Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמתי קומפוננט מקדימה עכשיו מאחורה יש לי רמקולים

6X9

עכשיו איך יהיה לי יותר איכות כדאי להוציא אותם ולשים קומפוננט מאחורה גם ולא צריך בכלל את ה

6X9 ?

אני מלבט מאוד

מה ישיש לי כרגע זה

HEAD UNIT : Pioneer-DEH-P6700MP

FRONT COMPONENT : Morel PULSE 6

AMPLIFIER : Boss RT745 RIOT

הקומפוננט מקדימה בנתיים מחובר למגבר 500 ואט זמני שהמוכר הביא לי חינם

אז כדאי אתם אומרים להוריד את ה- 6X9 ולשים קומפוננט מאוחרה בדלתות רגיל ???

AMPLIFIER 1 : Boss RT745 RIOT - 1000 Watts 4Channels

COMPONENT : Morel PULSE 6

פורסם

לדעתי כן, להעיף את ה-6 על 9 הקיימים ולשים קומפוננט בדלתות האחוריות .איזה קומפוננט ? הייתי ממליץ על DOTECH , אבל אם אין לך אפשרות אז אפשר גם להסתפק ב PULSE , שתי סטים ינגנו יפה מאוד !

מש"ק זרזור

פורסם

לדעתי תשאיר את ה6*9 משום שהם מפיקים תחום תדרים שקומפוננט "עממי" ועוד ללא איטום לעולם לא יפיק.

ג'ניה

:king:

פורסם

וואי חברה אני חייב עוד דעות אני לא יודע מה לעשות אני רוצה ללכת על איכות

אבל שיהיה עוצמה גם

מה מציעים לי לעשות ?

פורסם

staska, יש לו PULSE מקדימה, ואתה ממליץ לו DOTECH מאחורה ?

אם האסימון לא נפל, תקרא שוב את השאלה שלי ..

בכל אופן, לפותח התרד, לקומפוננט יש -יעוד- במערכת שלנו ברכב, ואת היעוד הזה הוא לא מממש כשהוא פונה לגב שלנו.

ולכן, תוכל להסתפק ברמקולים אובליים שיש להם יתרון עליו מבחינת שטח ממברנה.

אם תשאל אותי ? אני בכלל הייתי מעיף את הפולס, ואת הרמקולים האחוריים, ובתקציב המתקבל היתי מביא משהו נחמד יותר לקדימה - אבל זאת עיניין של העדפה לעומת תקציב\כאב ראש שבא לך להשקיע..

דרך אגב, כשאתה מדבר על "איכות" אתה מדבר על "רמקולים המנגנים צליל טוב"

או שאתה מדבר על "מוסיקה שנשמעת טוב", אל תשכח שאתה מתלבט בנוגע לרמקולים שאצל מכוניות "איכותיות" רבות .. אינם קיימים כלל .. (לא שאני אומר שאינם צריכים להיות קיימים, בשביל להוסיף עוצמה וכו .. אבל לקרוא לזה איכות .. אינני יודע)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מדבר על "רמקולים המנגנים צליל טוב"

ומה זה אובליים אחי ? חח רציני אני לא יודע

מה להביא יעני רק לקדימה רמקולים ולאחורה לא לסים ???

פורסם

אובליים = 6X9.

אם אתה מחפש איכות, שם במה קידמית טובה.. אם אתה מחפש "צליל טוב, והרבה ממנו" .. תשים רמקולים אובליים שנשמעים טוב מאחורה, וכמובן תגביר אותם טוב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

סבבה חברה תודה אם יש לעוד מישהו לתת לי עצה אני ישמח

פורסם

אחי ה 6 על 9 זה רמקול בשביל באס עם יש לך אפשרות להוסיף בנקום ה6 על 9 עוד קומפוננט וסאב זה ישמע הרבה יותר טוב..

פורסם

6X9 זה בשביל באס ?

וסאב ..... זה בשביל להחליף טוויטרים ?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...