Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה ניתקלתי איפה במודעה שבה מישהו מוכר

מגבר Sony XM-752EQX אקספלוד מקצועי 2 יציאות

2X75RMS או 1X200RMS לסאב

באריזה סגורה+אחריות

400 שקל

השאלות שלי הן פשוטות:

1. איך המגבר , מישהו שמע או יש לו ניסיון איתו? [אני צריך אותו בגישור רק לסאב שמקסימום יכול לקבל 230RMS]

2. איך העיסקה ? המחיר? שווה? בהנחה שזה חדש באריזה עם אחריות..? ובמידה ואני ילחץ אותו עוד יותר לקיר לכיוון ה350 שקל..?

תודה מראש

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש לי מגבר דומה מאוד של סוני...

רק ששלי הוא 4 יציאות. אני בטוח שהוא יספק לך את הסחורה בלהגביר את הסאב...

אני הגברתי איתו סאב של פיונייר והוא הזיז אותו דיי יפה,אז 230RMS אני בטוח שלא תהיה לו בעיה עם זה.

המינמום שבן אדם צריך...

HU :JVC LH-300

AMPLIFER: JBL 75.4

ALPINE MRP M350

COMPONENT:Lightning Audio B1.65C

SPEAKERS: Lightning Audio B 6*9

Sub: ROCKFORD PUNCH P112 X 2

פורסם

אוקיי תודה, אגב מה לגבי המחיר ? ביחס לכך שלטענתו של המוכר המגבר באריזה סגור הרמטית ויש עוד אחריות?

עוד תגובות בבקשה..[אגב אני ברעיון של ללחוץ את המוכר ל350 שקלות]..

פורסם

גם לי יש את דגם ה4 יציאות מהסדרה הזאת הוא מגבר טוב,לדעתי הוא יזיז לך מצוין סאב של 230W, אגב לאיזה סאב אתה הולך לחבר אותו?

פורסם

אתם מבטיחים שלא לצחוק....טוב נו מה איפשר לקבל תמורה טובה יותר ב100 שקל מוופר של סאונדאקסטרים ..הינה תמונה כולל התיבה הפשוטה שבניתי לו[אגב הוא נישמע מעולה ויעידו על כך מספר חברים שלי שלקחו אותו פה ושם וחיברו למגברים ברכבם כיוון שכרגע אין לי מגבר לנצל אותו..]

תאכלס הוא מספיק לי אני לא שואף לשלמות בשלב הזה [מממן את כל האוטו לבד כולל ביטוחים אחזקה וגם הקניה ואני בן 18 לפני צבא] זה הסאב http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=45961&af=10

P3201161.JPG

פורסם

230 RMS..אני מנחש שזה איזה bullpower 301 של מאגנאט או reflex...

ניחשתי נכון!? :?

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

אסף כל הכבוד שאתה מחזיק את הרכב לבדך,לדעתי אם תיקח את המגבר הזה ב350 זו עסקה טובה למגבר של חברה טובה כי בסך הכל מה כבר אפשר לקנות במחירים האלו?(מלבד זבל סיני) אז ככה שגם בשביל 400 שקל זה עדיין שווה

פורסם

אוקיי תודה...

אגב מה הייתם לוקחים במקומי

1.פלטינום אודיו 1000 4 יציאות ב3000

2. את הסוני הזה עם אחריות חדש ב350?

3. בוס 1000 4 יציאות ב320?

פורסם

אוקיי תודה מיקי ותודה בנתיים לכל מי שהגיב

אגב מיקי איזה סאב יש לך בהצבק? אהבתי את השמיעה שלו.

• תוכן חדש...