פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
אני מחפש חברה שמתמחה בשיפורים של האודיו מקצועי לרכב,שזה כולל בניה ועיצוב,והתקנה.
הודעה אחרונה מאת djgabi, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בכל יום שלישי בין השעות 15:30- 17:30 (למעט ערבי חג), הצוות המקצועי של אוטופרט, עומד לרשות חברי הפורום והמתמודדים בתחרות ה-SPL הקרובה (13.5 בסאונד FX), בכיוון מערכת השמע ברכב, במתן הסברים ובהדרכה מקצועית, תוך שימוש במכשיר RTA ובמד SPL של חברת Audio Control, המשמש למדידה בתחרות. כל חבר פורום שיגיע לאוטופרט באחד מימי שלישי (עד תאריך 13.5.05) ויצליח "להכות" תוצאה של 144.8db (בסטנדרד מדידה אמריקאי של IASCA), יזכה בסאבוופר של חברת רוקפורד פוסגייט. מי שיצליח "להכות" את התוצאה, שברכבו מותקן אחד ממוצרי אוטופרט, יזכה בנוסף בקיט בידוד של חברת DYNAMAT. פרטים נוספים בנייד 052-2952410 ובנייד 052-6444406 אוטופרט בע"מ, רחוב היצירה 5 קרית-אריה, פתח- תקווה, טל': …
הודעה אחרונה מאת Dj-Gutz, -
- 2 תגובות
- 922 צפיות
שתיהם 100RMS זה http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7691&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=10&aff=zap או זה http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=inf693&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=10&aff=zap חשוב לציין שהרמקולים מתחברים למגבר של JBL GTO 75.4
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני חשבתי על זה(אני לא מבין גדול) רדי דיסק: פיונר 5600 מגבר : מגאנט THE ROCK ערוצים 2 רמוקלים אחוריים(שהם היו מוגברים): 9*6 של פיונר 400 ווט שאלות 1. הבנייה של המערכת טובה(בעתיד אני אוסיף עוד מגבר 2ערוצים...)? 2. הרמקולים עולים 400 שקל לאחד או זוג? 3. כדי להשקיע במגבר 4 ערצים, 2 מגברים של 2 ערצים= למגבר 4 ערוצים?
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
HU באוטו? ואם בכלל ניתן לעשות זאת? אני עדיין רוצה יותר BASS!!!!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- 2 תגובות
- 822 צפיות
שלום ZC502 Cadence למישהו יש נסיון כלשהו איתו? מה המחיר? מומלץ....?
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 1 תגובות
- 777 צפיות
שלום מישהו יודע נתונים על המגבר הזה? חיפשתי ולא מצאתי... מגבר Sherwood XA-1181Q 4 ערוצים בתודה, נאור.
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם אני מעוניין לקנות רמקולים לטויוטה יאריס שלי. יש לי רדיו דיסק חדש של JVC G800 (מה אתם אומרים עליו??? הוא טוב? ) ואני מעוניין לקנות רמקולים טובים לאחורה. שמעתי על כמה דגמים טובים התקציב שלי הוא בערך עד 600 ש"ח. תגידו לי מה אתם אומרים על אלו: KFC6989IE Kenwood TSA6990 Pioneer KFCM6930 Kenwood CS396 JBL PLUSE 6*9 Morel ELC6903 Bazooka איזה מבין הרמקולים האלו אתם ממליצים לי??!! אני רוצה שיהיה באסים טובים ברמקולים (כי אין לי מקום לסאב באוטו.... ) וכנראה בעתיד אני מתכוון להוסיף מגבר לאוטו. יש לי גם רמקולים 4" מקדימה של פיוניר. הם די חדשים אבל לא מצאתי משהו ברמה שהוא בגודל 4" (ובמחיר נורמאלי). אין לי אפשרות לשים יותר מ-4" מקדימה. יש לכם אולי רעיון ל…
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר לרכב שלי שאוכל לחבר אליו את ה איפוד שלי תאמת אני לא ממש חייב שיהיה בו דיסק אפילו אני צריך אבל שהוא יהיה באיכות טובה מבחינת המגבר שלו וכמובן שיהיה בו יציאה - אני מעדיף RCA מאחור מאשר כניסה של בננה מלפנים אבל לא ממש חשוב לי. תאמת ניסיתי לחפש כאילו מכשירים אבל אני אפילו לא יודע איפה לחפש כי בזאפ למשל אין מידע על המערכות בנושא הזה אשמח לשמוע המלצות ו/או קישורים תודה!
