Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם.

אני רוצה להתקין מגבר פשוט של 720וואט 4 ערוצים[ירים בגישור סאב וב2 ערוצים נוספים :זוג אוברוליים מאחור]

בכל מקרה ההספק של המגבר RMS מגיע לסביבות ה210 [כאשר 2 ערוצים מגושרים ועוד 2 ערוצים מתפקדים רגיל] לכן אני משתמש בכבל מתח 8G עכשיו באופן כללי הסתכלתי בקיר האש[מפריד בין פנים האוטו לתא המנוע] וחיפשתי נקודת כניסה פנויה לצורך השחלה של ה8G בקיר האש מהמצבר לתוך חלל תא הנוסעים..הנקודה היחידה שמצאתי נימצא באופו כללי בצד שמאל 9 ס"מ מתחת למכסה מנוע. השאלה שלי היא בעיקר מופנת לכל בעלי ה205 שביצעו התקנת מגבר..או לכל מי שיצא לו להתקין ברכב הנ"ל

*מאיפה השחלתם את הכבל מתח מהמצבר לתוך חלל הרכב?[מיקום ספציפי וממוקד?]

*ומאיפה בחלל הבגאז' חיברתם את הנקודת עיגון למרכב [המינוס]? מיקום[בורג] ספציפי שם?..

תודה..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...