פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך הקומפוננט 4 אינטש של פלאנט אודיו? דגם 42ckx ככה זה מסתיים יש שתי אותיות לפני שכחתי אותן
הודעה אחרונה מאת תמיר אורן, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך לקנות חוטים למערכת הפשוטה שלי בחדר.. וגם בישביל הקומפוננט(באוטו).. איפה אפשר לקנות יותר ממטרים בודדים? ואולי אפילו להשאיר אצלי כדי שיהיה לי בעתיד
הודעה אחרונה מאת droid, -
- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
קניתי לאחרונה רדיו דיסק של CLARION DB346MP חיברתי רמקולים 6X9 של PIONEER ונראה לי שבפיאט אונו הישנה שלי הייתי מרגיש יותר באס מעשר עכשיו בפיאט פונטו אבל באונו היה לי טייפ וצ'נג'ר של SONY וכמובן אני לא מתכוון להופסת סאב באוטו אלא משהו כמו לעשות איטום מיוחד בבגג' או לבנות קופסאות מעץ ולשים אותם מצד אחורי של הרמקול? למלא תבגג' בצמר גפן או משהו? זה יעזור?
הודעה אחרונה מאת VCluBBer, -
בניית תיבה חדשה
מאת mdma- 0 תגובות
- 778 צפיות
אוקיי אתמול במקרה מדדתי את התיבה הנוכחית שלי לפי חישוב זריז יצא לי 62 ליטר... זה ענק לעומת ההמלצות יצרן היצרן ממליץ על הכי הרבה 45 עם פורט... עכשיו כשאני חושב שוב אם לאטום את התיבה עולה שאלה חדשה האם לקצר את נפח התיבה או שיותר טוב ככה? אם אפשר בבקשה תשובות בזריזות אני יודה מאוד אני רוצה לראות מה אני עושה עם התיבה כבר מחר...
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 5 תגובות
- 829 צפיות
שלום השאלה שלי היא כזו מהההבדל בין קרוס אובר שיש ברדיו דיסק ולבין קרוס אוובר חיצוני ומה ההיתרון של חיצוני?
הודעה אחרונה מאת miran80, -
בית פיוז?! 1 2
מאת yehudaze1- 28 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
יש לחבר שלי בית פיוז שנמצא במצבר עכשיו הוא דיי מוזר ודיי טוב לפי מה שהבנתי.. הוא בית פיוז יותר גדול מהרגיל עכשיו יש בתוכו את הפיוז זכוכית של המגברים.. יש לו מן אוטומאט כזה כמו של החשמל בבית שאם משהו לא טוב אז הוא קופץ וככה הפיוז לא נשרף אלה רק קופץ האוטומאט שלו.. השאלה היא מישהו יודע כמה עולה דבר כזה ? ואיפה אני יכול להשיג את זה? ואם בכלל הדבר הזה טוב כמו שאני חושב? כי זה יכול לחסוך פיוזים אם יש תקלה מסויימת. יהודה
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 29 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום אני מחפש כבר דיי הרבה זמן סאב שיהיה SPL אבל שיהיה בו איכות הכוונה של ימרחו הבאסים ויהיו לא קשורים למוזיקה התקציב בסביבות 700 - 800 שקל אולי גמיש טיפה אז אם יש למישהו איזו המלצה אז בכיף. לירן
-
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. אני רוצה להחליף את הסאב שיש לי ואחד המגברים שלי בשני סאבים של קיקיר, הצורה המרובעת ובמגבר מונובלוק . אשמח לקבל המלצות לגבי אזה סאבים של קיקיר כדאי וכמובן אזה מגבר שיצלך להרים את שניהם. המחיר שאני רוצה להשקיע הוא בסביבות ה-3000 ש"ח (-\+) לגבי הסאבים אני לא צריך קופסא כי אני רוצה לעשות בניה עצמית .
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 0 תגובות
- 827 צפיות
שלום לכל חברי הפורום בהמשך שתר'ד שלי בהמלצה לסאב הציעו לי סאב חדש של סרווין HED 12 אינטצ' 600 וואט פיק 250RMS הציעו לי אותו חדש כולל תיבה בסביבות ה 600 שקל עכשיו השאלה שלי היא אם זו קנייה בטוחה וטובה או שלא כדאי לי להתקרב. לירן עריכה: זה הקישור לסאב ולנתונים שלו: http://www.cerwinvega.com/products/mobileaudio/index.html
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 744 צפיות
אשמח אם תענו לי על השאלה הבאה: יש לי מזדה 3 מליסינג, ואין לי כל אפשרות להתקין HU חדש (למדתי מושג חדש!) בגלל שזה דורש שינויים גדולים במזדה. כמה יעלה לי להוסיף חיבור נורמלי לרכב? אני לא מתכוון למשדר FM אלא לחיבור שיכנס לשקע של האוזניות... תודה, רון
הודעה אחרונה מאת ronch, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני אחד שלא מבין הרבה במערכות לאוטו וכל זה, מבחינתי צריך 2 רמקולים קדמיים חזקים ו-2 אחוריים חזקים מגבר וסאב וכמובן רדיו דיסק והעיקר שכולם מחוץ לאוטו ישמעו ברור וחזק רציתי לדעת מה זה בדיוק קומפוננט והאם זה לא כמו רמקולים 6 על 9 ? הקומפוננט מתאים לקדימה או לאחורה או שזה לא משנה? תאמת אני רוצה לקנות רדיו דיסק, רמקולים קדמיים ואחוריים ואין לי מושג מה ההבדל בין רמקולים 6 על 9 שאפשר לחבר למגבר לבין קומפוננט , אשמח אם תענו על השאלה.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רדיו דיסק PIONEER DEHP6700 מגבר EARTHQUAKE XTR-900.5 רמקולים 6*9 PIONEER 6980S קומפוננט MOREL PULSE 5 5.25 סאב PIONEER TS-W305C מה אתם אומרים ???
