Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת 6על9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שאלה אלכם אני רוצה לשם מיקדימה רמקול 6.5 של פיוניר 2 ווי 35 ארמס ומאחור 6על9 שהיו מחוברים למגבר של לוגי'ק מהדיוטי פרי עכשיו השאלה שלי הי איזמ 6על9 שווה יותר ליקנות מהדיוטי פרי ה350 וואט של פיוניר הוא הקנווד שיש שם ב59 דולר אני רוצה שהיה כמה שיותר בסים כי אין לי סאב ושמעתי שלקנווד יש בסים טובים

עוד שאלה קטנה הרמקולים מאחורה (שהם מוגברים )יעלו רציני על ה6.5 שלי מיקדימה (הגברה רדיו דיסק) ואני לא שם קומפו

פורסם

אתה תשמע את הקדימה לא כמו האחורה אבל אתה תשמע...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כמו ש mdma ידידי אמר, לא יהיה איזון בין הקדימה לאחורה .

עדיף לך להשקיע על קומפוננט טובים לדלתות מקדימה ואותם להגביר באמצעות המגבר הנ"ל.

אולי בהמשך אם תרצה תוסיף סאב.

פורסם

תגידו מה עדיף 6על9 של הפיוניר ה350 וואט הוא הקנווד אני לא זוכר את השם שלו אבל בדיוטי פרי הוא עולה 59 דולר לעומת 90 דולר שעולם הפיוניר מבחינת באסים

פורסם

חברה אני שם שלושה טבעות של עץ שנביוץ בכול דלת (דלת של פיאט אונו )ואני לא יודע עם זה היה חזק מספיק לקומפו מוגבר שיזוז חזק

פורסם

מספיק מאוד...

שים טבעת הגבהה אחת מMDF לא צריך יותר מזה...

אחי זה יחזיק קומפוננט אבל מפה אתה הבוחר

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
מספיק מאוד...

שים טבעת הגבהה אחת מMDF לא צריך יותר מזה...

אחי זה יחזיק קומפוננט אבל מפה אתה הבוחר

אחי זה דלת של פיאט אונו אן לי אחנות לרמקול 6.5 אני בונה את זה מ3 טבעות שיחוברו עם ברגים לדלת
פורסם

אני לא חושב שכתבתי תאילנדית או שפה קשה...

שיהיה פיאסטה שיהיה מה שאתה רוצה זה לא משנה תבנה טבעת MDF כמו שצריך תאטום אותה וזהו סגור עניין...

אל תעשה קומבינה של שלוש שכבות של דיקטים...

גם כשעושים בניה כל שהיא עם הכנה ל6 וחצי שמים טבעות הגבהה מ MDF

• תוכן חדש...