Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאי אפשר להתבסס על דברים באויר.

בנתיים איננו יודעים דבר על ההתקנה, על הרכיבים, וכו ..

בנתיים מה שאנו יודעים, שאפילו כשהוא החליף את המגבר.. הבעיה לא נפתרה ...... אז כניראה זאת לא אשמתו כלל ?

הנה, הדוגמא הראשונה מדברת על שני החלפות.

וגם הדוגמא השניה, מדברת על שני החלפות של המוצר.

לא צריך להיות גאון הדור בשביל להבין שכניראה הבעיה לא במוצר שטרחו רבות כל כך להשמיץ, והחליטו להחליפו ללא סיבה..

זה לא חדש שלא גאוני הדור מתעסקים בתחום.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צריך להיות גאון הדור כדי להתקין מגבר ,כולה 3 חוטים

וגם היצרן לא ממהר להחליף מגברים הוא לא פרייאר הוא בודק מה קרה ולמה , למרות שבהודעה השניה הבחור טוען שההתקנה סבבה .

אבל מי יודע כניראה באמת המגברים האלה דפוקים כך זה מסתמן לעת עתה .

פורסם

לא צריך להיות גאון הדור בשביל להתקין מגבר ?

כניראה שאפילו אתה לא עונה להגדרה הזו, מפני שאתה בעצמך היית צריך להעזר בי בשביל לדעת איזה סוג של כבל המגבר שלך צריך.

אז כניראה כן צריך רקע מסויים, וכניראה שלווא דווקא לכולם יש אותו.

זה לא משנה מה הגורם של היבואן להחליף, או לא להחליף.

הפורום הזה הוא לא שכונה, ואנחנו כאן לא שוללים דברים בשל ניסיון כושל של אחרים, ומקרים חסרי ביסוס וידע מעמיק בהם.

זה לא רציני ובהחלט לא תורם דבר.

ויש לך טיעון מאוד משכנע, "הבחור טוען שההתקנה סבבה" ,

כן, אז כניראה הבעיה היא לא בהתקנה. המגבר לגמרי לא סבבה. :|

אבל מי יודע, כניראה באמת אין למתקין שמץ של מושג מה הוא עושה, וסתם טרח להחליף את החוליה הלווא דווקא חלשה :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מניח שזה קשור לטיעונים כנגד המגבר והנסיון הלקוי.

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=forumreply.asp&fid=1&MsgID=36733&Page=1

הבעיה מוצגת שחור על גבי לבן, לקחו סאב 2 סלילים של 4 אוהם, חיברו אותו במקביל אל המגבר בגישור מה שגורם לו להתחמם כיוון שהוא לא בנוי לעבוד במצב כזה.

הבעיה היא לא במגבר - אלא בהתקנה.

פורסם

אני באמת חושב שלא צריך להוסיף דבר.

אני רק בשוק איך אפשר לעשות משוואות חשבון, עם JBL, ו LOGIC, באותו המשפט ...

ועוד עם טיעון כמו, "שניהן מייצרות בסין.." "התקנה סבבה" וכו..

להבא מירן אני אשמח אם תבסס את דברייך על דברים בשטח, ולא על דברים שמישהו זורק לאויר ללא ידע\הבנה במיקרים הספציפיים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זה ששאלתי אותך איזה כבל צריך לא הופכת אותך לפרופסור, ואותי לאחד מתחיל ,סך הכל התיעצתי איתך מכיוון שלך היה את המגבר הרבה לפניי ,וזאת למרות שגם 8 G היה עושה את העבודה .

בסופו של דבר הוחלט לרכוש את ה 4G כדי שתהיה תשתית לשידרוג חזק יותר בעתיד .

לגבי הJBL אני מאוד מקווה שאני יצא פה טועה ,לאור ההמלצות שלכם בלי שום נסיון .

פורסם

אם אתה טוען שכבל 8 גייג היה עושה את העבודה, אז כניראה שאתה עדיין לא גאון הדור.

ואתה עדיין לא יודע להתאים כבל לצריכת חשמל.

אז למה אני בכלל מתווכח איתך ?

כי אם אתה היית מאכיל 2 הגברות בריאות, עם כבל 8 גייג, ולאחר זמן עבודה ממושך המגברים היו ניכנסים למצב הגנה, בשל חוסר מתח...

היית רץ להשמיץ את ההגברות ...

