (שכותב בפעם הראשונה באודיו) נ.ב. לכל המ…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם , אני רוצה לקנות קומפוננט חדשים. התקציב הוא עד 1000 שקל ועדיף אפילו 700-800 . קיבלתי שלושה המלצות טובות ואמרו לי שכולן בחירות טובות. תמליצו לי איזה מהם הייתם לוקחים בהתחשב במחיר. 1. http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=1604p&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0 2.http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=9012&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0 3. http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=811 הייתי מעדיף כמובן את האינפיניטי מבחינת המחיר. אמרו לי שהם לא נופלים מהדוטק. האם זה נכון ? בגדול ההמלצה הכי חמה היא על הרוקפורד במחיר הזה. מה דעתכם ? הסגנון מוזיקה שאני שומע זה הרבה גיטרות , מוזיקה רוק בסגנון פינק פלויד , PORCUPIN…
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! קודם כל לכל אלה שכבר יקראו לי עצלן מראש, חרשתי את כל ההודעות שנגעו בהשוואה בין LOGIC ל-JBL והכדאיות שבהשקעת עוד 100$. אני בעצמי פתחתי ת'רד בנושא, וברוב התשובות שקיבלתי אמרו לי ללכת על הLOGIC בשקט. לעומת זאת קצת חיפוש באתר הראה לי שיש הרבה שאומרים שאם יש לי את ה100$ תוספת אני בהחלט ירגיש בהבדל. בנוסף מאז הת'רד הקודם הספקתי להחליף את הקומפוננט לMOREL DOTEC והסאב הוא RED SOUND 600W. אז השאלה היא אותה שאלה. האם שווה להשקיע עוד 100 דולר בJBL?
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש "ברשותי" יונדאי לנטרה 96' שאני רוצה לשדרג בה את האודיו (הכל שם אוריגינל בינתיים והרמקולים האחוריים שרופים ) עכשיו לפי מה שנראה לי הרמקולים עלובים לגמרי , יש בדלתות הקדמיות 2 רמקולים, והם נראים ממש קטנים, הקוטר של הרמקול עצמו הוא כ10 ס"מ ... ממש קטן ... בדלתות האחוריות אין כלום ובמגש מאחורה הקוטר של הרמקול עצמו הוא בערך 15ס"מ... מישהו יכול להציע לי את הדרך הכי טובה לשדרג את האודיו? זאת אומרת איזה גודל רמקולים לשים מקדימה, מה לשים מאחורה. תכננתי על קומפוננט מקדימה ו6\9 מקדימה, אבל הקומפוננט שרציתי הוא 6.5 וזה הרבה יותר גדול ממה שהדלתות הקדמיות מסוגלות לקבל... וגם הבניה שם נראית בלתי אפשרית כי זה על הקימור של הפלסטיק של הידית של הדלת... משהו ק…
הודעה אחרונה מאת exter, -
- 0 תגובות
- 681 צפיות
שלום ניסיתי להשוות בין כמה דגמים של רדיודיסקים כדי לבחור ויש כמה פרמטרים שלא הבנתי. חיפשתי פה וגם לא עד הסוף הבנתי. אודה אם תסבירו קצת ותגידו עד כמה זה חשוב: מה זה ומה ההבדלiiid\iiid+ לגבי הרדיו עצמו יש להם איזה משהו שנקרא סופרטיונר שיש 1 bit D\A convertor - 16bit\24 bit crossover network - 2way\3way שמאפשר לפי מה שהבנתי לחלק לא לפי קדימה אחורה אלא באס מיד... - pro mod high pass\subwoofer crossover rca outputs - 2 pair\ 3pair תודה
הודעה אחרונה מאת נפוליאון, -
- 5 תגובות
- 812 צפיות
מעוניין לקנות קבלים RCA באיכות גבוהה רוקפורד סיכוך מלא גם חברה אחרת באיכות דומה זה בסדר. לא מוצא באינטרנט. גם לא בציפר. השמח לקבל קישורים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חבר'ה עשיתי חיפוש , קראתי ב FAQ , ב FAQ כל הנושאים שיש על קבל הם יותר על הצד האלקטרוני של העניין בכל אופן , הייתי רוצה לדעת מתי משתמשים בקבל , אני יודע למה הוא משמש אבל אני לא יודע מתי צריך או לא צריך אחד כזה במערכת שלך . תודה רבה למגיבים
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 2 תגובות
- 740 צפיות
רציתי לדעת מה נחשב מחיר טוב להחלפת קומפוננט + מגבר (כל התשתית כבר קיימת ותישאר כמו שהיא) בפיאט פונטו 2003. ואם יש מתקינים מומלצים באיזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת STmh04, -
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תגידו איזה רמקול כדי לי להביא באיזה מיהם ישמעו.... חזקקק וגם יפה לא מחורבש רמקול 1... מורל פולס http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=424 רמקול 2... אינפיניטי http://www.d-sound.co.il/gallershow.asp?top_cat=1&top_catname=רמקולים&category_id=208&catname=INFINITY רמקול 3... פיוניר 300 וואט http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=192 רמקול 4... פיוניר 400 וואט http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=89 או שיש לכם אופציה לרמקול אחר... עד 500 שקל בבקשה מי שיודע שיגיד לי...
