פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
גלשתי לי באינטרנט וחיפשתי סאבים לרכב החלטתי לחפש MTX ששמעתי כי זאת אחת החברות הגדולות וגם נדירות בארץ, חיפשתי באתר של קארדומיין בחנות שם ומצאתי עסקה מדהימה של 3 סאבים (MTX) בתוך תיבה ב149 דולר http://www.cardomain.com/item/mtxrt10x3a מכיוון שהם לא עושים משלוחים לישראל... אז החלטתי לוותר אבל יש לי כמה שאלות אליכם: 1. האם העסקה שווה? (האם שווה לקנות מהאינטרנט מחו"ל?) 2. כמה יעלה לי הכל כולל ייבוא לישראל? 3. אם תוכלו להביא לי עוד אתרים מחו"ל שמוכרים בהם מוצרי אודיו לרכב של חברות גדולות במחירים יחסית זולים אני אודה לכם מאוד! תודה לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת efi86, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רמקול לרכב BP216 Magnat מותג: Magnat , סוג הרמקולים: קומפוננט , גודל: 6.5 אינטש, Way: 2 Way, הספק: 140 וואט, הספק אפקטיבי: 70 וואט RMS. המחיר 360. מקבל המלצות נוספות בברכה. הרמקולים יחוברו למגבר.
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כפי שמצויין בכותרת.. מישהו שמע מכיר ? היה לו? יכול לשפוך לי אור [אפשר גם חושך -אבל בעיקר אור] על המגברים של החברה והחברה עצמה ביחס למחיר[כן אני בכלליותל יודע שמדובר ב"זבל סיני" כהגדרתכם , אך עדין צאו מנקודת הנחה שהמחיר הוא בהתאם למוצר[זול] וכך גם הציפיות מן המוצר והפרמטרים למדידת איכותו צריכים להיות במינון הגיוני ונכון בהתייחס לנקודות שציינתי] תודה מראש. אסף
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולכם ! שואל בישביל חבר ... מה הייתם לוקחים : ALPINE CDA-9830 או PIONEER DEH-P8600MP ? אני יודע שהפיונייר יותר יפה , אבל אני שם דגש אך ורק על האיכות !!! אני אישית מעדיף יותר את האלפיין , ואתם ?
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
- 3 תגובות
- 924 צפיות
האמת שכבר התבלבלתי מי יותר עדיף לביצועים טובים?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 7 תגובות
- 930 צפיות
שלום רב! יש לי שאלה די בסיסית שאף פעם לא התעמקתי בה, ומכיון שעד היום לא היה לי מעולם קומפוננט, הרגשתי צורך לשאול אותה עכשיו. הרכבתי קומפוננט לרכב שלי לפני מספר ימים, הקרוסים עוד לא חוברו. רציתי לדעת בדיוק מה תפקידם, מה הם משנים בסאונד המופק מין הרמקול והאם אפשר דרכם להנמיך או להגביה את צלילי הבאס והטרבל היוצאים מהרמקולים ומהטוויטרים. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה איש מקצוע ,עסק שעושה בניה בבגאג' כמו פה: http://www.autosound.co.il/main.asp?url=userpictures.asp&uid=1733 אם יש גם איזה בנאדם פרטי זה טוב. תודה לכול המגיבים.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 50 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
יש למישהו תמונות מהמפגש היום?
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
-
אלפיין 9843
מאת MR.sUB- 0 תגובות
- 618 צפיות
מה אתם אומרים עליו? הוא לחבר שלי ב1500 שווה? שפכו כל מה שיש לכם להגיד עליו.....
