Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

lanzar vibe1000 vs rockford p4004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי תעודת הלידה שבאה עם המגבר, הנתון הוא 100 וואט ל4 אוהם, לפי התקן של הCEA2006.

מיקי כניראה מתבלבל בגלל TYPO שהופיע שציין שה100 וואט זה בעצם 2 אוהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם מתייחסים לנתונים שאוטופרט מראים לכם יותר ממה שרוקפורד מוסרת,והם לא אובייקטיביים כל כך,אוטופרט אחרי הכל הם לא אלוהים,הם לא יגידו דברים רעים על המוצרים שלהם או ייתנו הרגשה של זיוף (המגבר מוצהר 50 לערוץ,הבדיקה מראה 100,אבל מה האינטרס של רוקפורד לזייף בצורה כל כך משמעותית מטה במיוחד אחרי שניפחו את הנתונים של הסדרת X מהשנה שעברה על כל הוואטים המופרכים מידי,הרי אחרי הכל אנשים בדרך כלל קונים את מה שרשום על האריזה לא על התעודת לידה) בגלל זה הייתי מתייחס לנתונים היבשים וגם זה בחשדנות.

בשורה התחתונה,מבחינת ביצועים אני משער (כמעט בטוח בעצמי) שהם יהיו דומים,אולי לא זהים אבל גם אי אפשר לדעת לאיזה צד ייפול היתרון הקטן אם הוא ישנו.

ככה שתבדוק את המחירים שיש לך על שתיהם ותראה אם שווה את ההפרש בניהם.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אז ככה אני לא ארשום את המחירים שהציעו לי(והם נמוכים מאוד נמוכים) אבל ההפרש הוא 300שקלים כשרוקפורד הוא היקר מביניהם וללאנזאר יש אחריות לשנה..

מישהו ניסה את הלנזר?

:wink:

פורסם

הקטע שזה לא רק רוקפורד נכנס לתן הזה גם אוריון ועוד חברות הולכות להיצטרף לפי מה שהבנתי

התקן הוא CEA-2006

והמגבר של אוריון 8004 שהוא מוציא 100 RMS לפי התקן הוא מוציא 75 RMS

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אנשים מבחינת איכות

לעולם אבל לעולם לא להשוות ביניהם הרוקפורד אוכל

אותו וזה לאחר בדיקה של שני המגברים ועבודה איתם כמה פעמים

עכשיו מבחינת עוצמה המגבר הזה של הרוקפורד קצת מפשל

והלנזר עומד איתו בעוצמה

אני במקום הבן אדם קונה 501X הוא יותר זול ויותר חזק

למכירה מגבר מונו בלוק של רוקפורד 501BD

מסדרת הפאוור.... חדש לחלוטין

פורסם

אני לא ראיתי פה חוות דעת של מהנדסי חשמל שיעידו על טיב המוצרים..

miki, תקן זה בסך הכל תקן .. זה לא אומר שהמגברים נמדדו תחת אותם תנאים מדוייקים.

אלה תחת אותן הגבלות .. וכפי הנראה, אינו מחמיר בנוגע להגבלות שלו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אתם מתייחסים לנתונים שאוטופרט מראים לכם יותר ממה שרוקפורד מוסרת,והם לא אובייקטיביים כל כך,אוטופרט אחרי הכל הם לא אלוהים,הם לא יגידו דברים רעים על המוצרים שלהם או ייתנו הרגשה של זיוף (המגבר מוצהר 50 לערוץ,הבדיקה מראה 100,אבל מה האינטרס של רוקפורד לזייף בצורה כל כך משמעותית מטה במיוחד אחרי שניפחו את הנתונים של הסדרת X מהשנה שעברה על כל הוואטים המופרכים מידי,הרי אחרי הכל אנשים בדרך כלל קונים את מה שרשום על האריזה לא על התעודת לידה) בגלל זה הייתי מתייחס לנתונים היבשים וגם זה בחשדנות.

בשורה התחתונה,מבחינת ביצועים אני משער (כמעט בטוח בעצמי) שהם יהיו דומים,אולי לא זהים אבל גם אי אפשר לדעת לאיזה צד ייפול היתרון הקטן אם הוא ישנו.

ככה שתבדוק את המחירים שיש לך על שתיהם ותראה אם שווה את ההפרש בניהם.

בוקר טוב,

כל הנתונים המועלים בפורום הם של חברת רוקפורד פוסגייט. בתעודה שלפנינו אפשר לראות מדידה של 101 וואט לערוץ לפי תקן מחמיר של CEA-2006 (צד שמאל למטה). הרוקפורד פוסגייט P4004 הוא מגבר חזק מאוד, הוא מפעיל בקלות סט קומפוננט של רוקפורד פוסגייט 100wrms וסאבוופר סרווין ווגה V-MAX 12 300Wrms.

רוקפורד.jpg

פורסם

אוטופרט, דבר אחד אפשר להגיד על הנתונים ועל התעודות לידה שמעלים בפורום, אשר רוקפודר מפרסמות.

-שהן לא עקביות במיוחד-.

על התעודת לידה שלכם, מה ההצהרה של היעילות שמה ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

למה לחינם איל ? ;)

רק רציתי להבין איזה אינטרס יש ליבואן לפרסם תעודת לידה שלא עושה חסד עם המגבר

למה לפרסם 508 TOTAL POWER

במקום לפרסם 625 TOTAL POWER

(שני בדיקות מעבדה תחת אותו התקן, לאותו המוצר כמובן)

אחלה בדיקות מעבדה רצות שמה. נתונים מדוייקים ואמינים.

:)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תודה אנשים שגרמתם לי להתחרט ולהתלבט ובינתיים להישאר עם המגברים שבירשותי(למרות החוסר בשלט (תמיר?))

בינתיים נשאר כך

:wink:

• תוכן חדש...