אתה טוען שאין לנו ניסיון בשטח עם JBL ?

טיעון טוב, גם אין לנו ניסיון בשטח עם אודיסון, אז יאללה... "מי קבע שזה טוב?".

אם אתה תעשה חיפוש בפורום, אתה תגלה לכמה אנשים בפורום הומלץ המגבר המדובר, וכמה אנשים נהנים ממנו עד היום ללא כל בעיה.

לאחר מכן, אתה מוזמן לפתוח ספר של דפי זהב, לחפש מתקין בשם מצקינטייפ בהוד השרון, ולשאול אותו כמה JBL הוא מתקין ב3 שנים האחרונות.

ואז לספר לי, שJBL עושה בעיות מיוחדות....

בסופו של דבר, תתקשר ליבואן, ותשאל אותו איזה אינטרס יש לו לייבא מוצרים פגומים, "וכל 5 דקות מחליפים אצלו מגבר", כי פשוט כל המגברים דפוקים.

ובסוף בסוף, תיכנס לאינטרנט ותעשה חיפוש לגבי החברה שאתה ממהר לדבר עליה, JBL, ואז תדע מאיזה חומר נוצרות אגדות ! :)

וכמובן, תעשה חיפוש כמה שנים יש לאלון, LOUDGUY, גי בי אל, ואז תשאל אותו כל כמה דקות הוא מתחמם ומתנתק, משום שזאת כניראה מחלה כרונית אצלהם.

בנתיים היחיד שמדבר פה ללא ניסיון, זה אתה,

והיחיד שממהר להשמיץ מוצר ללא ידיעת הפרטים הרוולנטיים, זה אתה.

אז להבא, אם אתה מעוניין לתרום לפורום בזה שמצאת איזה מחלה כרונית, של מותג כמו JBL, אני חושב שמן הראוי שתדע את הפרטים הקטנים, כי כפי שציינתי מקודם ,

לא כך הפורום פועל - וזה לא מקצועי - וזה לא הוגן כלפיי הלקוחות שבאמת קונים את הטיעונים חסרי הביסוס הללו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי במה בדיוק הJBL יותר טוב מהלוגיק ?הייתי רוצה שתעשה השוואה לכל חברי הפורם שהמלצתה להם על הJBL מדוע לדעתך הJBL שווה 100$ יותר ?(לי אישית ניראה כי זה JBL השם עושה לך

את זה)

עריכה : אין שום בעיה לחבר כבל 8 גייג למגבר המגבר שלי עבד עם כבל 8 G מפוצל לשני מגברים שאחד מהם ב2 אוהם במשך חודשיים לא הייתה שום בעיה .

ושי תבדוק כמה אנשים מרוצים ישנם בפורם מהלוגיק ,שלא הקשיבו לך ולא שילמו כפול על כמעט כלום ,בגלל שלא היה איכפת להם שלהם לא יהיה JBL בפגש.

פורסם

70 שנות מצויינות ! :)

וקרוס משוכלל יותר, לLOGIC יש את הקרוס הכי פשוט שקיים, והעינות תדרים שלו אפילו לא שטוחה ..

(הכרטיס קול של הלאפטופ שלי שטוח יותר ממנה)

אתה צריך להבין, JBL זה מותג עם שם רציני, לוגיק איננה אחת כזאת, ולכן אי אפשר להשוות אותה לרמתה.

נכון שלא היית שואל, "במה אודיסון שונה מלוגיק" ? :)

אני מקווה שעכשיו אתה מתחיל להבין את הדברים, אין לי שום בעיה עם לוגיק, והמלצתי עליו כבר יותר מפעם אחת לדלי התקציב, מגבר זול, נותן תמורה מעולה.

אבל לבוא ולהגיד שהוא טוב, או שווה ערך ל JBL, או עדיף על ה JBL, זה כבר לא רציני. (לטעמי)

הנה תמונה להדגמה:

logic plx44 - rta response.jpg

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אחרי 70 שנות מצויינות אני חושב שהם קצת התעיפו או היזדקנו אם הם החליטו להעביר את קו היצור שלהם מארצות הברית :?

לגבי הקרוס אני חושב שהוא לא רע בכלל כאשר הרמקול מחובר למגבר אני באופן אישי אוהב את מה שיש למגבר הזה להציע לי מכל הבחינות וכניראה שישינם עוד כמה שחושבים כמוני

שי אני מוכן לעשות איתך מבחן שמע בנוגע לשתי ההגברות אני בטוח שההבדלים לא כל כך גדולים בין השנים .

