Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד מתבתצע גישור של שני ערוצים לאחד מבחינה פיסית? איך מחברים את הכבלים? ואיך מישתנה ההתנגדות בהתאם?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

גישור מתבצע ע"י חיבור בין פלוס של ערוץ אחד לבין מינוס של ערוץ שני.[הגישור עצמו בדרך זו נעשה כבר לבד פנימית ע"י המגבר]

ההיתנגדות של כל ערוץ תרד ל2 אוהם וההספק של כל ערוץ יעלה ביחס כימעט שווה . וביחד ההיתנגדות של 2 הערוצים בגישור שוב תצא 4 אוהם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

האים כדאי לבצע גישור של הרדיו דיסק? האם זה יכול ליגרום לבעיות או לשריפתו של הרדיו דיסק או של הרמקולים?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הרדיו דיסק שלך אינו בנוי לרדת ל2 אוהם..אך יותר מ2 אוהם לא תיהיה בעיה להעמיס עליו לפי מה שזכור לי[כדוגמה דרייבר בעל עכבה של 6 אוהם למשל]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

רוב המכשירים היום לא תומכים בגישור ערוצים של המערכת כי רק בעיות יכולות להיות מזה(לדוגמא עומסים על המערכת וככה ישרפו לך היציאות של ההגברה הפנימית של המערכת וזה כבר סיפור אחר)

לירן

פורסם

האם יש נוסחה מוחלטת לגבי איך מישתנה ההתנגדות כשמבצעים גישור?

עוד שאלה: מה ההשלכות של גישור כפול מישני ערוצים? הכונה שלי היא לגשר בין +ו- של יציאה אחת לאלמנט אחד ואת ה+וה- הנותרות לגשר לאלמנט נוסף.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

ההתנגדות שלך היא בעצם הרמקולים!

אין כל קשר בין גישור להתנגדות!

זאת אומרת שאם תגשר 2 ערוצים - ההתנגדות של הרמקול שלך לא תשתנה מזה!

גישור אומר רק דבר אחד: בצורה תיאורטית - אתה מקבל כפול זרם!

בכפול זרם לפי ההגיון הבריא נותן לך כפול עוצמה. בת'אכלס זה לא בדיוק כפול אבל זה הרעיון.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם
ההתנגדות שלך היא בעצם הרמקולים!

אין כל קשר בין גישור להתנגדות!

זאת אומרת שאם תגשר 2 ערוצים - ההתנגדות של הרמקול שלך לא תשתנה מזה!

גישור אומר רק דבר אחד: בצורה תיאורטית - אתה מקבל כפול זרם!

בכפול זרם לפי ההגיון הבריא נותן לך כפול עוצמה. בת'אכלס זה לא בדיוק כפול אבל זה הרעיון.

תיקון קל, גישור זה מכפיל לך את המתח פי 2.

משום שאתה אתה מזין את הסליל מגל שבא מטרנזיסטורים אל האדמה (0) שבמגבר.

בגישור זה מטרנזיסטורים אל טרנזיסטורים אז המתח שיוצא הוא פי 2 תאורתית.

בלי גישור

20^2 חלקי 4 = 100W

גם גישור (מתח פי 2)

40^2 חלקי 4 = 400W

לא מחשבים את הזרם כי זה בתלות של התנגדות הצרכן.

תמיר

• תוכן חדש...