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
- 32 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מה לדעתכם עדיף? הנתונים שרשומים(לפי חוברת) הם 100*4 ללנזר ו50*4 לרוקפורד.. אני צריך להפעיל קומפוננט של לייטנינג(רשום בחתימה) והסאב ה"מפורסם" של פיוניר ואולי בכלל יש לכם המלצות למגבר אחר שהוא 4יציאות ובעל שלט.. יש? אני הולך בינתיים על מגבר כזה כדי אולי בעתיד לחשוב על מונו בלוק והחלפת הסאב או הכפלתו
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 5 תגובות
- 959 צפיות
איזה סאב יותר חזק Kicker Solo Baric5 או Kicker Solo Baric7 אבל רק מי ששמע את שניהם שיענה בבקשה
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 8 תגובות
- 957 צפיות
שלום לכולם! בניית המערכת הכוללת לרכב שלי הושלמה (חוץ מסאב) וסופסוף היום הסתיימה ההתקנה (3 שעות בשבוע שעבר ו-3 שעות היום). הסאונד המתקבל פשוט מעולה, שומעים נקי וצלול - פשוט חלום, אני עדיין לא סגור על סאב. איטום דיינמייט אקסטרים ב-2 הדלתות הקדמיות לקומפוננט מקדימה (cfs של Phase, חמש ורבע), בנייה יפהפייה למגבר מבד אפור כזה ובכל צד אורות לדים כחולים זוהרים לקרוסים. (המגבר הוא RS4 גם כן של phase), ההד יוניט של קלריון dxz646mp, השארתי בנתיים את הרמקולים האחוריים של פיוניר שהיו לי - הם לא הורסים כי הם כמעט ולא מורגשים, אחכה עד שיישרפו ואקנה חדשים. מחר אני אצלם ואפיץ את התמונות. מי שבא לו להמליץ על סאב טוב שלא יתבייש. (חשוב שיהיה איכותי מדוייק וממוקד ז"א בומים לא נמרחי…
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת אם מישהו יכול להפנות אותי למקור מידע על המכשיר הנ"ל, בינתיים ראיתי אותו רק באתר הרישמי של אלפיין ביפנית, ו...הכל ביפנית! (בגוגל אין כלום...) אז אם מישהו מכיר או יכול לרשום משהו בעניין... תודה
- 1 תגובות
- 624 צפיות
אני מעוניין לרכוש 2 זוגות של RCA טובים לקדימה ולאחורה שלי , יש לי כבר לסאב ! אם יש לכם חנות או המלצה לכבלים טובים אני יודה לכם מאוד ! בתודה מראש סאונד בראש
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 3 תגובות
- 827 צפיות
יש לי פיוניר 320 מאחור 80rms לא החלטתי עדיין מה יהיה על הבמה הקדמית יש לי טווטרים חזקים של קנווד שהיו פעם קומפוננט. המיד שלהם ממזמן לא קיים. אני לא יודע מה לעשות לקנות קוממפוננט חדש או 6.5 לא קומפוננט ולחבר אליהם?? שיקולי תקציב בנוסף לאיכות הסאב הוא 12 של קנווד אם מגבר dhd300w רק בשבילו. [4 ערוצים אני משתמש רק ב 2] יש לי מגבר נוסף dhd200w אותו חשבתי לחבר לבמה הקדמית שתהיה . [גם הוא 4 ערוצים ואני ישתמש רק ב 2]. ניצול המגברים שיש לי יפנה את הכסף שהינו מוגבל .לרכישת מגבר 2 ערוצים איכותי שידחוף את ה 6*9 של פיוניר מאחור. -האם 3 מגברים רעיון טוב ? -המלצה על מגבר 2 ערוצים טוב עד 500 ש"ח? -כל נושא הקומפוננט לעשות מיקס או לקנות חדש [לא חבל על הישנים]?
הודעה אחרונה מאת mush, -
- 34 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי ציפצוף אלטרנטור ואחרי כל הבדיקות והכל הלכתי למתקין והוא טוען בסוף שהמגבר אשם בציפצוף כיצד ניתן לבדוק עם המגבר לא תקין ליפני שליחה לתיקון??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת TRANSFORMATOR, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, יש לי מערכת סבירה, לא חשוב איזה. הרמקולים שלי עגולים וממוקמים מאחור. האם יש דרך לשפר את הסאונד מבלי להחליפם?
