פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! ברשותי סט קומפונטים של פוקאל - 165V פוליגלאס וסאב 6013 אלפיין. נוצר צורך במגבר. האם המגבר של JBL75.4 הנמכר בדיו פרי ב200$ מפסיק לשני הרכיבים הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת droid, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, קודם כל רציתי להגיד שאני כבר לא פה בגלל הצבא, לא יוצא לי כל כך אני מקווה שעוד מעט היציאות שלי ישתנו ואני יוכל להיות פעיל כמו פעם. עכישו הבעיה, אני עדיין מחכה להתקין ברכב של אמא את הרכיבים שרשומים למטה, אבל בינתיים אני מחכה עם זה מכיוון שאנחנו מחליפים אוטו, בינתיים מותקן ברכב שתי אחוריים שש על תשע של Dragster ושתיים קדמיים גם של Dragster, כל הסט הותקן בערך לפני חצי שנה. בנוסף יש לי רדיו דיסק של Sony, די ישן, פאנל נופל ונשלף, אם זה ממש חשוב אני ימצא את הדגם המדויק, בכל אופן... הבאסים ממש גרועים, ובנוגע לאיכות, מתחילים לשמוע רעשים ברגע שאני מגביר קצת מעל הממוצע, אני רוצה לדעת אם אתם חושבים שאני צריך להחליף את כל הרמקולים, או שאולי האיכו…
הודעה אחרונה מאת droid, -
מערכת לסוזוקי
מאת aliku- 2 תגובות
- 736 צפיות
חבר שלי הוציא לא מזמן רישיון (היום לפני חמש דקות). הוא רוצה להכניס בה מערכת אבל בלי סאבוופר כי אמא שלו לא מסכימה (היא צריכה את הבגאז') תנו לי המלצות.. (בבקשה?)
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 3 תגובות
- 792 צפיות
ברשותי פלטה של MDF באובי 17 מ"מ,האם זה מספיק טוב לבניית תיבה? או שעדיף לדייק וללכת על 19 מ"מ? כמו כן מה יושפע אם 2 דפנות יהיו בעובי 17 מ"מ וכל השאר 19 במידה וזה חשוב להקפיד על 19 ולא לרדת ל 17 מ"מ..תודה!
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לצפות כמה חלקים באוטו שלי בסקאיי שחור ואדום כהה וחשבתי שבפורום הזה יהיה הכי נכון לפרסם את ההודעה מפני שאתם מתעסקים בדברים כאלו. אני צריך סקאיי איכותי שיחזיק הרבה שנים תחת שמש שלא ידהה ושלא יאבד צורה... האם למישהו יש המלצה לחומר מסוים או שיכול להפנות אותו למקום כלשהו לקנות את החומר? בברכה מושיק גלימידי נ.ב. או אולי עור זול יהיה הפתרון הכי טוב??