הודעה אחרונה מאת LinkTree, -
- 3 תגובות
- 749 צפיות
*** איזה סרט היה לי היום ...אני מתעורר מישנת הצוהריים פותח את האייסי ורואה חברים שואלים "מה אדי פרצו לך לרכב" "קבל את תנחומי" אני כזה לא מבין מה קרה רץ לMVP רואה שהכול בסדר הטמפ'35 מעלות והכול תקין...אחרי חשבתי חשבתי אולי זה מישהוא פרץ לחשבון שלי בפורום וכתב קישקושים אחרי שהסתכלתי על התאריך בהודעה יצאתי מהסרט.... לסיכום אני בסדר החלונות בסדר ומערכת עובדת פיקס טפו טפו טפו רק צריך אחוריים להשלמת הסראונד.... התרד הזה היה לפני שנה וחצי בתחילת דרכי באודיו לרכב....בגלל שאדון מתן חפר וחפר בפורום ומצא את ההודעה הזו והקפיץ אותה אתם בלי להיתסכל על התאריך רצים לנחם.... בקיצור אין לי עוד "זבל סיני" והכול שלם וטוב ואיכותי טפו טפו טפו בלי עין רעה........
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 3 תגובות
- 940 צפיות
מבחינת איכות הספקים וכו... תודה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 0 תגובות
- 935 צפיות
אני מעוניין להרים עם המגבר סאב jbl gt-122 145W RMS ורמקולים moerl pulse 6X9 150W RMS. איזה מגבר יתן לי את העוצמה והאיכות הטובים ביותר ?
הודעה אחרונה מאת niso14, -
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מישהו עשה אתה זה פעם??? איך אני עושה זאות?? האם יש איזה השפעה על המגבר שהוא עובד בסביבה דיי סגור???
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
רדיו דיסק
מאת סאונד בראש- 5 תגובות
- 712 צפיות
הייתי מעוניין לקבל המלצה על רדיו דיסק ! חשוב שיהיו בו 3 יציאות ! מסגרת תקציב 1500 ש"ח פלוס מינוס עכשיו על מה ההייתם ממליצים ולמה בבקשה כי חשוב אחד איכותי ! לפיוניר אומרים יש את הכי הרבה חיתוכים ! לרוקפורד אומרים מעבדי קול טובים ! אלפין זה אלפין ולא ניכנס לתקציב! וקלריון זה קלריון גם לא ניכנס ! חשוב ! שיקרא MP3 ושיהיה איכותי ! חשבתי על הדגם עם הדולפינים מה אתם אומרים ? ועוד שאלה אחת ! רציתי לדעת אם בפיוניר נגיד איזה שהוא דגם את האופציה לחיתוכים של תדרים במכשיר ( לסאב , קדימה , ואחורה ) ? תודה לעוזרים דעתכם חשובה לי ! בתודה מראש סאונד בראש !
