Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בניית המערכת הכוללת לרכב שלי הושלמה (חוץ מסאב) וסופסוף היום הסתיימה ההתקנה (3 שעות בשבוע שעבר ו-3 שעות היום).

הסאונד המתקבל פשוט מעולה, שומעים נקי וצלול - פשוט חלום, אני עדיין לא סגור על סאב.

איטום דיינמייט אקסטרים ב-2 הדלתות הקדמיות לקומפוננט מקדימה (cfs של Phase, חמש ורבע), בנייה יפהפייה למגבר מבד אפור כזה ובכל צד אורות לדים כחולים זוהרים לקרוסים. (המגבר הוא RS4 גם כן של phase), ההד יוניט של קלריון dxz646mp, השארתי בנתיים את הרמקולים האחוריים של פיוניר שהיו לי - הם לא הורסים כי הם כמעט ולא מורגשים, אחכה עד שיישרפו ואקנה חדשים.

מחר אני אצלם ואפיץ את התמונות.

מי שבא לו להמליץ על סאב טוב שלא יתבייש. (חשוב שיהיה איכותי מדוייק וממוקד ז"א בומים לא נמרחים ונמשכים עם הצלילים אלא נותן את הבום ומייד חוזר, בקיצור עם דגש על איכותי יותר מאשר מרעיש).

ליאור

פורסם

פששש תחדש ! מזל טוב .

לגבי הפיוניר תעיף אותם עוד לפני שהם ישרפו, חבל הם מקלקלים לך את המפרט הנהדר.

מה התקציב שלך לסאב ומה יגביר אותו ?

פורסם

תודה רבה, חשבתי בהתחלה לחבר את הסאב ל-RS4, אבל בסוף הבנתי שיותר כדאי לי לנצל את כל הערוצים של המגבר ופשוט לחבר את הקומפונט הקדמי למגבר בגישור, הרמקולים האחוריים לא מפריעים לי לבנתיים.

שכן שלי טס לפני יומיים לחו"ל ובקשתי ממנו שיקנה לי את המגבר של לוג'יק רק בשביל סאב, אני יודע שלוג'יק זה לא Phase, אבל אני מקווה שהוא יספיק בשביל להגביר לי סאב אחד לפחות.

אני עוד לא יודע איך לעשות את זה עם הסאב והםם באמת לגשר את הקומפוננט מקדימה, יש לך המלצות?

בקשר לתקציב של הסאב - בסביבות ה-600 שקלים (אין יותר כסף, השקעתי כבר הרבה מעל 5000 שקלים כולל ההתקנה גם למערכת הזאת).

לגבי הסאב של פוקאל, שמעתי את האוטופיה וממש התלהבתי והוא מהסדרה הגבוהה ביותר, אני חושב שבכזה מחיר (הלינק שהבאת זו סדרת האקסס הסדרה הפשוטה ביותר של פוקאל), זה לא משתלם, ובפחות מאלפיה אפשר לרכוש כבר סאב של Phase שהם לא נופלים מפוקאל בסאבים, אולי פוקאל קצת יותר מוצלחים אבל לא הבדל שאפשר לשמוע לפי דעתי. (פוקאל ופייז הן חברות עתירות פרסים של אוטוהייפי וקארהייפי במיוחד בסאבים).

ליאור

פורסם

ליאור תהיה מוכן לשוק של החיים שלך...

שומעים את ההבדלים...

אני לא יודע אם סיפרתי לךף אבל קיבלתי את הסאב שלי ואם תשווה אותו לטרילר פרו של פייז זה שתי עולמות אחרים מבחינת עוצמה ואיכות...

אה ותתחדש סוף סוף הרכבת משהו

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

סאב של קיקר

S10L7

בתיבה אטומה וקטנה... שומעים נהדר...

בקשר לצליל מדוייק ולא נמרח, תצטרך לעבוד גם על אטימה של הבגאז'

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

שלי עלה 150$ לפני כמעט שנה בארה"ב... ככה שהכל תלוי מאיפה אתה מביא

אני לא סגור על המחיר מהיבואן שלהם בארץ.

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...