Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא בפורום כמה שבועות והתחלתי לחשוב על לקנות מגבר אבל יש מספר דברים שלא הבנתי, קודם כל יש לי ר"ד של פיוניר deh 1700 ומקדימה קומפוננט של קלריון ומאחורה 6.5 של בלאופנקט.

הבעיה היא בבאסים, ברגע שאני מעלה באסים ומגביר ווליום בווליום ממש גבוהה הרמקולים מתחילים לזייף וגם הדלתות מקדימה ומתחילות להוציא רעשים מהבאסים...

אם אני מפעיל רק את הרמקולים האחוריים ושם פול באס יש אז באסים סבירים (מספק אותי בנתיים) אבל הבעיה היא שהקדמיים לא עובדים טוב בבאסים כאלה (הקטע עם הדלתות) ואי אפשר (לפחות אני לא מצאתי איך) לכוון באופן שונה את הבאסים וראיתי במפרטים של כמה מגברים שיש אפשרות לכיוון נפרד לכל ערוץ אז רציתי לדעת איך זה עובד בפרט ואיך באמת מכוונים ווליום במגבר בכלל? (לא נוגעים במגבר ורק לפי ה-HU

או שמה אפשר לכוון ווליום בשניהם...).

תודה מראש.

פורסם

לגבי הדלתות, שתקנה מגבר ושתלך למתקין מקצועי שיתקין לך אותו תבקש ממנו לעשות איטום דיינמייט בדלתות, ככה גם יהיה לך איטום לדלתות והסאונד לא יחזור מהדלת כמו סתירת לחי מצלצלת וגם לא תשמע את הרעידות האלו כאשר תשמע את הבאסים.

ליאור

פורסם

לגבי הזיוף של הרמקולים זה בגלל שאין לך מגבר ואתה מעמיס על הרדיודיסק.

והרעידות כמו שאמרו לך תעשה איטום.

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

זה הרבה סיבות שגורמות לרעשים, האיטום לא הרכחי הוא אמנם ישפר את זה אבל לא בכול אוטו עם מגבר ורמקולים חזקים בהרבה משלך קיים איטום, כנ"ל ההגברה של הרדיו דיסק חלשה בשביל הרמקולים ולכן אתה לא מקבל בווליום גבוה צליל נקי ובלי "זיופים", ברגע שיהיה לך מגבר זה ישתנה אז אולי קודם כל תתקין מגבר ואז תחשוב על האיטום. ודבר נוסף אל תצפה מרמקול 6 וחצי להוציא באס חזק (לא כל רמקול 6 וחצי כמובן) אבל גם לי היו רמקולים אחוריים שהם איכותיים מאוד ולא הוציאו באס כמו ה9*6 שיש לי עכשיו, השטח פנים של הממברנה העגולה שמידותיה 6 וחצי אינטש לרוב לא תספק באס יפה.

פורסם

500 זה קיט של כל הדלת אתה יכול גם למצוא ב200

ודבר שני הקומפוננט לא אמור להוציא באס בגלל זה הם מזייפים לך ואם תשים מגבר אתה גם תשמע ממש יותר חזק וגם תכוון שלא יוציא לך באס ואתה תיראה שהם לא מזייפים

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

איטום דיינמט אקסטרים זה ייקר איפה שאני קונה\מתקין זה 500 לדלת אחת(קיט לדלת)

והאיטום מוסיף הרבה מעבר למניעת רעשים

פורסם

הקיט של ה200 זה ריבוע קטן לדלת לא כל הדלת אבל זה מספיק

ובמגבר רגיל יש לך 3 אפשרויות של HI\LO ורגיל

LO זה רק באס יענו צלילים נמוכים

HI זה מיד וטרבל

והרגיל זה פשוט מגביר את הווליום שזה לא טוב לקומפוננט

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

הבחור משתמש בהגברה של הפאנל, וכבר ממליצים על איטום ?

קודם כל, תשתמש במגבר חיצוני, לאחר מכן תתחום את הקומפוננט כמו שצריך.

לאחר מכן, תחליט מה לעשות בהמשך, אם בכלל יהיה מה לשפר\לתקן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תודה, די הבנתי את מה שרציתי לדעת...

עכשיו בקשר למגבר, מה אתם אומרים על ה-logic plx-44 שאפשר להשיג אותו ב-99 דולר בדיוטי פרי?

זה מחיר ממש זול. עד כמה הוא פחות טוב לאומת מגברים אחרים שעולים בערך-800 עד 1000 ש"ח?

לא מבחינת העוצמה אלה איכות.

תודה.

• תוכן חדש...