Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

אני נמצא בשלב של בניית/התקנת מערכת לחבר , הרכב הוא : הונדה סיוויק 2004 , הרכיבים שיותקנו בה הם :

HU - //Alpine CDA-9830

Front Component : PULSE5.25 Morel

Rear Component : PULSE5.25 Morel

Sub woofer : Rockford Fosgate P212S4 (ported

Components Amplifier - LanzarVIBE438 1400w

Sub woofer Amplifier [Monoblok] - Lighting Aido B2.350.1

מה הייתם משנים ? על מה היתם ממתיצים או מוותרים ?

מש"ק זרזור

פורסם

אתה לא יכול לצרף תקציב ?

או לפחות התקציב של הרכיבים המדוברים?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

התקציב הכללי הוא 4 וחצי K + , אפשר לשחק איתו עוד טיפה , תלוי מה עדיף לשנות.

אולי יש איזשהו רכיב שהייתם מעדיפים אותו יותר מהרשימה שלמעלה או כל דבר נוסף שנראה לכם יותר , פתוח להצעות !

מש"ק זרזור

פורסם

במקום 2 זוגיות קומפוננטים הייתי הולך על אחד טוב מקדימה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
במקום 2 זוגיות קומפוננטים הייתי הולך על אחד טוב מקדימה.
אוקיי , אבל הבעיה היא שגם מאיור חייב להיות סאונד , אני חושב אולי לשים סדרת ה DOTECH שלהם מקדימה ואת ה-PULSE מאחורה... ?

מש"ק זרזור

פורסם

משתתף בהמלצה של שידרוג הבמה הקידמית על חשבון הרמקולים האחוריים.

היתי הולך לכיוון הפייז, או הבאזוקה RX, מקדימה ..

ואם בא לו גם "להשלים" סאונד מאחורה, שיקח את האובליים הכי זולים שימצא..

אין סיבה לשים קומפוננט מאחורה, הוא לא ממלא את המטרה שלו.

בכל אופן, עלותם של הרכיבים שאתה מדבר עליהם יכול לעזור בחלופה לרכיבים אחרים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חייב להיות סאונד מאחורה ??

לא רק שלא חייב . אפילו רצוי שלא.

ההמלצה הכללית שלי היא שתשקיע כמה שיותר בסט הקדמי , אחר כך אם יהיה חסר מאחורה תמיד אפשר להוסיף. לא צריך משהו יקר מאחורה , וגם לא להגביר אותו.

הייתי ממליץ לך להשקיע את הכסף במגבר 1 , 4 ערוצים , להשקיע בקומפוננט טוב וסאב טוב. אם החבר שלך יחליט שהוא לא מרוצה וחסר לו משהו מאחורה , תמיד אפשר לתקוע משהו מאחורה . אבל זה רק יהרוס.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ואיי כמה זמן לא כתבתי בפורום.....

לפי דעתי לא כדאי ישר לקנות את כול הרכיבים למערכת אלא לאט לאט כול חלק בניפרד(אולי יהיה לך איזה מציאה שתיפול עליך או עד שהתקציב לכול רכיב יגדל)

דבר ראשון הרדיו דיסק לוקח חלק מאוד גדול מהתקציב.

הרדיו דיסק יכול להיות בסיס טוב למערכת מתקדמת ושווה להשאיר אותו,

הייתי משקיע הרבה יותר בקומפוננט קדמי כמו שצריך, כי חבל להשקיע שוב בעתיד כדי להחליף.

ואז אם ישאר תקציב אפשר להשקיע במגבר לא של לאנזאר אלא של חברה יותר איכותית.

ואז כדאי להשקיע במגבר ממוצע לסאב והסאב עצמו שיהיה לפי טעמך.

ובסוף אפשר להשקיע באחוריים.

אם החבר שלך מאוד רוצה רמקולים גם מאחורה אין בעיה אפשר לשים רמקולים פשוטים ומאוד זולים בשביל להשלים את החלק האחורי ואין שום צורך ברמקול מיוחד מאחורה

פורסם

הרדיו-דיסק לא לוקח את כל התקציב , הוא בידיוק נכנס לתקציב ויש בו את כל מה שאנחנו צריכים.

לגבי הרמקולים מאחורה - הם חייבים להשאר כי בן-אדם אוהב גם את הבמה האחורית (מה לעשות?!) , לדעתי עדיף לשים גם קומפוננט מאחורה בכדי לקבל לא רק סאונד אחורי אלה גם איכותי, שרמקולים 6 על 9 לא יוכלו להפיק בצורה זהה לקומפוננט .

