Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

lanzar vibe1000 vs rockford p4004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לדעתכם עדיף?

הנתונים שרשומים(לפי חוברת) הם 100*4 ללנזר ו50*4 לרוקפורד..

אני צריך להפעיל קומפוננט של לייטנינג(רשום בחתימה) והסאב ה"מפורסם" של פיוניר

ואולי בכלל יש לכם המלצות למגבר אחר שהוא 4יציאות ובעל שלט.. יש?

אני הולך בינתיים על מגבר כזה כדי אולי בעתיד לחשוב על מונו בלוק והחלפת הסאב או הכפלתו

:wink:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המגבר של רוקפורד הייתי לוקח איכותי ויחזיק לך את הסאב והקומפוננט לנזר הם חזקים מאוד אבל לא איכותיים וה50 RMS של רוקפורד של הסאב הזה לפי איזה התקן CEA-2006 אז ככה שהוא בטוח מוציא יותר

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מי קבע שלנזר הם חזקים מאוד ? עד כה זה נראה כאילו הם חזקים מאוד בהצהרות שווא.

מי קבע שלנזר לא איכותיים ? הצהרות שווא לא בהכרח מעידות על טיב המוצר ..

ומי קבע שהתקן CEA עושה חסד עם הנתונים של רוקפורד, וזה בעצם גבוה מהמוצהר ?

דרך אגב, לפי התקן המגבר נמדד 100 וואט ליציאה, אז כמה הוא באמת ? 200 ? ...:|

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

קודם כל מגבר של רוקפורד הוא בא עם בדיקת מעבדה שתמיד הוא מראה יותר ממה שמוצהר

לפי מה ששמעתי אצל הרבה חברים הם באמת חזקים ..... אבל האיכות על הפנים

ודרך אגב לא לפי התקן הוא 100

אולי התכוונתה ב2 הום

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063524&CategoryDesc=Punch%20Amplifiers

פורסם

אולי התכוונתה ב2 הום

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063524&CategoryDesc=Punch%20Amplifiers

אתה בחיים אבל בחיים לא תצליח לשמוע עם המגבר של לאנזר "איכותי " או לא באוזן אנושית!!!
פורסם

תיראה חיברתי על המגבר של לנזר את הסאב שלי ולפי הדפיקות השוואתי לשלי הוא ממש לא היה משהו לפי זה הסקתי את זה

אבל עזוב לנזר מול רוקפורד אין מה להשוות לדעתי .....

פורסם

אוטופרט אומרים שהרוקפורד מוציא 100 RMS כל יציאה אם זה נכון לך על הרוקפורד...

ד"א מה התקציב בכללי למגבר?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אולי התכוונתה ב2 הום

האם איי פעם טרחת לקרוא של מי בדיקת המעבדה ?

אה .... כן ...... של רוקפורד !!!!!!!

זה נשמע לי אובייקטיבי ואמין, זה חייב להיות נכון ובלתי משוחד ! :|

בכל אופן, מדובר בנתון של 4 אוהם, ולא של 2 אוהם .. (מה שמופיע למעלה בטופס זה TYPO)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

פרזיק אוטופרט אמרו כאן שהנתונים ל100 RMS הם ב 4 אוהם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

קצת ברחתם מהנושא הייתי אומר

הבחור שאל מה עדיף לו,50 וואט אמינים כביכול של רוקפורד לערוץ או 100 וואט מופרכים של לאנזר כביכול לערוץ,אני הייתי אומר שההבדל הוא לא כל כך גדול (יותר נכון מנחש) אבל אני הייתי הולך על הרוקפורד,כי שם ומוניטין לא בונים ביומיים ואת זה יש לרוקפורד ואל תצפה לאיכות שמע גבוהה יותר אלא למותג,אמין זה בטוח ואיכותי,זהו,כמו שאין הבדל בין 125 כוס סוס של הונדה ל125 כוס סוס של לאדה....זה ייתן אותו אפקט ואותה מהירות רק שההונדה תשרוד גם 300 אלף ולאדה לא (סתם בשביל הדוגמא אל תתחכמו)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

מחזק את דבריי NEO19, קולעים בצורה טובה למצב.

MIKIII בפעם המאה, מדובר בTYPO, ההצהרה לפי התקן היא בעצם 100 וואט ב4 אוהם.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שמע אני לא מהנדס טילים מיקי תקן שמתקן אוטופרט אמרו שתעודת לידה שלו היא מאה אר אמ אס על ארבע בניגוד למה שרשום בחוברת שזה 50X4...

על איזה תקן אתה מדבר אם כבר זרקת את המילה תקן?

• תוכן חדש...