Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש פסח 30.4.2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף יודע שאין לי בעיה עם המערכת שלו, לא אני שומע את הסאונד מהאוטו שלו, אז לא צריך להפריע לי, ויש לשים לב כמו שנאמר, הוא לא היחיד עם המערכת של הכל בדולר באוטו...

אגב, אתם סתם שמנים, תאכלו בבית ;)

איציק, יש עוד בחור, עם איביזה, כחולה דור 1, הניק שלו זה "סאונד בראש"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהה אני זוכר אותו הוא במפגש הליפני אחרון החנה את האיביזה בפינה ..איזה סאב היה לו שם? לא הרגשתי אותו יותר מדי[הסאב]

יאלה אור אתה בא למפגש?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חברה גם מי שיש לו מערכת ב 50 סנט חובה להגיע :wink:

אני באופן אישי מעוניין לראות ולשמוע לפעמים מערכות כאלה נשמעות יותר טוב ממערכות הרבה יותר מושקעות ( כבר קרו מקרים)

פורסם

miran80

אני אשמח אם תשמע את שלי ותיתן חוות דעת אובייקטיבית ואמיתית בהתחשב שיש לי מערכת מורכבת מהרוב יד שניה וזולה.

פורסם

הבנתי צודק כלום אף פעם לא בטוח על לאותו הרגע . בכל מקרה כרגע אין שום דבר באופק שימנע ממני לא להגיע.

פורסם

אוקיי אני גם חושב שנוותר על עניין הכיבוד זה לא זורם טוב כל העניין...

בקיצור אני מגיע..

ובאמת אור אתה מאוד חוצפן מי אתה שתקבע איזה מערכת עוברת את סף הביקורות מה יש איזה רמה שמתחתיה לא נכנסים למפגשים?

קבל את זה כהערה בונה ולא כעקיצה...

אני מקווה לראות את כולם גם מי שיש לו רדיו טייפ אני במפגש האחרון שאירגנתי הכרתי די הרבה חברה כמו אודי תמיר ועוד כמה כן כן תתפלאו יש פרצופים מאחורי הניקים בפורום הולכים רואים מתעניינים הכל סבבה לא חייב שהכל יהיה סביב מערכות 50 מיליון דולר

שלומי בלי פאדיחות אחרת אני מושיב אותך על איזה קותוח! חחח תגיע אחי...

גולף כנ"ל אתה אל תשבור רצף מפגשים שהגעת...(שכחתי את השם שלך אחי מצטער חחח)

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק הבעיה עם הכיבוד שכל אחד יביא משהוא ב 10 שח ולדעתי זה רק יתרום להכירות של חברי הפרום פנים מול פנים (תפסיקו להיות בונקרים בסנוקר זה יעלה הרבה יותר :wink: )

אסף בכיף אני אתן את חוות דעתי לטוב או לרע (מקווה שלטוב :lol: )

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש יחסית בפורם, ובכלל בכול נושא הסאונד לרכב, אבל המפגש נישמע ממש רעיון טוב,

אני מקווה ליפגוש אנשים שיוכלו להעשיר לי את הידע ולתת לי טיפים אייך לשפר את הסאונד באוטו,

ולהיתרשם מי מערכות של אנשים,

ו בכייף אני הביא איתי כיבוד..............

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

פורסם

לא רוצה סתם לדבר באוויר,אני מקווה להגיע.

כדאי לפי דעתי לרדת מהקטע של האוכל,זה לא יסתדר טוב.

עוד דבר,כל מי שמתעניין בנושא אפילו צריך לבוא בכיף,לא משנה אם יש לו טוויטרים מתחנה מרכזית ב20 שקל או מערכת ב30K,לא באים לקבל הערכת מחיר לביטוח,באים להעביר שעה שעתיים בסבבה להתרשם,לראות,לשמוע,להכיר קצת פרצופים ולהתחפף הביתה.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

מיכאל, לירן, וכולם:

לא אמרתי שאלו עם המערכת של הכל בדולר ישארו חס וחלילה מחוץ לקווי המפגש.