מש"ק זרזור

פורסם

אני מבטיח לך שחבר שלך לא ירגיש הבדל מיוחד בין קומפוננט ל6X9 אם תשקיעו תקציב בריא מקדימה...

אם ממש מפריע לו שימו 6X9 של פיוניר 240 חברו לרדיו דיסק לא הייתי שם שקל יותר מזה על האחורה

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
הרדיו-דיסק לא לוקח את כל התקציב , הוא בידיוק נכנס לתקציב ויש בו את כל מה שאנחנו צריכים.

לגבי הרמקולים מאחורה - הם חייבים להשאר כי בן-אדם אוהב גם את הבמה האחורית (מה לעשות?!) , לדעתי עדיף לשים גם קומפוננט מאחורה בכדי לקבל לא רק סאונד אחורי אלה גם איכותי, שרמקולים 6 על 9 לא יוכלו להפיק בצורה זהה לקומפוננט .

סאונד איכותי משני פולסים - לא יהיה קל לקבל, 6 על 9 מנצלים יפה מאוד את המקום שיש

מאחורה.

אני אישית הייתי הולך כבר על שילוב של במה קדמית יותר מוצלחת - הדוטק 5 יחד

עם הפולס 6 על 9 , שילוב ששמעתי דווקא בהונדה סיביק של חבר מוגברים עם JBL GTO 75.4

וזה ישב מצוין , המחיר הכולל זה כזה דבר - ניתן להשיג ב1500, דבר שלדעתי

עדיף , שני פולסים יעלו לך ביחד 1100 שקל במחיר הכי זול שאני ראיתי ולעומת זאת

דוטק ופולס 6X9 יעלו לך 1500

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=812

בקשר למגבר לקומפוננטים - אולי כדאי לנסות להביא מהדיוטי פרי את הJBL באמת,

וככה לקבל את יתרת התקציב לסט קומפוננט ול6X9

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1078&CategoryID=123&Page=1

אני מבטיח לך שאת "הבמה" שחבר שלך רוצה לשמוע - הוא יקבל.

Race Smart

פורסם

למה אתה חושב שהפולס זה רמקול איכותי ? (קומפ)

ומי קבע שהוא עדיף בתקציב הזה על האלטרנטיבות שיש לך במבחר של הרמקולים האובליים ?

אנשים חושבים שבגלל שלרמקולים קוראים קומפוננט, אז זאת הבחירה האולטימטיבית ואלה הרמקולים שנשמעים הכי טוב בעולם ...

אז צר לי, הסדרות הנמוכות של מורל פשוט לא "קולעות" לטעמי, ולפי דעתי כל רמקול אובלי נשמע טוב מהם, אפילו הפשוטים שביניהם ..

לקומפוננט יש ייעוד כשמתקינים אותו בפורנט שלנו, איזה ייעוד הוא יכול לקיים עבור הגב שלנו ?! מיקום טוב יותר עבור הטוויטר ? אתה באמת חושב שזה יעשה אפקט חיובי כל שהו עבור הגב שלך ?

בכל אופן, אם כבר קומפוננט, אישית היתי מעדיף את המאגנט BP2160, אבל זאת כבר העדפה אישית.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
למה אתה חושב שהפולס זה רמקול איכותי ? (קומפ)

ומי קבע שהוא עדיף בתקציב הזה על האלטרנטיבות שיש לך במבחר של הרמקולים האובליים ?

אנשים חושבים שבגלל שלרמקולים קוראים קומפוננט, אז זאת הבחירה האולטימטיבית ואלה הרמקולים שנשמעים הכי טוב בעולם ...

אז צר לי, הסדרות הנמוכות של מורל פשוט לא "קולעות" לטעמי, ולפי דעתי כל רמקול אובלי נשמע טוב מהם, אפילו הפשוטים שביניהם ..

לקומפוננט יש ייעוד כשמתקינים אותו בפורנט שלנו, איזה ייעוד הוא יכול לקיים עבור הגב שלנו ?! מיקום טוב יותר עבור הטוויטר ? אתה באמת חושב שזה יעשה אפקט חיובי כל שהו עבור הגב שלך ?

בכל אופן, אם כבר קומפוננט, אישית היתי מעדיף את המאגנט BP2160, אבל זאת כבר העדפה אישית.

בתור מישהו שהחליף את המגנט BP2130 בדוטק, אני חושב שהעדפה שלך מוטעית,

המאגנט הרבה פחות מפרידים בין הצלילים והצליל שלהם הרבה פחות חי, מה גם שהם

היו חלשים בהרבה.

Race Smart

• תוכן חדש...