הודעה אחרונה מאת מ.ל.ה, -
- 3 תגובות
- 947 צפיות
אני צריך המלצה לסאב ומגבר תקציב :2500-3000
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן קיים ברשותי מגבר לנזר הבא: http://www.caraudioexpert.com/productView3.asp?productID=4257 קומפוננטים קיקר: http://www.caraudioexpert.com/productView3.asp?productID=2369 השאלה היא איזה סאב יהיה מתאים לי. הכוונה המקורית שלי היתה לקנות סרווין ווגה 12" דגם v-max אבל הובא לידיעתי שיכול להיות וסאב זה חזק מידי עבור המגבר שלי האם הדגם HED יהיה עדיף מבחינתי?
הודעה אחרונה מאת poopa, -
- 1 תגובות
- 802 צפיות
חברה זה לינק של הקומפוננט שלי הם עדיין לא מורכבים.. אז אם מישהו מכיר או שמע על הדגם הזה.. איך הם? וקצת פרטים עליהם.. http://www.adleraudio.com/web/mdl/TSC1353/detail.asp
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. יש לי סאב שאמור לעבוד עד 400 RMS . אני יודע שזה באמת חזק אבל ממה שהבנתי שיטת המדידה במגברים היא שונה ורובם מגיעים רק ל 250RMS. כאשר חיברתי את הסאב שלי לרכב של חבר עם מגבר שהגיע לערך של 150-200RMS הסאב קיקר שלו בעט בצורה חמודה אבל שלי היה פחות ב 30% מהעוצמה שלו. לאחר מכן החלטתי שאני עושה עוד ניסוי, הלכתי לחבר אחר עם מגבר שבפירוש היה כתוב לו על המגבר 400RMS ואם אני לא טועה זה היה מגבר boss ולא החיקוי... לאחר שחיברנו אותו על גשר מלא שיספק לו 400RMS, והורדנו את הגיין שלא יישרף הסאב בטיפה, העוצמה היתה אדירה ! הייתי מעריך שהסאב "דפק" עד מעל ל 70% אחוז מהקיקר של חבר שלי שאצלו חיברתי בהתחלה. אני נשבע לכם את הסאב שלי שמעו עד למרחק של כמה רחובות מהמקום …
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מאיזו שנה הרדיו שהיצרן והמודל הם fujitsu ten 85120-14450
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב , הבוקר קמתי אם שאלה שמטרידה אותי ביומיים האחרונים[אני אמור להרכיב מגבר.] ברצוני לדעת האם כאשר אני מחבר HU למגבר [חיבור RCA] האם האיקולייזר הפנימי שבמכשיר הHU משפיע על חיתוך התדרים שהמגבר יקבל בכניסה שלו מיחידת הHU . *שאלה נוספת קטנה: כשמרכיבים מגבר ברכב מאחור מאיפה להעביר את ה + וה - [מבחינת מיקום פיזי ] ,וכמו כן באיזה מיקום יש להעביר את כבל הRCA מהHU למגבר? ואת הריימוט? תודה מראש לכל העוזרים שיעזרו לי בשאלותי . בברכה, אסף.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, בתחילה רצינו להודות לכם על הפירוט הרב של ציוד האודיו שלכם בחתימותיכם , ולבקש מכם להשאיר לנו גם כתובות , על מנת שנוכל לבוא ולאסוף את הציוד הנ"ל. מעבר לכך , ובהמשך להודעה הבאה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=433728#post433728 הינכם מתבקשים לצמצם את חתימותיכם באופן שלא יתפסו חצאי עמוד בכל פעם שאתם כותבים הודעה. ניתן לצמצם רווחים ,להקטין פונט , להוריד מלל - כל מה שעולה על דעתכם , ובלבד שהחתימה תעמוד על 2-3 שורות ולא תבלבל את העין בכל פעם שמישהו נכנס לשרשור. כדי לתת לכם את האפשרות להיערך לבקשה ולמצוא את מעצב העל שיכין עבורכם את חתימתכם , יש לכם חמישה ימים תמימים , כלומר עד לתאריך 27.3 , לשנות את חתימותיכם עפ"י הנוהל שנקבע. …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 699 צפיות
סליחה על הבורות - האם יש דרך להוסיף שלט רחוק למערכת שמע מקורית של רכב חדש?...... תודה! שמוליק.