הודעה אחרונה מאת twito, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לקבל ביקורות על סאב סרווין V-MAX והשוואתו לסאב של SPL אם אפשר להשוות רק בינהם אני יודה לכם בתודה מראש ! דירוגים מ 1-10 לכל סאב ששמעתם !
הודעה אחרונה מאת zurikk, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום ! אני נמצא בשלב של בניית/התקנת מערכת לחבר , הרכב הוא : הונדה סיוויק 2004 , הרכיבים שיותקנו בה הם : HU - //Alpine CDA-9830 Front Component : PULSE5.25 Morel Rear Component : PULSE5.25 Morel Sub woofer : Rockford Fosgate P212S4 (ported Components Amplifier - LanzarVIBE438 1400w Sub woofer Amplifier [Monoblok] - Lighting Aido B2.350.1 מה הייתם משנים ? על מה היתם ממתיצים או מוותרים ?
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 0 תגובות
- 639 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק *** כדי לכבד את הפורום שאתה מבקש בו ייעוץ, קרא את הכללים קודם: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737 ותן כותרת עניינית להודעה שלך.
הודעה אחרונה מאת ג'אסטי_טורבו, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, קודם כל, אם השאלה על האזעקה לא מתאימה לכאן, אז בבקשה להעביר, תודה. עכשיו ככה: חבר בפורום אמר לי שהאזעקה שלי (MVP625) מסוגלת לשלוט על נעילה מרכזית באופן ישיר ללא צורך במה שנקרא "יחידת נוחות", וככה ניתן להוזיל את עלויות ההתקנה של הנעילה בחצי. אני רוצה לאמת את דבריו, וכמו כן, אני צריך המלצות למקום שמתקין אזעקות כאלו, ויודע מה הוא עושה, לא אחד שיגרום לי קצרים כאלו באוטו שאני אצטער על היום שנתתי לו לגעת במשהו, כי קצרים בצמת חשמל אני יכול לעשות בלי מתקין. תודה, ולילה טוב.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה לאחרונה נתחדשתי בפאנל pioneer deh-7450MP קיצר יש שם אופציה כזו שאתה רואה בתצוגה ארבעה כיסאות ואתה יכול לבחור לאן הצליל"יילך" או לקדמי ימני או לקדמי שמאלי וכדומה בקיצור אצלי הוא נותן אפשרות רק לשנייים הקדמיים הרמקולים האחוריים דווקא כן עובדים. מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת honda CIVIC 99, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לבנות תיבה כפולה אך מוגבל קצת במידות ורציתי לדעת אם בכל זאת אפשר לנצל את המידות לבניית תיבה כפולה. אורך 92 ס"מ, עומק 23 ס"מ וגובה של 32. הבנתי שלסאב 10" אין צורך בתיבה גדולה
- 1 תגובות
- 817 צפיות
שאני מפעיל את המזגן ברכב של העבודה שלי יש לי שריקה מוזרה ברמקולים מה אני צריך לעשות
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי סתם שאלה שצצה לי בראש .. נגיד יש מגבר פשוט 720 וואט [כ40 RMS כל ערוץ ו4 ערוצים במספר+2.2 וואט של המאוורר שהוספתי ] עכשיו-בהנחה שהמצבר הוא 55A כבל המתח 8G והאלטרנטור [אין לי שמץ אודותיו אבל של פגו 205 1.1] ולמגבר מחובר סאב ו2 אליפסות אם זה רלוונטי .. בכללי בכמה זמן באופן תאורתי מתקצרים חייהם של המצבר והאלטרנטור כאשר מפעילים את הכל בווליום גבוה כ40 דקות ביום במשך 6 ימים מהשבוע במחזוריות אפשר לדעת ולחשב בלאי זה? או שיש עוד פרמטרים שמשפיעים על העניין..
