Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לעשות את הרעיון שלי...

אבל אני גם מין קיר מי עץ ואני יעתוף אותו ושטיח שדומה לשטיחה של תא ומיטען ושם אני ישים סאב ועל ומגבר ואני ישים גם את השרשראות של הקמפלינג....גם לא יראו שיש לי מגבר וסאב וגם עם ישמעו היה להם קשה לגנוב ...

כי ברחוב שלי עוברת כול חצי שעה או 15 דקות ניידת..

מה שחרא שאין לי אזעקה שמשמיעה קול...

יש רק נעילה מרכזית וכול השטיות האלה..... מחר אני הולך להתחיל בפרוייקט...

יש לי אופל אסטרה שנת 01 אולי מישהו שאתם מכירים עשה משהו דומה באופל שלו????

פורסם
אני חושב לעשות את הרעיון שלי...

אבל אני גם מין קיר מי עץ ואני יעתוף אותו ושטיח שדומה לשטיחה של תא ומיטען ושם אני ישים סאב ועל ומגבר ואני ישים גם את השרשראות של הקמפלינג....גם לא יראו שיש לי מגבר וסאב וגם עם ישמעו היה להם קשה לגנוב ...

כי ברחוב שלי עוברת כול חצי שעה או 15 דקות ניידת..

אל תשכח לשים את האוטו על הגג, שלא יהיה קל לגנב להגיע אליו.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לי גם גנבו את כל המערכת והבאתי

מגבר - Boss RT745 RIOT

http://www.sonicelectronix.com/item_1992.html

http://shop.store.yahoo.com/discave/rtbo4chmobrp.html

והוא טוב וקטן וסמתי אותו מתחת הכיסא וא רואים אותו בכלל יצא בן זונה לאט לאט נביא סאב נורמלי יותר ממא שיש לי ולאט לאט נשפר

עכשיו אני מחפש מישהו שיודע לעשות עבודה יפה מאוחרה יעני בניה מאחורה משהו יפה שיהיה קשה לגנוב יש למישהו רעיון ??

HEAD UNIT : Pioneer-DEH-P6700MP

AMPLIFIER 1 : Boss RT745 RIOT - 1000 Watts 4Channels

COMPONENT : Morel PULSE 6

פורסם

אבל ממתחת זה ממש בעייתי זה לפרק את המושבים ולהעביר את הכבלים זה נראה לי סרט חבל על הזמן...

אני גם מפחד על הדברים באוטו במיוחד על הסאב החדש איך ניתן למגן יותר את המערכת במינימום עלויות...

אל תגידו לי לבטח כי אין לי כסף יש לי נעילה מרכזית ועם זה צריך להסתדר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אדי, לפי דעתי אם אתה מתחיל לבנות שוב מערכת מחדש..עדיף תחסוף את האלף שקל שאתה הולך להוציא על איזה רכיב ותוציא אותם על אזעקה ושתהיה אחת הטובות בשוק..ראיתי כאלה אם צופר נפרד שלא ניזון מהמצבר אלא ממקור מתח אחר ולא חסר עוד טריקים ואזעקות בטכנולוגיה מתקדמת...במיוחד אחרי פריצה, זה יתן לך הרבה יותר שקט בלילות. לדעתי אזעקה טובה היא פרט חיוני לאנשים שיש להם מערכות רציניות באוטו...אני יודע שאני הולך להתקין בגולף אזעקה כזאת..כדי שכל הטרחה לא תרד לטמיון..

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

אדון בי ג'י גולף בוא אני יגלה לך סוד...

הכל תלוי על איזה גנב אתה נופל אם תפול על מקצוען לא יעזור לך גם אם תשים יחידת גרילה ליד האוטו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...