פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה יכולה להיות הבעייה אם המנורה של הפרוטקשיין דולקת רצוףף וכל איזה דקה המנורה הירוקה מהבהבת פעם אחת וזה חוזר להיות אדום כאילו על פרוטקשיין ניסיתי לנתק את הסאבים ועדיין המצב לא השתנה כולל גם את הRCA מישהו יכול לעזור לי ליפתור את הבעייה הזאת ???? תודה טל..
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 1 תגובות
- 685 צפיות
שלום לכולם. קודם כל אני מחליף את כל המערכת העכשוית שזה טייפ+רמקלים. דרישות. תקציב- 1800 + ללא סאב.(גם בגלל התציב) עוצמה סבירה מאוד- איכות סבירה ++. קורא אמפי 3. לא חייב מגבר אבל אם נכנס בתקציב(אני בספק) אז סבבה.
הודעה אחרונה מאת dan34, -
תחום תדרים
מאת FreeStyle- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מהוא תחום התדרים שהעוזן האנושית יכולה לישמוע?
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
בעית באסים
מאת punto_S- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מערכת של JVC kd s6060 רמקולים 200 וואט של kenwood עכשיו הבאסים אצלי לא נשמעים טוב בכלל בדקתי את הרמקולים הם לא קרועים והפכתי את החיבורים זה לא עוזר מזה יכול להיות????
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! ברשותי מגבר SHERWOOD A250X2. ידוע לי שהספק המגבר 250W RMS X 2 ואני מחפש רמקולים שיעמדו בעומס, יתנו צליל איכותי ונקי ולא יעברו את רף ה600 ש"ח לזוג. השאלות הן : א. האם המגבר הנ"ל מיועד לדחיפת רמקולים או שזה מגבר לסאב בלבד? (לא מבין גדול באודיו לרכב). ב. במידה ומתאים לרמקולים - מה כדאי? לחברו לקדמיים או לאחוריים? (כרגע ברשותי זוג PIONEER 6X9 אחוריים שנותנים צליל מצויין כשהם מחוברים לרדיו דיסק (BLAUPUNKT, 40X4). תודה רבה! יניב.
הודעה אחרונה מאת DuckY, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים! אם תוכלו בטובכם לעזור לי ולייעץ לי בבחירת סאב אני יודה לכם מאוד. אממ.. אז זה ככה. אני מחפש סאב ברמה גבוהה אבל עם מחיר לא כ"כ יקר. גג - 1500. ואני רוצה שהסאב יהיה איכותי, אפילו שיהיה יותר איכותי ופחות עוצמתי. אני בחור ששומע מוזיקה מזרחית ואנגלית שקטה, אין לי ולטראנסים והאוסים שום קשר.. ואני מחפש סאב שיוסיף איכות לצליל. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 972 צפיות
אהלן אני לא יודע אם מותר לדבר על זה בפורם... אם לא, אני מתנצל מראש .. בכל מקרה אני רוצה המלצות למתקינים טובים וזולים באזור המרכז..
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
מישהו יודע איך ממרים לתדרים זוגיים בפיוניר DEH P8600??? בבקשה הצילו
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 914 צפיות
חברה מה אתם ממליצים להביא ב350 שקל בלחץ רק את הסאב ? מה ידפוק הכי טוב ויפרק את האוטו כמו שצריך [פגו 205] המליצו לי בכללי בנתיים על זה 1000W LANZAR דגם 12-MAX
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 0 תגובות
- 691 צפיות
היי, יודע איך ממרים לתדרים זוגיים בפיוניר DEH P8600???
הודעה אחרונה מאת pers, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן כמה נראה לכם צריכה לעלות התקנה בסיסת. כלומר קיים כבר רדיו באוטו ואני רוצה להוסיף מגבר+סאב+קומפוננט.. הכבלים הכי פשוטים לצורך העניין.. כמה נראה לכם?