ועוד דבר צא מהקטע של המוניטין ישנה חברה בשם זטק שקימת כ 5 שנים והיא נחשבת למעולה .

פורסם

מי קבע שזטק מעולה ?

חח, הרגת אותי :)

בגלל שאנשים עושים לה "HYPE" זה אומר שהיא שווה משהו ?

מצטער, עלי זה לא עושה רושם. הקרוסים שלה בכלל לא מדוייקים !

איך אפשר למכור מגבר ב7 אלף שקל, ואין לו אפילו קרוס מדוייק ?! ממש הפקרות לדעתי.

דרך אגב, אפילו לא ידעתי שיש ברשותך LOGIC, אם הייתי יודע, באמת שלא הייתי מתווכח איתך.

אני חושב שזה טיפשי להתווכח עם בעלי מוצרים, לגבי המוצרים המדוברים.

משום שכל אימא חושבת שהילד שלה הכי יפה...

בשורה התחתונה, צא מהקטע של ארץ הייצור, גם KEF מיוצרת בסין, למי איכפת ?

אתה צריך להכניס טוב טוב לראש שלך, ארץ הייצור לא קובעת את טיב המוצר.

ועובדה שיש רמקולים שעולים יותר מ10 אלף שקל , והם מיוצרים בסין !

לא בארצות הברית, ולא בגרמניה, בסין !

אתה מוזמן לבוא לפה, לשמוע אותם, ואז להגיד לי... "תשמע זה לא איכותי, זה כניראה מיוצר בסין .."

70 שנה, זה לא בא ברגל ..

ואני האחרון שיעשה מבחן שמע שכזה, משום שאף פעם לא טענתי שההבדלים הם גדולים או חדים, או אפילו שמיעים.

וכפי שציינתי כבר, אף אחד לא מדבר על התמורה שתקבל, מדובר על החברה, על המותג שעומד מאחורי התמורה הזאתי.

בדיוק כמו שיש מנוע של סובארו שנותן 300 סוסים, גם יש מנוע של למבורגיני שנותן 300 סוסים.

ולכל אחד יש את הכבוד שלו, ולכל אחד את התוית שלו, וכמובן ..... שיש מחקר ופיתוח מאחורי זה.. שמצדיקים את המעמד, ואת המוניטין.

ולכן, אי אפשר לרמוז שלוגיק מתקרבת לJBL, ואי אפשר להגיד שבגלל שהלוגיק עולה 100, והגיביאל עולה 200, אז הלוגיק עדיף עליו.

ומשום שכרגע ציינת שלך יש בבאגז לוגיק, אני כרגע סיימתי את הדיון הזה.

עריכה, רק בשביל הRECORD.

דימה רכש מהדיוטיפרי מגבר של לוגיק, ותנחש מה .. הוא בא פגום !

אז הנה, מסתבר שגם לוגיק היא לא המותג העולמי, וכניראה שגם אותה אסור לרכוש, משום שהיא מייצרת בסין , וכל המגברים שלה פסולים ופגומים. :| ("?")

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בנוגע לזטק קבעו זאת אנשים שמבינים הרבה יותר ממך תשלים עם העובדה הזאת .(בלי שום קשר למחיר)

לגבי הלוגיק הם לא יושבים אצלי ספציפית בפגש אלה אצל בן דוד שלי ולא אחד אלה 2 בשתי רכבים שונים כבר מעל לשנתים ואתה מוזמן לבוא ולהיתרשם למה הם מסוגלים אצלו

לי בפגש יושב כרגע לאנזר שעשה לא מעט בעיות וכשזה קרה לא היתה לי בעיה לקטול אותו וזאת למרות שאני אמא שלו כהגדרתך.

לגבי ארץ היצור אני מעולם לא טענתי שהיא פוגעת באיכות המוצר לא יודע מאיפה הבאת את זה

למרות שיש מצב גם אני וגם אתה לא יכולים להוכיח את זה מחוסר נסיון עם מוצרים, השוואות ,וידע באלקטרוניקה.

אומנם דימה רכש מגבר פגום אבל הוא היחד שרכש אחד כזה ומרוצה ממנו וממשיך לירכוש את הלוגיק מהדיוטי פרי כאשר יש לו את האופציה לרכוש את JBL .

