Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי לחבר מגבר מתחת למושב הנהג.

קודם כל צריך מקום, לא בכל אוטו זה נכנס.

ההתקנה אותו דבר כמו בתא המטען על גבי המושבים האחורים.

במקום כזה יחסית סגור המגבר עלול להתחמם יותר, פתרון אפשרי הוא התקנת מאווררים.

פורסם

מה אתה אומר יהיה מקום להתקין מגבר של פלטיונום אדיו באופל אסטרה??

כי אני רוצה להתקין שמה כי פרצו לי היום וגנבו לי את המגבר ואת הסאב שהיו בתא המיטען :(:(:cry: .. ניראה מיתחת למושב יהיה דיי קשה ליגנוב...

פורסם
מה אתה אומר יהיה מקום להתקין מגבר של פלטיונום אדיו באופל אסטרה??

כי אני רוצה להתקין שמה כי פרצו לי היום וגנבו לי את המגבר ואת הסאב שהיו בתא המיטען :(:(:cry: .. ניראה מיתחת למושב יהיה דיי קשה ליגנוב...

וואייי מצטער, גם לי פעם גנבו את כל המערכת.

לגבי המקום את זה אתה תצתרך לבדוק, פשוט תבדוק את המידות של המגבר באינטרנט

ותראה אם הוא יכנס שם. תוכל אפילו לגזור קרטון במידות המגבר ולראות אם הוא ניכנס.

שונא גנבים צריך לשבור להם אתצ הרגליים והידיים :!::evil:

פורסם

אתה צריך להשאיר לפחות 2-3 ס"מ מעל המגבר כדי שיהיה לו איוורור.

תכין חתיכת דיקט בעובי של 4 מילימטר בערך בגודל של המגבר.

תסמן את מקומות ההברגה של המגבר בהתאמה על הדיקט, לדוגמה עם יש מגבר שמתחבר עם 4 ברגים תעשה 4 חורים ותכניס בהם ברגים, ככה שמתי שהדיקט יהיה מתחת לשטיח אתה תיראה 4 "נעצים" בולטים.

תדביק את חתיכת הדיקט מתחת לשטיח עם דבק בנייה.

כל מה שנשאר זה להלביש את המגבר על הברגים ולסגור באומים.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
אתה צריך להשאיר לפחות 2-3 ס"מ מעל המגבר כדי שיהיה לו איוורור.

תכין חתיכת דיקט בעובי של 4 מילימטר בערך בגודל של המגבר.

תסמן את מקומות ההברגה של המגבר בהתאמה על הדיקט, לדוגמה עם יש מגבר שמתחבר עם 4 ברגים תעשה 4 חורים ותכניס בהם ברגים, ככה שמתי שהדיקט יהיה מתחת לשטיח אתה תיראה 4 "נעצים" בולטים.

תדביק את חתיכת הדיקט מתחת לשטיח עם דבק בנייה.

כל מה שנשאר זה להלביש את המגבר על הברגים ולסגור באומים.

אין לו כבר מגבר.

קודם תבדוק אם הוא בכלל יכנס שם, אם כן אז תשתמש ברעיון שגיא כתב.

גיא תגיד המגבר לא מתחמם?

פורסם

המגבר לא מתחמם שם.

תמיד שאני מתקין מגבר מתחת לכסא אני מוסיף מאוורר, וכמו שאמרתי לפחות 2-3 ס"מ מרווח מעל המגבר, אם לא, אני מוותר על ההתקנה מתחת.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
בדקתי אין לי בכלל מקום למגבר בסדר גודל שאני רוצה :?:cry:

אבל אני כבר ימצא משהו שיהיה קשה ליגנוב :wink:

אם הגלגל הרזרבי שלך נימצא בתא המטען מתחת לשטיחים אז זרוק אותו הביתה, תקנה סט

לטיפול בתקרים.

ותתקין את המגבר במקום הגלגל.

פורסם
אחי רעיון בן זונה אבל איזה סט???

אני רוצה להתקין אותו כך שלא יראו אותו....

מוכרים מן חבילה כזאת לתיקון פנצ'רים, תשאל באוטו דיפו או בפנצ'ריות.

פורסם
אחי רעיון בן זונה אבל איזה סט???

אני רוצה להתקין אותו כך שלא יראו אותו....

מוכרים מן חבילה כזאת לתיקון פנצ'רים, תשאל באוטו דיפו או בפנצ'ריות.

רעיון נחמד !,

אבל יש בו סיכון רב!... מניסיון ה"חבילות" האלה לא תמיד עובדות...

וחבל להתקע באמצע שום מקום בגלל זה!... מניסיון !

בכל מקרה, לדעתי, פשוט תשאיר את הגלגל ספייר בתא מטען עצמו,

ותסדר לו איזה שיפצור שלא יזוז !

בהצלחה!,

ניר.

פורסם

אני יודע שאצלי באוטו יש עוד מקום בין הרזרבי למכסה שלו , שבקלות נכנס שם מגבר , הפוך ז"א המגבר יהיה מונח עם הפנים למטה , וישען עם הגג על הצמיג , ולא תהייה לו בעיה של איוורור כי יש הרבה מתחת לגלגל פתח לכביש שנראה לי שיכניס הרבה אוויר , להסתכל שם לא עולה כסף.

אופציה נוספת היא לחפש שני מגברים של שני ערוצים , זה יותר מציק מבחינת חיווט אבל זה עשוי לתת לך יותר גמישות מבחינת הגדרות (אל תתפוס אותי במילה פה כי זה תלוי באיזה מגברים ספציפיים מדובר)

פורסם

רעיון נוסף הוא לבנות מן הגבהה לכיסוי של תא המטען וליצור רווח גדול בין הגלגל לכיסוי ושם להתקין את המגבר. ניתן לעשות זאת ע"י בניית תושבות בצדדים כך שיחזיקו את הכיסוי גבוהה יותר, תבדוק באוטו שלך איך זה בנוי ותנסה למצוא איך לעשות את זה.

פורסם

יש לי רעיון ..!!!!

הוא פרץ אלי כך שהוא פתח את החלק של הסלון שמובל לתא המטען...אני רוצה לחבר לחלק הזה שרשראותשיחזיקו אותו ולא יתנו לו לפתוח את תא המטען...

עם אני ירצה הליפתוח אותו אני יקנה מנעולים של קפלינט האלה שעמידים ב100 קילו לחץ..

וזה ייהיה הכי קטלני..

עם הוא ירצה ליפרוץ הוא יהיה צריך לשבור לי את מיכסה של תא המטען...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...