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אלו אלו אנשים.. כיום מחוברים לי ל770MP רמקולים 6X9 של פיונייר 330W כשאני מגביר לא שומעים את הבאסים טוב... עכשיו קיבלתי מגבר (GTO 75.4) בכל מקרה, רציתי לדעת אם ישמעו הרבה יותר טוב אם אני אחבר אותם למגבר (הרעיון המקורי היה גם לחבר סאב, אבל אילוצי תקציב משפיעים פה).. בכל מקרה האם ישמעו הרבה יותר טוב עם המגבר? הבאסים ישמעו יותר טוב כשמגבירים (בכל זאת הרמקולים אמורים להיות חזקים)... מה אתם אומרים אנשים? נ.ב. מקדימה אני כנראה אחליף את הרמקולים הנוכחים (מקוריים שבאו עם האוטו) למורל פולס.. אבל זה לא נראה לי ישפיע על התשובה...
הודעה אחרונה מאת boim, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש סאב, ומגבר לסאב - עד 1200 שקל סה"כ (לא כולל הרכבה)... כמה עולה הרבה פחות או יותר? למה כשאני מגביר ברדיו דיסק יותר מידי אז זה נכבה? כאילו יש עומס מתח... לפי מה שמישהו אמר לי זה בגלל שחיברו לי את הרדיו-דיסק עם כבלים דקים... מה זה אומר? איך בודקים מה הסיבה ואיך מתקנים את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
אוקיי אני רוצה לקנות HD בארה"ב השאלה הבסיסית שלי זה האם בכלל אפשר להמיר כל דגם לתדרים ישראלים... אני במתעניין בכמה דגמים אבל סתם לדוגמא האם אפשר את אלה... DEH-P470MP DEH-P770MP DEH-P6700MP
הודעה אחרונה מאת pers, -
- 1 תגובות
- 985 צפיות
תראו יש לי מערכת לא רעה בכלל בבית שתי מגברים רמקולים אחוריים וMP3 של סוני אני בזמן הקרוב יצתייד בסאב ובקומפוננט זה לא חשוב שאני עכשיו יפרט מה יש לי.. כי השאלה היא.. אני מתכוון להביא סיאט איביזה מודל 99, ואני די בונה על המערכת. אבל חבר שלי אמר לי שלאיביזה יש מערכת מובנת,ותהיה לי בעיה להרכיב את המערכת שלי. לפי מה שהבתי הוא אמר שבמערכת של האיביזה אין אפילו כניסה לדיסקים, אלא שאני יהיה חייב לחבר צ'נג'ר... מה שרציתי לדעת.. זה האם יש אפשרות להרכיב מערכת כזאת בסיאט, או שאכלתי אותה.. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 2 תגובות
- 907 צפיות
יש לי קאיה מנטרו אם רמקולים מקדימה אני רוצה להוסיף רמקולים מאחורה 6X9 מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים לא יותר מ400 שקל ומהיכן בארץ כדאי לקנות בזול או על רמקולים יותר יקרים עד 1000 שקל כי אולי כדאי לי לקנות מ EBAY בחצי מחיר.
הודעה אחרונה מאת satcard, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום קניתי סאב של KICKER SOLO BARIC L7S12 וסט קומפוננט FNP2514 של רוקפורד. הסאב יכול לספק 750WATT RMS ואמרו לי שאני חייב מגבר מונובלוק עצבני בשביל לפתוח את הסאב. למבינים שבינכם הייתי רוצה לקבל עצה על 2 מגברים שיעשו עבודה בכדיי שיהיה צליל יפה בטרנטה שלי. אין צורך בהרעדת כל השכונה ופירוק הטרנטה אלה באסים טובים. אני יודע שהסאב הזה נותן הרבה מעבר לציפיות ולצרכים שלי אבל הטעות כבר נעשתה ורכשתי אותו. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 783 צפיות
אהלן ומרחבה רציתי לדעת מה דעתכם על השילוב הבא של הרמקולים יש לציין שהרמקולים האלו יוגברו עם הגברה מתאימה.. עם מגבר של שרווד 55RMS *4 הקומפוננט JBL GTO506C 55RMS http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30062 700 ש"ח הסאב Rockford P112S4 12 אינצ' 150RMS http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38288 חיפשתי סאב דיי צנוע כי ההגברה לא מפוצצת... 550 ש"ח מה דעתכם? מומלץ? אולי למישהו היה/יש ניסיון איתם ויכול להמליץ או להפך עליהם? אולי לשנות? אין לי בעיה לזרום לכיוון 1600 שקל בסה"כ סגנון המוזיקה העיקרי שאני שומע באוטו - היפ הופ! בתודה, נאור!