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
שאלת 6על9
מאת FIAT TURBO- 8 תגובות
- 845 צפיות
חברה שאלה אלכם אני רוצה לשם מיקדימה רמקול 6.5 של פיוניר 2 ווי 35 ארמס ומאחור 6על9 שהיו מחוברים למגבר של לוגי'ק מהדיוטי פרי עכשיו השאלה שלי הי איזמ 6על9 שווה יותר ליקנות מהדיוטי פרי ה350 וואט של פיוניר הוא הקנווד שיש שם ב59 דולר אני רוצה שהיה כמה שיותר בסים כי אין לי סאב ושמעתי שלקנווד יש בסים טובים עוד שאלה קטנה הרמקולים מאחורה (שהם מוגברים )יעלו רציני על ה6.5 שלי מיקדימה (הגברה רדיו דיסק) ואני לא שם קומפו
הודעה אחרונה מאת FIAT TURBO, -
שאלה בנושא קבל
מאת Nature- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שוב אני יחזור על עצמי שלום כולם קוראים לי רועי .. נעים מאוד ראיתי שיש פה אחלה של אנשים, ובכלל אחלה פורום עכשיו לעניין, יש לי שאלה ממש לא ספציפית כמו שאמרתי, אני לא יודע הרבה אז בגלל זה השאלה הזאת נשאלת עכשיו השאלה היא כזאת .. בכללי 1. מה זה קבל ? 2. למה צריך אותו ? 3. מה הוא נותן ? תודה רבה מראש ... רועי
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה ניתקלתי איפה במודעה שבה מישהו מוכר מגבר Sony XM-752EQX אקספלוד מקצועי 2 יציאות 2X75RMS או 1X200RMS לסאב באריזה סגורה+אחריות 400 שקל השאלות שלי הן פשוטות: 1. איך המגבר , מישהו שמע או יש לו ניסיון איתו? [אני צריך אותו בגישור רק לסאב שמקסימום יכול לקבל 230RMS] 2. איך העיסקה ? המחיר? שווה? בהנחה שזה חדש באריזה עם אחריות..? ובמידה ואני ילחץ אותו עוד יותר לקיר לכיוון ה350 שקל..? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מה הסיבה, מה היתרונות של הדגם הזה ביחס לHU המתחרים?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב לחברי הפורום! היום ניסיתי לפרק את הרדיוטייפ המקורי של הונדה מסיוויק 2001, לא מדובר פה בHU בילד-אין, למי שמכיר את הדגם יודע שמקבלים איתו רדיוטייפ\דיסק מקורי רגיל, בכל אופן ניסיתי להוציא אותו עזרת ה"שולפנים" האלה(או איך שלא קוראים לזה) שקיבלתי עם הרדיודיסק שלי(פיוניר), והם בקושי נכנסים לחורים שם וגם לא נתפסים אז ככה שהרדיו לא יוצא. אם מישהו יודע אם יש כלים אחרים שמתאימים לשם כדי להוציא אותו?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מגבר - Boss RT745 RIOT http://www.sonicelectronix.com/item_1992.html http://shop.store.yahoo.com/discave/rtbo4chmobrp.html
הודעה אחרונה מאת M-a-T-a-N, -
jvc או kenwood
מאת apollo- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 818 צפיות
שלום רב! ביום שבת בערב פרצו לי ולעוד רבים אחרים באזור תל אביב לאוטו וגנבו תימערכת, בשל מצב הכסף הירוד שלי אין אני יכול להשקיע במערכת כרגע ואני נאלץ לשים את המערכת שמציעה לי חברת הביטוח, אני לא מבין כלום במערכות והייתי רוצה להפיק מהרע את הטוב עד כמה שאפשר... תעזרו לי בבקשה לבחור. JVC KDG 411 או KENWOOD 4026 לפי מה שהבנתי שתיהן שוות לכלום אבל כאמור מצבי כרגע בקנטים ו.... הקיצר מחכה לעצתכם. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת apollo, -
- 2 תגובות
- 795 צפיות
שלום לכולם. היום קניתי בשעה טוב רדיו דיסק MP3 Pioneer Deh-P6750MP כללית אני מרוצה ...(עלה לי 1700 כולל הרכבה +3 שנים אחריות) אני רוצה לשמוע חוות דעות על המכשיר... תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
- 1 תגובות
- 855 צפיות
האם ניתן ובאיזו דרך להמיר טיונר של אלפין 9835 אמריקאי שיפעל באופן שאני אוכל לקלוט תחנות רדיו בארץ? תודה...
