Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למגבר יש תוחלת חיים מסויימת?

בהנחה שהוא עובד האם יכול להיות שאם השנים ועבודה מאומצת הוא נעשה פחות איכותי?

או שיישנם שניי מצבים בלבד עובד/ לא עובד ואין ירידת איכות???

יש לי מגבר על הפרק של אלפיין והוא עובד [שמעתי] אך הבחור מאז ומתמיד שומע בווליום מטורף .

אולי זה משפיע על המגבר?

אני מחפש יותר איכות. כמובן שגם עוצמה אבל לא מוגזמת מדיי.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על כמה נקודות שאני הייתי נוקט:

1. בדיקת מצב חיצוני ,סימני קורזיה ,הזנחה וכו במצב של רטיבות יש סיכוי שישנה פגיעה פנימית.

2. היסטוריה של המגבר אם הוא היה ממקומם במקום סביר עם זרימת אוויר טובה,ואם היה לו מחובר מאוורר עד רבה (היסטוריה טובה מאריכה את תוכלת החיים של המגבר)

3. בדיקת סאונד ,לבדוק עם ישנם רעשים,זיופים וכו שנובעים מהמגבר.

4. לבדוק חשבונית ותאריך קנייה ,אחריות,לוודא באמת מהו הגיל האמיתי של המגבר

5. אם כבר יד שניה לא לקנות מגבר מחברה לא מוכרת כי בד"כ התוחלת חיים שלו קצרה יותר.

6.אם יש אפשרות לדעת מה הפעיל המגבר קומפוננט?6*9? סאב?

במידה והמגבר הפעיל סאב המגבר יותר התאמץ בחייו ויש לו בלאי גבוהה יותר ממגבר שדחף רכיב אחר.

לסיכום יש להתחשב בסעיפים האלה על מנת לשקול עם שווה בכלל לרכוש את המגבר?ואם כן בכמה.

בהצלחה בקנייה >>>

פורסם

תודה רבה אבל לא ענית על שאלותיי.

מה שצינת ברור.

השאלה אם זה משנה מה הוא דחף. האם יש למגבר בלאי? [אין חלקים נעים]

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

מגבר שעבד רוב הזמן בעצמה גבוהה ובמיוחד כשמודבר במגבר לא יקר המכיל חלקים זולים יחסית (בד"כ מגברים עד 2500 +/- שח) לא שומר על איכותו.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

Guest תמיר .א.
פורסם
מגבר שעבד רוב הזמן בעצמה גבוהה ובמיוחד כשמודבר במגבר לא יקר המכיל חלקים זולים יחסית (בד"כ מגברים עד 2500 +/- שח) לא שומר על איכותו.

אפשר לדעת למה?.

אם הוא עבד בעוצמה גבוהה, זה אומר כול רכיב נתן את המקסימום שלו?

מה משתנה ברכיב עצמו? (דיודות, נגדים, טרנזיסטורים,).

ומה זה רכיב יקר, זול בשבילך?

תמיר

פורסם

mush, זה לא מדע מדוייק, אם תיתן לנו יותר אינפורמציה אולי נוכל להמליץ או לשלול ..

להמציא את הגלגל לא נצליח .....

איזה מגבר ? מה דחף ? בן כמה ?

והכי חשוב, כמה אתה הולך לשלם עליו ? - מה אתה רוצה לעשות איתו ? - ומה התקציב שלך להגברה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מגבר של אלפיין 5 יציאות 1600 ואט . אנני יודע את הדגם.

בן לפחות 3.5 שנים . עבד חזק ובווליום גבוהה על מערכת מקצועית מאוד . סביב 20000 ש"ח.

לא יודע רכיבים ספציפים.

אני מכיר את הבחור אישית והוא רוצה לשדרג את המגבר שלו המחיר סביב 1500 ש"ח.

אצלי הוא ידחוף 2 פיוניר 6*9 320 ואט ו 2 6.5 מקדימה קומפוננט [עדיין אין לי] 70 rmsכל אחד.

יש לי סאב 12אם מגבר בנפרד.

התקציב שלי הוא פחות , אי מקווה להוריד הכיוון היה סביב ה 800 . אבל אני חושב אולי נפלתי על מציאה .

אם יש לכם המלצה על משהו חדש בסכום 800+- אני מקשיב.

פעם היה סוני ,קנאווד ,אלפיין, פיוניר....היום מלא שמות לא מוכרים .

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

השמות של החברות לא מוכרים ...... למי ?.... אולי לך :)

בכל אופן, על איזה דגם של אלפיין מדובר ?

דרך אגב, הדרישות שלך בכלל לא גבוהות מההגברה....לפי דעתי בסכום שכזה או דומה... תוכל להביא מגבר חדש שיעשה את העבודה וגם יהיה מבית לא רע .... ועם אחריות ...

אז תקח זאת לתשומת ליבך ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא יודע איזה דגם של אלפיין.

על איזה מגבר אתה ממליץ 4 יציאות לרכיבים הנ"ל עד 800 ש"ח

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...