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו אולי מכיר חנות שמוכרת תיבה לסאב?? באזור המרכז מחירים סבירים... זה דיי דחוף לי תודה...
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
מחפש סאב עוצמתי. 1 2
מאת yehudaze1- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אנשים.. אני פה צריך את עזרכתם וכמה שיותר חוות דעת של אנשים. אני רוצה לקנות סאב עוצמתי..אבל ממש איכותי וחזק אם לא אז שיהיה 2.. יש לי מגבר 750 ארמאס שהוא 4 יציאות.. של רוקפורד.. 750X למי שמכיר. אז משהו שהוא יוכל לספק בכיף.. אני מביא מחו'ל את הסאבים אז ככה שעדיף חנויות מחו'ל ודברים מחו'ל כי בארץ שוחטים רצח. יש לי עכשיו דאבל פיוניר 800 tcw-125c הוא 400 ארמאס הם בתיבה אטומה והם דופקים משהו מעלף.. אבל אני רוצה לשנות . למשהו יותר חזק ואיכותי. נכנסתי לכמה אתרים בחול ויש כמה דברים תגידו מה דעתכם.. http://www.thezeb.com/p-Audiobahn-AW1206T-12-inch-Subwoofer-100451.htm איך החברה הזאת מה מי מו? http://www.cardomain.com/item/KIC05CVR154?ref=deal כדאי לק…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 1 תגובות
- 713 צפיות
חבר ביקש שאני אבנה לו מערכת לאוטו ב 1500 שקל הוא רוצה סאב חזק+מגבר+פאנל MP3 חשבתי על סאב פיוניר, עולה בלי תיבה 350 שקל+תיבה שאני אבנה עוד 150 שקל=500 ש"ח מגבר ראיתי של מגנט THE ROCK 400, כתוב שהוא מוציא 400X1...לא כתוב אם זה ר.מ.ס.. http://www.magnat.de/content/carhifi/product_detail_de.asp?p=111874&pl=5&s=83 הוא עולה 500 בצ'פר...מה אתם אומרים? אם לא זה אז אני צריך מגבר שיגביר גם את הסאב וגם רמקולים אחוריים...פיוניר 80 ר.מ.ס אז עדיף מגבר 4 ערוצים שאפשר לגשר ולספק את הסאב. פאנל אני אחפש כבר משומש משהו... אם יש הצעות אחרות..בבקשה...
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 3 תגובות
- 936 צפיות
שלום! לאחרונה התקדמתי ועשיתי כמה שינויים קטנים במערכת שלי. כעת אני תוהה האם להשאיר אותה איך שהיא או שכדאי להוסיף רמקולים אחוריים (קטנים - 4-5.25-6.5 אינץ') כדי לקבל נפח לצליל. המערכת היא: HU: Kenwood mp425 Front component: Focal Ployglass 165V Front amp: Rodek 425i (old school, 4ch, made in usa) בין המגבר והקומפונט ישנו קרוס אקטיבי של אלפיין - כך שכל ארבעת האלמנטים בקומפוננט מקבלים ערוץ. Sub: Alpine 6013 10', 36lit ported box Sub amp: super sound 300watt. כן, המגבר הוא זבל סיני זול. הוא יוחלף ברגע שיכנסו מזומנים. ישנו מגבר של רוקפורד מוכן בשבילו שצריך לעבור תיקון. העניין הוא שהסאב רק 100אר.אמ.אס, ולכן המגבר מזיז אותו בצורה טובה למדיי, לפחות לשבועות הבאי…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
צ'יינג'ר סוני
מאת סוזוקי2- 4 תגובות
- 895 צפיות
שלום, יש לי 10 דיסקים צ'יינג'ר של סוני. המערכת עצמה די ישנה. האם אני יכול להרכיב מערכת אחרת שאינה של סוני והיא תתאים לצ'יינג'ר?