מעניין שכל כך חשוב לך פתאום המותג כאשר אתה פתחת פה עשרות וויכוחים בנוגע לרוקפורד מול מאגנט שטענתה שעדיף לרכוש את מאגנט על פני רוקפורד , מה לרוקפורד אין מספיק מוניטין? מה החברה לא מספיק מכובדת ?

הקיצר אני את שלי השגתי בתרד הזה כאשר אתה טענת שעדיף לרכוש את הJBL רק בגלל שמה הטוב וזאת למרות שאין לך נסיון ממשי לתווך הרחוק .

חוץ מזה ישנם מספר חברות שהם לא מה שהם היו פעם בניהם כלולה גם JBL עצם היותה מסחרית וזולה שכניראה זה בא גם על חשבון הרכיבים בהם היא משתמשת במוצריה .

פורסם

מירן, את הויכוחים שלי איתך אני כבר הצלחתי להבין.

אתה בחור נחמד, שמדבר הרבה באויר, ומתיחס רק למה שנוח לו לשמוע.

"מי קבע" ==,== "אנשים"

"לוגיק מסוגל" ==,== "בוא תשמע"

"ארץ ייצור לא קבעתי" ==,== "רק אמרתי שהם מיוצרים בסין"

"דימה הוא היחיד שרכש אחד כזה" , אני משער שגם נערך סקר בנושא.

המותג תמיד היה חשוב לי, איפה טענתי שהמותג איננו חשוב ?

הויכוח הוא לא האם צריך לרכוש מוצר השייך לחברה טובה, הויכוח הוא איפה התמורה שאתה מקבל.

בויכוחים שהיתה התייחסות שלי, התייחסתי לעובדה שלא יהיו הבדלים שמיעים.

אז אולי אל תנסה לסלף את דבריי, ותתמקד בעיקר, ולא בטפל.

זה חצוף לעשות לינץ לנושא ממש מורכב, על ידי התייחסות לטפל.

ואף פעם לא טענתי שמאגנט טובה יותר מרוקפורד, אולי טענתי שהמוצרים שלה נותנים תמורה טובה יותר,

אתה לא תראה בארץ מונובלוק של מאגנט ב4 וחצי אלף שקל, אשר נמכר בשליש מחיר בחול.

כשאהייה מהנדס חשמל דגול, אשיב על שאלות שכאלו, עד אז לא אני ולא אתה נענה על כך.

כמובן שאין לי ניסיון אמיתי, גם אין לי ניסיון אמיתי עם למבורגיני, פרארי, אסטון מרטין, טי וי אר, יגואר וכו..

כניראה כל החברות הללו לא שוות גרוש, מפני שאין לי ניסיון אמיתי איתן לטווח הארוך. (אני לא מאמין שהייתי צריך להמחיש זאת שוב. המצב באמת קשה)

מי קבע שJBL פעם היתה שווה משהו ?

ומי קבע שJBL היום, לא שווה משהו ?

אתה !?!?

"כניראה זה בא על חשבון הרכיבים" , איזה מהנדס חשמל קבע שהרכיבים שלה לא טובים, אתה ?

כשתביא לי ביסוס לדברייך, אולי התייחס אליך .. עד אז תשתדל לא לפנות אלי עם השערות שכאלו.

אתה בסך הכל מוריד מערך הידע של הפורום, אשר נוהגים פה להתבסס על דברים מוצקים ואמיתיים.

ולא השערות שנוח לך לזרוק באויר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בכל התרד הזה (ובאחרים) גם אני לא בדיוק ראיתי הוכחות לדבריך אז מבחינתי גם אתה מדבר באויר ,ולכן לפני שתענה בפעם הבאה תשתדל להוכיח את עצמך ,זה פורם מכובד לא היית רוצה להטעות אנשים.

פורסם

צודק,

אף פעם לא הבאתי נוסחאות בחשמל.

אף פעם לא הבאתי ציטוטים של מהנדסי חשמל.

ואף פעם לא הבאתי מאמרים של גדולי התחום ..........

כשאני חושב על זה, גם אף פעם לא הוכחתי את עצמי במבחנים עיוורים.

ואף פעם לא הצעתי כסף לבחור שיצליח להוכיח אחרת ממה שטענתי.

צודק, טעות שלי, כניראה הדברים שלי לא מספיק מבוססים אחרי הכל :)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...