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 0 תגובות
- 641 צפיות
בתמונות אפשר ליראות מערכת של קליףדזיין בהודנה הכסופה...מערכת של אבירם שכוללת רדיו אלפיין קומפוננט אוטופיה של פוקל וסאב של IDMAX....מערכת אלפיין ומגברים של רוקפרד ולטנייג אודיו שלי...אלפיין ומגבר מונו בלוק של רוקפרד שמותקן מתחת למושבים..והונדה משופרת של חבר של ויטלי... לא צילמתי את ההיבריד ואת מגבר JL של נועם סוריי.... היה ממש נחמד רק מזג האוויר והשריפה הרסו קצת... http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=39822E58CC7849BC9E 1426C4180AAF50&alid=214709
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אממ אז זה ככה.. יש לי מגבר בבית ואין לי מושג מה הכוח שלו ואיך הוא בכלל אני רק יודע שהוא של ALPINE כתוב לי עליו בגדול V12 ובקטן mrv-f400 שזה המודל נאמבר שלו.. יש לו 4 יציאות לרמקולים למינהם לפי המספר דגם חשבתי שיש לי 400 וואט אבל שדוד שלי ראה אותו הוא אמר לי שיש לחבר שלו כזה וזה אלף וואט אני מעט מבולבל, מבקש את עזרתכם ותודה למי שיברר ויעזור http://www.radio-wels.de/shop/image...e%20MRVF400.jpg הנה תמונה שלו
צריך המלצה למגבר ורמקולים
מאת Guest anakonda- 3 תגובות
- 686 צפיות
שלום שמי יוסי ואני מעוניין לרכוש מגבר בדיוטי פרי ואני צריך המלצה בקשר למגבר ורמקולים שיתאימו לעוצמה שלו המגברים שאני מתלבט הם: LOGIC-PLX-44 JBL-GTO-75.4 PIONEER-GM-6000F אני צריך גם המלצה בנוגע לרמקולים אחוריים וקדמיים(מדובר בפיאט פונטו אם זה משנה דגם 2004) בנתיים אני לא מעוניין לרכוש סאב למגברים תהיה עוצמה? ישמעו מחוץ לאוטו?(לעשות רושם)
הודעה אחרונה מאת Darth-Vader, -
- 2 תגובות
- 920 צפיות
GAIN כהגדרה אני יודע מה זה אני פשוט לא יודע מה זה במגבר (איזה מהבוררים פיזית) יש לי 2 בוררים : (X2) INPUT LEVEL - מ 6V עד 250mV FREQ - מ 32Hz עד 320Hz איזה מהם זה ה GAIN ? יש לי גם בורר של BASS BOST , מה הוא עושה ? מגביר את הבאס ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 1 תגובות
- 963 צפיות
ראיתי את ההסברים בעיברית תת רמה מבקש מימכם עזרה לגביי הסברים באנגלית למי שמכיר???
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 1 תגובות
- 758 צפיות
קודם כל ערב טוב לכולם. הסוג של הדי וי די הוא PLTVD122. החברה היא pyle. ואני אישית מחיפוש שלי לא מצאתי משהו שמדובר בzone. אז תודה רבה לכל העונים והעוזרים.