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
pimp my ride 1 2
מאת bkantor- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היום שודרה תוכנית בשעה 21.00 והתקינו לאיזו אישה שני סאבים של רוקפורד אני לא זוכר ת'סידרה אבל היה כתוב למטה T1. האיש שהתקין אמר שזה הסאב הכי חזק שקיים עכשיו . . . השאלה היא האם זה נכון ומה הנתונים של הסאב הזה???
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, לפני שבועיים קניתי רכב, סוזוקי בלנו 2000, ועכשיו הגיע הזמן להשקיע בה קצת, יש לי תקציב של בערך 2000 ש"ח, הייתי רוצה להשקיע את הכסף בסאונד, יש לי כרגע רדיו טייפ מקורי של סוזוקי (דורש החלפה) וזוג רמקולים מאחורה שגם הם לא נראים לי משהו... אני לא נוהג לשמוע מוזיקה בווליום (העדיפו לאיכות). הדרישה שאני יכול לחשוב עליה מה-HU היא שידע לקרוא MP3 וצרובים. רציתי לדעת איזה שילובים אפשריים, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת shim, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם למגבר יש תוחלת חיים מסויימת? בהנחה שהוא עובד האם יכול להיות שאם השנים ועבודה מאומצת הוא נעשה פחות איכותי? או שיישנם שניי מצבים בלבד עובד/ לא עובד ואין ירידת איכות??? יש לי מגבר על הפרק של אלפיין והוא עובד [שמעתי] אך הבחור מאז ומתמיד שומע בווליום מטורף . אולי זה משפיע על המגבר? אני מחפש יותר איכות. כמובן שגם עוצמה אבל לא מוגזמת מדיי.
הודעה אחרונה מאת mush, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש עבור חבר הד-יוניט MP3 פשוט, הדרישות הן כדלקמן: מחיר - עדיף מתחת ל-800 ש"ח, אבל כמה שיותר נמוך. שיתמוך ב-MP3, ושידע לקרוא צרובים - גם CD-R וגם CD-RW שיהיה עם RDS ויכולת להחליף תחנות אוטומטית ברגע שהסיגנל נחלש שהדיסקים לא יקפצו כל שניה. שיהיה כמה שיותר פשוט לתפעול - גם בתצוגה וגם בכפתורים. שיהיה נשלף (יהיה נחמד אם הוא יהיה דווקא מתקפל פנימה אבל אני בספק אם אפשר למצוא בתקציב הזה). שיהיה תצוגה של שם קובץ (לא חובה ID3). 4 ערוצים (מחוברים ישירות ל-4 רמקולים) לא צריך עוצמה, לא צריך איכות סאונד, לא צריך Pre Out, לא צריך שיהיה יפה. הצעות?
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 0 תגובות
- 709 צפיות
קיבלתי את הסאב הזה: JBL Sounwave 600 האם מישהו מכיר? שמע אותו ?
הודעה אחרונה מאת alonwe, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
שלום לכולם, אני עכשיו קונה קומפוננט לאוטו שלי ורציתי לשאול אולי מישהו פה יודע כמה אינץ' הרמקול בדלת של פז'ו 405 שנת 92 תודה
הודעה אחרונה מאת taltal8900, -
- 0 תגובות
- 729 צפיות
מערכת - PIONEER DEHP6700 http://zap.co.il/model.asp?model_id=40670 http://www.azone.ch/load-index.html...DEH-P6700MP.htm
הודעה אחרונה מאת M-a-T-a-N,
-
מי מחובר 70 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,771 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- FROGIE
- WideFocus
- nir eli
- פאר האורה
- nisim91
- Pavlik
- BassDriver
- RK
- ofer-1973
- TomerP
- גולדן191