Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pimp my ride

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שודרה תוכנית בשעה 21.00 והתקינו לאיזו אישה שני סאבים של רוקפורד

אני לא זוכר ת'סידרה אבל היה כתוב למטה T1.

האיש שהתקין אמר שזה הסאב הכי חזק שקיים עכשיו . . .

השאלה היא האם זה נכון ומה הנתונים של הסאב הזה???

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אל תאמין לכל מה שאתה שומע בטלויזיה

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אחלה אבל עובדה שהוא אומר את זה פעם ראשונה וגם פעם

ראשונה שאני רואה שמתקינים מערכת שלמה של רוקפורד.

מישו יכול להביא נתונים על הסאב הזה פשוט מעניין אותי ממה שראיתי

היה לו מגנט עצום. ושוב T1

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

בגלל שזאת הפעם הראשונה שאתה רואה שמתקינים מערכת שלמה של רוקפורד, זה אומר שזה הסאב הכי חזק בעולם ?

שוב, אל תאמין לכל דבר שאתה שומע בטלויזיה, גם אם הבחור יחזור על אותו המשפט שוב, ושוב, ושוב, ושוב..

ולא יגיד אותו "רק" פעם אחת ..

אתה מעוניין בפרטים על הסאב ?

http://www.google.co.il

תעשה חיפוש..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
היום שודרה תוכנית בשעה 21.00 והתקינו לאיזו אישה שני סאבים של רוקפורד

אני לא זוכר ת'סידרה אבל היה כתוב למטה T1.

האיש שהתקין אמר שזה הסאב הכי חזק שקיים עכשיו . . .

השאלה היא האם זה נכון ומה הנתונים של הסאב הזה???

הסאב של רוקפורד פוסגייט המסוגל לעמוד בהספק החזק ביותר הוא ה-TRF 2212/15 (הספק 2000WRMS), אחריו T2 ואחריו T1 (כנראה מה שראית).

Guest תמיר .א.
פורסם

באוטופרט ליד המעבדה, ראיתי את הסאב ה1.4 אום מונח שמה על השולחן,

זה דבר עצום, הוא שוקל לפחות 30K לא להאמין. מגנט עצום.

תמיר

פורסם

התוכנית הזאת כבר שודרה מזמן ודובר על כך, חוצמזה זה לא הסאב הכי חזק בעולם, יש כמה וכמה סאבים שמשתווים אליו ואץ עוברים אותו לפחות לפי נתוני יצרן שלהם...

פורסם

אין מצב שהם 2000 RMS כי זה ממש לא מש שרשום באתר

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063575&CategoryDesc=Power%20Subwoofers

אבל יש לרקפורד סאב יותר חזק כמו שאוטופרט רשם

תכנס לאתר http://www.rockfordfosgate.com/products/subwoofer_index.asp שם יש לך את כל הדגמים שלהם

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

נכון הוא אמר שזה מטיטניום. לא אמרתי שבגלל שפעם ראשונה שראיתי שמתקינים מערכת של רוקפורד זה נחשב לסאב הכי חזק אלה בגלל מה שהוא אמר אבל בכל מקרה תודה לעונים.

זה הסאב:

t115d2.gif

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

לא גם אם זה היה לפני שנה שנתיים זה לא היה הסאב הכי חזק.

בכל אופן מה זה משנה.

יצא יפה בסוף \ חזק \ סאונד טוב ? זה מה שחשוב.

פורסם

אי אפשר לדעת רק על ידי נתונים צריך לבדוק אותם ואף אחד פה לא יוכל לבדוק את כולם בחיים אז אין תשובה לזה

אבל אחד שהיה בתערוכה בחול אמר לי שהיה שם סאב של 5000RMS היה משהו רוצח וזה היה הכי חזק של לא זוכר של איזה חברה הוא אמר

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

דובר פה כבר על הסאב החזק בעולם והכי הרבה שהצליחו לפרסם פה זה באמת 5000RMS,אם אתה רוצה תעשה חיפוש ותקרא על הנושא.הסאב הוא של AUDIOBAHN בקוטר34".

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...