- 30 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בשבילכם - חובבי הSQ: http://www.wavescaraudio.com/htmls/products01.htm WAVES זאת חברה ישראלית www.waves.com שידועה בפלאגינים האיכותיים שלה (בין האיכותיים ביותר) בעולם כולו. רוב אולפני ההקלטות המסחריים בעולם מחזיקים לפחות חבילה אחת של WAVES. בכל אופן WAVES היא לא רק מותג של הHIGHEND אלא היא הוציאה את אחד הפלאגינים שלה בתצורת חומרה לאוטו. הMAXXBASS מנתח תדרים נמוכים - מתחת לCUTOFF ומשחזר אותם ע"י חישובים פסיכואקוסטיים מעל הCUTOFF. נסו להוריד את הדמו למדיה פלייר ותבינו על מה אני מדבר. אני לא יודע כמה אודיו פרוססינג מקובל או נחשב בכלל בתחרויות SQ אבל שווה לשקול את הדבר הזה. יש עוד מוצרים שכדאי לנסות (אני לא ממש יודע אם יש) כמו לימיטרים - מעלי…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
חיווט נכון - 1 2
מאת אביעד כ.- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי כמה שאלות לגבי החיווט של המערכת באוטו... אני אמור להתקין את המערכת לאט לאט...להתחיל היום... ואני מעוניין לדעת באיזה חוטים, כבלים להשתמש עכשיו קומפוננט יש לי את הפייז cfs 165.25 עם איזה חוטים אתם ממליצים לי לחבר אותו למגבר? יש עובי מסויים?? גדלים?? אני לא ממש מבין בזה... ולחבר את המגברים למצבר...עם איזה כבלים?? יש 8 גייג ו4 גייג מה אלו?? מישהו אולי יכול לעזור לי להבין קצת בנושא הזה?.. תודה אביעד
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 773 צפיות
החלטתי שהגיע הזמן לשפץ את הסאונד באוטו, התקציב הוא בערך עד 600 שקל לקומפוננט קידמיים 5.25, הייתי מודה אם תעזרו לי, אני מתלבט פה בין כמה חברות שונות , על מה אתם ממליצים? ועד כמה שומעים הבדל בין החברות? אז ככה יש את ה Cerwin-Vega שקראתי בפורום שהם מצוינים דגם HED1502 שמצאתי ב 550 שקל, יש את ה Morel Morel PULSE5.25 שעולה גם כן סביבות ה 600 שקל, ואחרון חביב את ה Blaupunkt דגם pcc1650 שמורכב מ 3 חלקים שהוא טיפה יותר זול. דבר נוסף, הרמקולים האחוריים בגלל שאני לא יכול להשים סאב(בעיות במשפחה של מקום ודברים כאלה) אני מחפש רמקולים 6.5 שיתנו לי באסים סבירים בסביבות ה 400 שקל, והרמקולים היחידים שמצאתי הם של Cadence ולא שמעתי עליהם הרבה בפורם הדגם הוא ZX-651 http:/…
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 1 תגובות
- 872 צפיות
אני לא מצאתי, לפי הspecifications שבmanuals שהורדתי מהאתר - הם זהים לחלוטין (חוץ מהשם). תודה
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
- עוקב אחד
- 50 תגובות
- 4 אלף צפיות
ראיתי שיש כל מיני תיבות לסאבים שבנויים גם מחומר שקוף (פיבר גלאס או סוג של פלסטיק). האם שימוש בחומר כזה לא גורם לירידה באיכות הצליל מסיבה כלשהי (עובי, אטימה וכו')? האם כשהסאב מושמע חזק אין סכנה שהתיבה תישבר?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני ממש לא מעורה ב"סצינת" האודיו לרכב, אז לכן אני שואל כאן לעצתכם: יש לי רדיודיסק רגיל של פיוניר, 4300B (כזה עם התצוגה הכחלחלה שמתאימה לפולקסווגן, אפילו שיש לי סיטרואן ). הוא שולט על צ'יינג'ר פיוניר 12 דיסקים. שאלתי היא כזאת - האם כדאי לי למכור את שניהם ולקנות במקום רדיודיסק עם MP3? יש לי המון שירים בפורמט MP3 וזה נראה לי יותר נוח ופשוט לנסוע עם שניים שלושה דיסקים מלאים בשירים במקום להחליף עשרות דיסקים או להתעסק עם הצ'יינג'ר כל הזמן. השאלה היא כמה אני יכול לקבל על המערכת הנוכחית (רדיו+צ'יינג'ר) וכמה יעלה לי ה-MP3 במקום? אני לא מחפש מערכות מקצועיות, אלא משהו באותו סדר גודל (=איכות) של הפיוניר הנוכחי שלי (שעלה כ-1200 ש"ח לפני כמה שנים טובות). תודה, רונ…
הודעה אחרונה מאת Enc0der, -
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-רדיו דיסק JVC KD-G805 -רמקולים אחורים 6*9 PIONEER TSA6910 80RMS -רמקולים קדמיים קומפוננט MAGNAT BP216 70RMS -סאב KFC-W3005 700W KENWOOD -מגבר לסאב בלבד DHD-NTX-2005 2 יציאות 150W*150W MAX BRIDGEABLE-2 OHM STABLE-CROSSOVEER-BASS BOOST - מגבר 4 יציאות שאני שוקל לרכוש: או JBL GTO-75.4 או LOGIC PLX-44 איזה חיווט איכותי מומלץ לחיבור בין הפריטים כולל עובי והתנגדויות וכו?