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
עזרה בבחירת רמקולים.. 1 2
מאת boim- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן.. קיבלתי את המגבר של JBL מהדיוטיפרי הכוונה ל GTO 75.4 יש לי כיום רמקולים 6 על 9 של פיוניר 330W.. אני רוצה לקנות קומפוננט וסאב.. חשבתי על פולס של מורל וסאב של פיוניר.. השאלות: 1. האם שווה להשקיע פי 2 כסף ולקנות את הדוטק במקום הפולס (עם המגבר הזה אני אנצל את ההבדל??) 2. האם הסאב יספק את הסחורה? (הוא עולה בערך 400. האם שווה לשלם פי 2 ולקחת למשל ב 850 שקל את הזה של קיקר?) 3. האם שווה להשאיר את הרמקולים 6 על 9 באוטו או בכלל להוציא אותם? הם היום יושבים כמובן על המגש האחורי.. אהה ושכחתי, יש לי את ה premier770
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום יש לי בבית רמקולים שהיו באוטו גולף שהיה לי (זה רמקולים סטנדרט שבאים מהחברה) והשאלה שלימה אתם אומרים על הרמקול הזה איך הוא?
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
-
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כיצד מתבתצע גישור של שני ערוצים לאחד מבחינה פיסית? איך מחברים את הכבלים? ואיך מישתנה ההתנגדות בהתאם?
-
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשתי בימים האחרונים מערכת חדשה לרכב. רמקולים קדמיים - קומפוננט של Focal A165 שישה וחצי אינצ'. אחוריים - בזוקה ELC6903. יש לי דיסק של Kenwood Z828 מגבר פיוניר סביר 4X45 אחרי הכל לא שומעים מספיק טוב. הסאונד לא מספיק מלא וחי. חיברתי מגבר 400W של Lightning Audio ועדיין לא שומעים טוב כ"כ. הרכב הוא פיאט פונטו 2004. סיבות, עצות וטיפים יתקבלו בברכה, Bazbaz
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 987 צפיות
אז ככה, אני רוצה לשפר את הסטאפ הקיים במערכת ע"י הוספת שני סאבים . יש לי רשמים מאוד טובים על JLAUDIO ואני רוצה שהסאבים יהיו של JLAUDIO, אני בונה מערכת לכיוון SQ ולכן אני חושב על שני סאבים של 10W0-4 שהספקם הוא 125RMS כל אחד, ולחבר אותם למגבר JLAUDIO 1/250 (מונובלוק בהספק של 250 RMS) והיום הלכתי קצת לברר מחירים אצל רדיו מילאנו, הם מדברים על 1000 ש"ח לסאב (1300 עם תיבה) ו2900 ש"ח למגבר. בחו"ל הסאב הזה נמכר ב99$ ! https://w5inter2.hivelocity.net/indoaudio/index.asp?page=itemview&adm=no&ID=890 והמגבר ב339$ https://w5inter2.hivelocity.net/indoaudio/index.asp?page=itemview&adm=no&ID=857 אלה פערים עצומים במחירים, הסאב עוד בסדר אבל המגבר…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שני המגברים הם מונו בלוק 600 וואט מישהו יכול להמליץ או לעמוד על חסרונות/יתרונות בין שני המגברים? חשוב לציין שעד עכשיו היה לי רק קיקר והייתי מבסוט אבל מצד שני יש לי פאנל של אלפיין ואפשר לחבר את המגבר להד יוניט ולשלוט דרכו על המגבר. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 1 תגובות
- 873 צפיות
אני כל הזמן רואה חברי פורום המצטטים נתונים מהתוכנה הזו, איפה אפשר להשיג את התוכנה + האם היא בעצם מכילה רשימה של כל הסאבים שיש ומשם בוחרים או צריך להכניס נתונים של הסאב (+כמובן נתוני תיבה) כדי לקבל את גרף התוצאה ?
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סמתי קומפוננט מקדימה עכשיו מאחורה יש לי רמקולים 6X9 עכשיו איך יהיה לי יותר איכות כדאי להוציא אותם ולשים קומפוננט מאחורה גם ולא צריך בכלל את ה 6X9 ? אני מלבט מאוד מה ישיש לי כרגע זה HEAD UNIT : Pioneer-DEH-P6700MP FRONT COMPONENT : Morel PULSE 6 AMPLIFIER : Boss RT745 RIOT הקומפוננט מקדימה בנתיים מחובר למגבר 500 ואט זמני שהמוכר הביא לי חינם אז כדאי אתם אומרים להוריד את ה- 6X9 ולשים קומפוננט מאוחרה בדלתות רגיל ???
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תגידומה אתם אומרים על תיבות לסאב מעץ סנדוויץ זה יהיה טוב?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
כנסו
מאת ג'אסטי_טורבו- 1 תגובות
- 554 צפיות
חברי לפורום מתי יש מפגש אודיו נוסף באיזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת mikiii,
-
מי מחובר 70 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,771 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- FROGIE
- WideFocus
- nir eli
- פאר האורה
- nisim91
- Pavlik
- BassDriver
- RK
- ofer-1973
- TomerP
- גולדן191