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברהה אני קונה מחר קומפוננט של מורל ב 650 שקל עכשיו איזה דגמים יש אני לא זוכר את הדגם אם תרשמו לי כמה דגמים אני יזכר ואני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות אותם ואם זה שווה את הכסף
הודעה אחרונה מאת M-a-T-a-N, -
- 0 תגובות
- 994 צפיות
רוצה להתקין סאבוופר מאחורה מבקש המלצה על סוגים ומחירים ובכלל אם יש הבדל משמעותי בשמיעה ? להתקנת SUB האם צריך לעשות פתח לרמקול מאחורה או שאפשר להרכיב בפגג' בלי שיראו אותו ? אני לא רוצה לעשות חורים בפלסטיק מאחורה היכן שהרמקולים האם יש היכן אפשר להתקין את הSUB *שתי ההודעות שלך נערכו על ידי ההנלה להודעה אחת. קרא את כללי הפורום, אין צורך לפתוח כמה שירשורים אפשר לרכז כמה שאלות בשירשור אחד, בטח במקרה הזה*
הודעה אחרונה מאת satcard, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
או לפחות אפשר לדעת איך לחפש דבר כזה ? אתם יודעים שקבל בגודל ציפורן מיתפוצץ אז מה הוא עושה ... אז 1 פארד ??! בינתיים ראיתי רק אחד כזה כל החיים שלי אבל ביגלל שאותו רכב גם עלה באש אז לא יצא לי ליראות רק את הנזק של הקבל.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 0 תגובות
- 965 צפיות
אז ככה יש לי מסך באוטו עכשיו הבעיה בו זה שאחרי זמן מה הוא פתאום אהופך לשחור לבן בלי שום סיבה ברגע שאני מנתק אותו תכבל שמחבר בינו לבין המערכת אז המסך הופך להיות כחול כרגיל ואז אני מחבר הוא שוב שחור לבן אם אני מנתק תמסך למשך שתיים שלוש דקות הוא חוזר להיות ציבעוני המתקין שלי ניסה להחליך תכבל ואת המסך עצמו שתיהם לא שינו כלום.... ועדייןה משיכו לראות שחור לבן המערכת היא של סוני קוראת VCD לא מהארץ ולא הגיעה לארץ אז אני לא בטוח שאתם מכירים.. עכשיו מה לעזאזל גורם לצבע להיות שחור לבן בבקשה תעזרו לי!!! המתקין שלי אפילו התייאש ואין לו מושג מה הבעיה
הודעה אחרונה מאת תמיר אורן, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני צריך להחליף סט רמקולים קדמיים ל205. אני לא יודע מה הגודל שלהם זה נראה כמו 4 אינץ'. למישהו יש המלצות? אני צריך משהו טוב אולי JBL שיסגור לי סט. כי יש לי אחוריים של JBL דגם GT. תודה.
- 6 תגובות
- 841 צפיות
צהריים טובים. הייתי מעוניין לדעת האים יש חנויות אודיו בסיאול שבקוריאה ? והאים בכלל שווה לקנות משם הן מבחינת מחיר והן מבחינת איכות המוצרים? תודה ושבת שלום. ג'ניה
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 0 תגובות
- 898 צפיות
היי רציתי בבקשה לדעת האם מישהו יודע אם קומפוננט 6.5 נכנס בדלת של הדייהו לאנוס? האם אני צריך טבעת הגבהה? ובמקום הפלסטיק המחורר לשים רשת לרמקול? כל מי שעשה כבר התקנה בדייהו לאנוס אשמח מאוד לקבל ממנו טיפים בנוגע להתקנה וההגבהות של ההתקנה אם צריך.. תודה.
הודעה אחרונה מאת kusi,