הודעה אחרונה מאת mush, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה יש לי מערכת באוטו ואני רוצה שישמעו יותר חזק ובאיכות יותר טובה מה שיש לי באוטו זה ככה: מגבר X5 4 ערוצים 1000 וואט למגבר הזה מחוברים: רמקולים אחוריים של קדנס 6X9 75 RMS שהם חזקים ולא רוצה להחליף אותם ומחוברים רמקולים קידמיים של רוקפורד 4 אינטש שאותם אני רוצה להחליף עכשיו לרמקולים 4 קידמיים אחרים (אשמח לעצות) המגבר השני הוא של SPL 300 וואט שליו מחובר סאב של רוקפורד P1 שהשילוב הזה דופק בסדר גמור הפאנל זה פאנל VCD של סוני מהדורה שלא הגיעה לארץ לא זוכר תדגם ספציפית מסך של רד בוקס 7 אינטש מה כדאי להחליף או להוסיף...
הודעה אחרונה מאת תמיר אורן, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
או קיי ערכתי את ההודעה משום שהבנתי שהמתקין שלי שיגל את בינתי שאין 4 איטנש קומפוננט לא מייצרים יותר והוא מחזיק תדגם היחיד שנשאר ארבע אינטש והוא רוצה עליו 1200 שקל עכשיו השאלה שלי http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2525,normal_sales האם אלה קומפוננטים מספיק חזקים? והאם הם שוים את המחיר?
בניה בפולו?
מאת תמיר אורן- 3 תגובות
- 835 צפיות
יש אפשרות לעשות איזה בניה יפה בפולו 16V או הבאגז' לא מאפשר זאת אחרי הכל יש לי תיבה לסאב של רוקפורד P1 שהוא תופס לי כמעט את כל הבאגז' רעיונות יתקבלו בברכה
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 828 צפיות
מה דעתכם על המבצע שמתפרסם בימים אלה : רדיו דיסק של HYUNDAI, כולל MP3 ב-69 דולר בלבד, בדיוטי פרי. מישהו מכיר את המכשיר הזה? HYUNDAI מוכרים (WELL KNOWN) בתחום מערכות האודיו לרכב?
הודעה אחרונה מאת honda91, -
- 0 תגובות
- 692 צפיות
היי כולם. אני רוצה להתקין מגבר פשוט של 720וואט 4 ערוצים[ירים בגישור סאב וב2 ערוצים נוספים :זוג אוברוליים מאחור] בכל מקרה ההספק של המגבר RMS מגיע לסביבות ה210 [כאשר 2 ערוצים מגושרים ועוד 2 ערוצים מתפקדים רגיל] לכן אני משתמש בכבל מתח 8G עכשיו באופן כללי הסתכלתי בקיר האש[מפריד בין פנים האוטו לתא המנוע] וחיפשתי נקודת כניסה פנויה לצורך השחלה של ה8G בקיר האש מהמצבר לתוך חלל תא הנוסעים..הנקודה היחידה שמצאתי נימצא באופו כללי בצד שמאל 9 ס"מ מתחת למכסה מנוע. השאלה שלי היא בעיקר מופנת לכל בעלי ה205 שביצעו התקנת מגבר..או לכל מי שיצא לו להתקין ברכב הנ"ל *מאיפה השחלתם את הכבל מתח מהמצבר לתוך חלל הרכב?[מיקום ספציפי וממוקד?] *ומאיפה בחלל הבגאז' חיברתם את הנקודת עיגון למרכב [המ…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 2 תגובות
- 679 צפיות
איזה סאב יותר חזק ? Rockford Fosgate T112D או הקיקר סולו 7? אבל מי ששמע את שניהם שיענה
