Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצורת מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף 2003 עם רמקולים וטוויטרים מקוריים ומגש נקי מחורים.

אני מתלבט בין:

1. התקנת רמקולים 6*9 במגש האחורי בתוספת של מגבר. רמקולים של קנווד 280W ומגבר אין לי מושג של מי ומה...

2. לבין התקנת קומפוננט בדלתות הקידמיות העברת הרמקולים המקוריים לדלתות האחוריות מגבר וסאב/ בזוקה.

אומר לכם בכנות אני מחפש שמיעה סבבה במחיר נוח וזול

מה לדעתכם התצורה המומלצת

אשמח לשמוע דעות רבות ככל שיהיו

תודה מראש,

פורסם

3. במה קידמית יעילה עם הגברה טובה [קומפוננט]+ סאב והגברה טובה בישבילו וזהו!

יצא לי לשמוע את השילוב הזה וזה פשוט ממש יעיל וכייף לשמיעה. חכה לעוד הצעות .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כן אבל אם מוסיף במה קידמית היושבים מאחורה ישמעו רק את הסאב מה עוד שאמרו שהרמקולים המקוריים של גולף ממש טובים וחבל לגעת שם.

מה אומר?

פורסם

טוב אם אתה "מתחשב בזולת" זה משהו אחר .[לדעתי מיותר בעיקר שרוב הזמן נוסעים ברכב 2 אנשים]

בכל מקרה במצב כזה במה קידמית הכרחית,ואם כבר להשקיע אז גם לארגן במה אחורית מאחור .[קומפוננט] וסאב קטן וחמוד של 10".והגברה בריאה שתטפל בכל האלמנטים. לדעתי [בהנחה שאתה מתחשב בזולת וחשוב לך שגם היושבים מאחור יהנו בצורה מירבית מהמוזיקה]

שוב זו חוות דעת שלי. חכה לעוד הצעות מנוסות יותר .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם החיתוך תדרים בין הסאב לקומפוננט הקדמי נעשה בצורה נכונה - הסאב יכול להישמע כאילו הוא מגיע מקדימה (הוא בעצם מורגש ולא נשמע), והנוסעים מאחורה ישמעו את המוזיקה - כי היא חזקה.

פורסם

כשאתם אומרים הגברה טובה אז.... למה מתכוונים

מה זה מגבר טוב?

כמה עולה מגבר טוב? 800-1000 ש"ח אפשר למצוא מגבר טוב?

פורסם

טוב זה דבר יחסי.

לכל אחד טוב זה משהו אחר.

הן מבחינת מחיר והן מנקודת השקפה על מהות וסגנון הציוד.

תשב כמה שעות , תעבור על הפורום , תתחיל להבין מי נגד מי למה וכמה , ואז יהיה לך הרבה יותר לבנות מערכת שתהיה אידיאלית בשבילך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אם החיתוך תדרים בין הסאב לקומפוננט הקדמי נעשה בצורה נכונה - הסאב יכול להישמע כאילו הוא מגיע מקדימה (הוא בעצם מורגש ולא נשמע), והנוסעים מאחורה ישמעו את המוזיקה - כי היא חזקה.
איך בעצם מתבצע חיתוך כזה?
פורסם

הרעיון הוא לחתוך כמה שיותר נמוך. ( לפי היכולת של הרמקולים מקדימה ).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לגבי הרעיון של "לא שמיע" אבל מורגש, אני לא יודע ..

נשמע הוא אכן נשמע, פשוט מה שהוא מנגן אלו תדרים לא כיווניים.

אבל בגדול שהקידמיים יתנו השלמה טובה, עם סלופ חד מאוד לסאב בתדר נמוך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...