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי את ההסברים באתר ואני נישארתי עם המון שאלות פתוחתו כתבה זאת אינה עוזרת לי יש לימשהוא אולי אתרים עם הסברים ותרשימים יותר מדויקים בבקשה
הודעה אחרונה מאת eliko182, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב מסוג גולף. עם רמקולים קדמיים וטוויטרים מקוריים שמגיע עם הרכב. בנוסף המגש האחורי נקי מחורים והתקנות של רמקולים קודמים. כמו כן יש לי HU מסוג פיוניר דגם 8650. החלטתי על להעביר את הרמקולים המקוריים לדלתות האחריות, בדלתות הקידמיות לשים קומפוננט כמו כן הוסיף מגבר וכן סאב או בזוקה (מה ההבדל בינהם? או שזה אותו הדבר?) ההוצאה המקסימלית שלי למערכת היא משהו בסביבות ה-1500-2000 ש"ח. מהי לדעתכם התצורה המומלצת? וכמו כן של איזה חברות ואיזה דגמים? תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה הסתכלתי על מחירי מגברים וראייתי שCLARION שנחשבת לחברה מובילה בתחום הHU זולים מאוד יחסית למגברים מישהו יודע למה? מי עבד עם המגברים שלהם בעבר והאם שווה לקנות? הינה קישור לאחד מהמגברים http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=622&CatCode=64
הודעה אחרונה מאת down2u, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. הרכבתי רדיו טייפ באוטו של אחותי אבל כאשר אני מכבה את הסוויץ הוא מתכבה וכאשר אני מדליק מחדש אזהוא מתאפס וצריך לכוון את התחנות מחדש , בחיבורים חיברתי את הפלוס לכבל האדום ולכבל הצהוב ביחד. ניסיתי לחבר בנפרד וזה עדיין מאפס אותו. מה לדעתכם הבעיה ואיך צריך לחבר שהתחנות ישמרו?? תודה לעונים.
לכול חברי הפורום שלום... ביום שישי הזה יתקיים מיפגש אודיו לרכב בצפון במיתחם יוניברס קלאב איזור נשר בשעה 3וחצי.... כול מי שמעוניין להגיעה שיכתוב פה..... איל,אפשר להדביק את ההודעה עד יום שישי?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
באוטו שלי, לאחר התקנת המגבר ניהיו רעשים מעצבנים, המוכרים בשם יללת אלטרנטור. חקרתי קצת בנושא, והגעתי למסקנה שזה בגלל כבלי RCA לא איכותיים. הכבלים הם של חברה לא מוכרת, הכי זולים שהיו בחנות. בבדיקה שעשיתי, ניתקתי את כבלי ה-RCA מהמגבר כשהמערכת עובדת והמנוע פועל. הופסקו הרעשים לחלוטין ברגע זה. האם אחרי הבדיקה שעשיתי אפשר להגיד בוודאות שהרעשים הם בגלל הכבלים לא איכותיים? אם כן, האם כבלים של חברה ליטינג אודיו, מסדרה "בולט" הם טובים, וברגע שאתקין אותם יעלמו כל הרעשים? תודה לכל העוזרים!
שלום לכל חברי הפורום חשבתי אולי לכבוד חג הפסח שמתקרב אלינו אולי נוכל לארגן מפגש אודיו כי יש הרבה אנשים שיש להם חופשים ואלו שבצבא יהיו להם שעות מקוצרות אז אני מאמין שהרבה אנשים יכולו להסתדר... על מקום שעה ותאריך אפשר להתפשר ... כל מי שבעד הרעיון שיגיד שהוא בא ואיזה מקום הכי נוח לו כנ"ל תאריך ושעה ואיפה שהרב יחליטו שהוא יתקיים אז הוא יתקיים. אני חושב שיהיה באיזה יום שבת בצהריים במתחם החניון של קניון איילון ליד האיצטדיון איפה שהיו שאר מפגשי הפורום בברכה וחג שמח וכשר שיהיה לירן
הודעה אחרונה מאת mdma,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,093 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מלטבשי
- גולדן191
- nechmya
- GTאי
- יבגניפ
- ofer-1973
- avnerak
- hunter22
- davemustaine87
- BoazB11
- yor2
- SlowRide