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עד עכשיו יש לי מערכת JVC 50X4 kdar300שסיפקה לי יציאה אחת של RCA ! עכשיו השאלה שלי היא ברגע ששמתי מפצל RCA למגבר 4 ערוצים העוצמה התחלקה ?? ( בגלל זה אולי אני מרגיש שהמגבר לא חזק מספיק magnat the rock 800 ) ואם מישהו יודע כמה המערכת מוציאה וולט ל RCA לעומת הפיוניר 7700 ! בתודה מראש סאונד בראש
הודעה אחרונה מאת oren_pk, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני נמצא בפורום כמה שבועות והתחלתי לחשוב על לקנות מגבר אבל יש מספר דברים שלא הבנתי, קודם כל יש לי ר"ד של פיוניר deh 1700 ומקדימה קומפוננט של קלריון ומאחורה 6.5 של בלאופנקט. הבעיה היא בבאסים, ברגע שאני מעלה באסים ומגביר ווליום בווליום ממש גבוהה הרמקולים מתחילים לזייף וגם הדלתות מקדימה ומתחילות להוציא רעשים מהבאסים... אם אני מפעיל רק את הרמקולים האחוריים ושם פול באס יש אז באסים סבירים (מספק אותי בנתיים) אבל הבעיה היא שהקדמיים לא עובדים טוב בבאסים כאלה (הקטע עם הדלתות) ואי אפשר (לפחות אני לא מצאתי איך) לכוון באופן שונה את הבאסים וראיתי במפרטים של כמה מגברים שיש אפשרות לכיוון נפרד לכל ערוץ אז רציתי לדעת איך זה עובד בפרט ואיך באמת מכוונים ווליום במגבר בכלל? (לא נוגעים במג…
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי יותר טובים למגברים cadence או lanzer? תודה רבה
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות שני עשיריות מאוטופרט - כל אחד של 400 RMS - אבל אמרו לי שהפנטום לא יחזיק אותם - מה לעשות - או יותר נכון לקנות?
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני רק צריך לדעת את המידות של הרמקולים הקדמיים ברכב מאזדה 323 מודל 97 ולא לאנטיס ואין לי את הספר של הרכב ... בתודה רועי
הודעה אחרונה מאת m.sherling, -
מערכת רמקולים לרכב
מאת Guest anakonda- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום שמי יוסי, אני מעונין לרכוש רמקולים(2 אחוריים+2 קדמיים) סוג הרכב הוא פיאט פונטו(דינמיק) אשמח אם תמליצו לי על רמקולים ועל מגבר אני מבקש שהכל ביחד לא יבור את ה-1200 שקל קיים רדיו דיסק של פיוניר 4X50 תודה מראש יוסי
- 3 תגובות
- 980 צפיות
רדיו דיסק: Pioneer DEH-P750MP מגבר 1:Rockford fogaite 750x מגבר נוסף : Saba sb5200 880 Watt 2 h קדמיות: Pioneer TSC1353 קומפוננט אחוריות: 6x9: PIONEER TSD690R 6X9 COMPOSITE YELLOW RACING (סדרה צהובה) סאב כפול: 2 Pioneer 800 tsw-125c בתיבה אטומה ובנויה במיוחד לסאבים האלו עכשיו כמה מערכת כזו אמורה לעלות? אם אפשר פירוט על כל מוצר ומוצר.. ואם יש שאלות על כל דבר בכיף אני יענה
הודעה אחרונה מאת yehudaze1, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 676 צפיות