הודעה אחרונה מאת שמואל, -
- 3 תגובות
- 902 צפיות
אהלן, אני רוצה לקנות pioneer 4700 או 5700, יש למישהו ביקורות טובות או רעות לגבי המכשיר? אבי.
הודעה אחרונה מאת NaNdRUt, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לילה טוב אחים שלי.. שמעו אולי זה ישמע דבילי..כי זה בא מהפה שלי אבל יש לי התלבטות ושאלה.. אז ככה.. אני מתכוון להכנס יותר לקטע של שיפור המערכת באוטו והרמקולים ובתקווה גם מגבר וכד.. (זתומרת להוסיף את כולם) ההתלבטות שלי היא כזאת. (ראיתי את 2 הרמקולים באתר של צ'יפר) רמקולים 9*6 אחוריים. 1. MAC AUDIO - Olympic Gold 3 way Triaxial Component_Loudspeaker 200 watt 300 watt RMS המחיר באתר - 990 ש"ח 2. Cerwin Vega - HED 693 _ 3 way watt 120 - 60 watt RMS המחיר באתר - 990 ש"ח השאלה שלי היא כזאת : איזה מבניהם יותר עדיף מבחינת - באס, עוצמה, ואיכות.. שניהם אותו מחיר ולשניהם יש מקום אצלי באוטו.. ה MAC AUDIO ניראה הרבה יותר מרשים ובא אם…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 4 תגובות
- 932 צפיות
לא מיזמן קניתי סאב בארה"ב שהוא שני סלילים הסאב של חברת POWER BASE אני אישית לא מכיר את הסאב הוא אמור להיות סאב איכותי ומאוד חזק נכינסתי לאתר של החברה ויש מיפרטים רצינים והכל לסאב. עכשיו העניין הוא שאני רוצה להתקין אותו באוטו ואין לי מושג איזה מגבר אני צריך בישבילו כמה יצאות כמה אוהם אני צריך לחבר לו ואיך אני מחבר את הסאב למגבר מבחינת חיבורים בינו לבין שתי הסלילים. בניתי לסאב שלי קופסא אטומה שהיא בנפח של 60 ליטר(המינימום שרשום הוא 50ליטר) בכל אופן רציתי שתעזרו לי באיזה מגבר ליקנות כמה יציאות כמה וואט ואולי איזה מגברים ספציפים שאתם ממליצים הדבר השני זה איך בידיוק אני מחבר את הסאב למגבר ודבר שלישי אם הקופסא טובה מבחינת ליטרים לסאב ??? ומה אני צריך בדיוק ביש…
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קודם כלום שלום כולם אז ככה .. אני רוצה לבנות תיבה גדולה לסאב והמגבר שלי .. בינתיים זה מה שיש ואני רוצה לבנות את בתיבה אחת ממש יפה עם חיתוכים של עץ מעל מהגבר זכוכית כאלה דברים .. עכשיו משהו אחד שאני לא מבין המליצו לי על העץ שצריך (שחכתי את השם שלו בדיוק) ואמרו לי אם פיברגלאס חיפשתי בכללל הפורום הזה ממש הפכתי אותו לא הבנתי איך בדיוק עושים את זה אם העץ אוקי הבנתי, זה ברור לחתוך לבדוק מידות פה שם אבל הפיבר גלאס איך משתמשים בו ? ובעיקרון בחיים לא ראיתי איך משתמשים בזה, אני יודע שזה בא בפחית לא יותר מזה .. אם מישהו בבקשה יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה רבה מראש ... רועי
הודעה אחרונה מאת yehudaze1, -
שטיחי אלומיניום
מאת G.D- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לקבל עזרה קצת מניסיון של אנשים איפה מתקינים שטיחי אלומיניום לרכב ברמה מיקצועית באזור צפון במחיר טוב.
הודעה אחרונה מאת שמר,
-
מי מחובר 70 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,771 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- FROGIE
- WideFocus
- nir eli
- פאר האורה
- nisim91
- Pavlik
- BassDriver
- RK
- ofer-1973
- TomerP
- גולדן191