אבל נראה לי מיותר פשוט שהם באים ופותחים אותה לקהל הרחב, הרי בינכו כל מה שיוצא משם זה רעשים משונים ולא מוזיקה...

ועובדה, אפילו אני לא פותח תא מטען, והמערכת שלי עברה טיפה את הכל בדולר (באמת רק טיפה, המערכת שלי ממש פשוטה).

לכן אני חושב שרק אלו עם המערכות הרציניות יותר יש טעם שישמיעו את המערכת, וכל השאר יכולים ללמוד ולהשכיל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור , ישנן מערכות "זולות" שאוקיי לא רשום עליהן JL' ,FOCAL,VEGA,MORL,CLARION,INFINITY,FHASE,KIKER,LIGHTNING AUDIO

,ROKFORD',MAGNAT .... ,אבל הן משום מה באופן מפתיע נישמעות ממש טוב .בעיקר ששומעים בהן בלי ישר לפתוח בגאז ולחפש את ה"מותג" שמוטבע על כל רכיב.

בכל מקרה מי שירצה יפתח את הבגאז גם עם יש לו מערכת שהגריל בבורגראנץ לצורך העיניין וגם אם יש לו מערכת שבמילים פשוטות ניתן לומר "תיראה איזה אוטו יש למערכת"[המבין יבין] , זה שיקול אישי של כל אחד. אתה לא יכול לבוא בגישה "גבוהה" שכזו אל האדם בעל המערכת כהגדרתך ב"שקל 90" -ה"היי שמע אחי אתה עושה צחוק סגור סגור תאוטו ,גועל נפש". כמו כן גם אני לצורך העניין לא יפתח את הרכב ככה להשמיע , אבל מי שיבוא וירצה לשמוע מה מערכת בשקל תישעים יודעת לעשות [במובן הטוב של המילה] אני בשימחה יראה וישמיע לו. [אני מקווה /שאני לא עובר על איזה חוק דימיוני בעניין]

בכל מקרה מקווה שהבנו את הנקודה..מערכות ברמה מקצועית תמצא לרוב רק בחו"ל . קיצר עזוב אותך שטויות. אל תידאג אתה תראה גם את אנשי השמנת עם המערכות שאתה אוהב [עולות הרבה כסף= איכות]..

:wink:

תאמת לומר לך אני דווקא מעוניין יותר להתרשם במפגש ממערכות בתקציב שלי ולראות מה יותר נותנת תמורה למחיר. וזואת כמובן בנוסף לכך שהמערכות ה"רציניות ,יקרות" יעניינו אותי גם כדי לראות האם זה באמת הכרחי להוציא יותר מ1000 שח על כל רכיב ולקבל תמורה בהתאם.

פורסם

אני בכיף אגיע !

אם תרצו (או שנחליט שכל הקטע של הכיבוד יהיה בתוקף), אני מוכן להביא גם כמה בקבוקי שתיה, הרי נדבר כ"כ הרבה שנצטרך לשתות משהו לא? :wink:

אני אגיע עם הפיאט שלי [תמונות בחתימה], עם המערכת החביבה שלי.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

אני בא !

אור, אני שמעתי את המערת של אסף "הזולה" היא נשמעת מצוין, ותתפלא גם אני קניתי קליפוניה בום :)

, אתה אמרת לי תמכור אותם ותקנה פיונר משומשים, תשמע, כל אחד ומה שמספק אותו, אני לא הולך על מותג, אלא על איכות שמיעה :wink: (לפי האוזן) , בכל מקרה אור לא התכוונתי להעליב חס וחלילה, אני מכיר אותך אישית (בנאדם זהב) ואני חייב להודות לו , תודה שהתקנת את המגבר באונו שלי ! (כפרה עליה !)

ה jbl שלך הרסו לי את האוזניים אותו יום, אני עדיין שומע צילצולים באוזניים :-P

Suzuki Jimny

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...