היי חברים, כן, הכותרת עושה את שלה... כרגע אני בבודפשט, משוטט להנאתי ברחובות ומתרשם מהתרבות המוטורית הענפה (יחסית לארץ זבת החלב והדבש שלנו), אבל זה לפורום אחר... אם מישהו מכיר, ראה, היה שמע חנות כזאת - אודה אם יוכל להגיד לי איפה. ראיתי חנות "מאגנאט שופ" בקניון, נראה משהו מטורף אבל היא היתה סגורה. עוד נחזור לשם... תודה למי שיוכל לעזור. (אגב לכל חובבי המורלים, בדיוטי פרי ראיתי שיש להם סטוקים של המורל פולס 5.25, 6.5, 6X9 במחירים מצויינים). איתמר.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה אני רוצה לעשות הרכבה בבגאג' אבל ממש הרכבה ל"כסות" את הכל מעץ לשים את המגבר תחת חלון זכוכית איפה שנמצא הגלגל רזרבי ולשים את הסאב לכיוון של מי שמסתכל אל תוך הבגאג' עכשיו אני רוצה לעשות הכל מעץ הבנתי שאני פשוט צריך לקחת פלטות של עץ mdf ולחתוך אותו בצורה של הבגאג' ואז ככה הוא יותאם לא הבנתי אם גם צריך להדביק, כי נראה לי שכן ! ועוד משהו יש לי סאב, עכשיו אין לו תיבה אני יבנה לו תיבה, אחרי שאני ימצא מידות מסוימות ואני לא מבין איך לעשות תיבה מאחורי עץ ושיראו רק את הרמקול של הסאב לא בתוך התיבה אני יתן דוגמא להמחשה: http://www.autosound.co.il/preview.asp?width=500&height=500&path=users/1724/1.jpg מקווה שהבנתם, מקווה שתוכלו לעזור…
הודעה אחרונה מאת Nature, -
- 5 תגובות
- 946 צפיות
שלום לכולם ! כפי שהבני שברכב הנ"ל קיים HU מובנה שאי אשפר להוציא אותו ?! שאלתי היא כזו : האם שמעתם/ראיתם מישהו שכן החליף את ה-HU המקורי למשהו אחר ? *HU - רדיו-דיסק . תודה לכל העוזרים .
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 3 תגובות
- 926 צפיות
אני רוצה לחבר לו את הסאב של פיוניר 305c ב-2 יציאות עם גשר וב-2 יציאות שנשארו לחבר את הרמקולים מאחורה.... http://cheaper.co.il/product.asp?productid=234&CatCode=167 המגבר של חברת MAC-AUDIO לפי מה שכתוב שם בנתונים הוא מוציא הספק דיי גבוה השאלה אם הוא באמת מוציא הספק כזה מישהו התנסה איתו?
הודעה אחרונה מאת assaf_honda, -
- 6 תגובות
- 926 צפיות
אלו הרכיבים של המערכת שלי[חלק ישנם וחלק אני מתכוון לרכוש] אני מעוניין להתייעץ אם חברי הפורם בדרך שעליי לחבר את הכל. -רדיו דיסק JVC KD-G805 [מתכוון לרכוש ב 200$] -רמקולים אחורים 6*9 PIONEER TSA6910 80RMS [קיים] -רמקולים קדמיים קומפוננט MAGNAT BP216 70RMS [מתכוון לרכוש 300 ש"ח] -סאב KFC-W3005 700W KENWOOD ]קיים] -מגבר לסאב בלבד DHD-NTX-2005 [קיים] 2 יציאות 150W*150W MAX BRIDGEABLE-2 OHM STABLE-CROSSOVEER-BASS BOOST - מגבר 4 יציאות שאני שוקל להחליף [קיים] DHD NTX-2003 STABLE 2 OHM CROSSOVEER MAX 200 השאלות? -האם כדאי לבצע גישור במגבר של הסאב [ 2 ל 1 ]? -המגבר 4 יציאות חלש יחסית אז האם כדאי לבצע גישור[אם זה אפשרי ב…
הודעה אחרונה מאת mush,
-
מי מחובר 70 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,771 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- FROGIE
- WideFocus
- nir eli
- פאר האורה
- nisim91
- Pavlik
- BassDriver
- RK
- ofer-1973
- TomerP
- גולדן191