Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש HU טוב עם LINE IN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מכשיר לרכב שלי שאוכל לחבר אליו את ה איפוד שלי

תאמת אני לא ממש חייב שיהיה בו דיסק אפילו אני צריך אבל שהוא יהיה באיכות טובה מבחינת המגבר שלו וכמובן שיהיה בו יציאה - אני מעדיף RCA

מאחור מאשר כניסה של בננה מלפנים אבל לא ממש חשוב לי.

תאמת ניסיתי לחפש כאילו מכשירים אבל אני אפילו לא יודע איפה לחפש כי בזאפ למשל אין מידע על המערכות בנושא הזה

אשמח לשמוע המלצות ו/או קישורים

תודה!

פורסם

אתה יכול להשתמש במגוון מכשירים שכוללים כניסת AUX (מובנית או ע"י מתאם), ואתה יכול גם להשתמש במכשירים שתומכים ישירות באייפוד (ע"י מתאם שצריך לקנות בנפרד) ומאפשרים שליטה באייפוד דרך ה-HU עצמו.

תעשה קצת חיפוש לגבי המכשירים החדשים של פיוניר (2004\2005), למשל זה (שיש לי והוא מצויין לדעתי).

פורסם

לי יש את הדגם 7700 אחר נראה לי הדגם האירופי אם אני לא טועה (עם הג'ויסטיק) אז מאחורה במערכת יש לי חיבור קטן כזה כמו אוזניות..

זה החיבור של אייפוד יכול להיות?

ויש לי עוד יציאה של מגבר אבל כאילו שתיים בנויים בתוך המערכת ואחד יוצאים ממנה 2 חוטים אדום ולבן לעוד מגבר או שזה ה AUX?

אני עד היום לא הצלחתי להבין.

תודה לעוזרים

לירן

פורסם

לא יודע למה אתה מתכוון שאתה אומר חיבור לאוזניות אבל יש מאחורה חיבורי rca למגבר חיבורי rca ל aux וחיבור לצ'ינג'ר (שאליו מחברים מתאם לipod)

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אם אני לא טועה יש מכשיר שמתחבר ל Ipod שנקרא I-trip או משהו כזה, שהוא פשוט מתחבר לIpod וברגע שאתה מפעיל אותו הוא מחפש את התדר (בגלי FM, אם אני לא טועה) והוא פשוט ישדר לך לתוך אותו התדר במערכת שלך באוטו..

נדמה לי שזה זה:

http://www.eradox.co.il/item.asp?id=9708

או שבאתר של Apple:

http://www.apple.com/

תעשה חיפוש ואולי יש עוד מידע על הרכיב הזה.

מקווה שעזרתי!

פורסם

יש לי במערכת מאחורה חיבור לשלוש מגברים (rear,front,s.w) החיבור של הREAR הוא לא מובנה בתוך המערכת כאילו הוא בנוי אבל לא כמו של הסאב והפרונט הוא יוצא עם 2 חוטים של לפט ורייט.

עכשיו יש לי ליד החיבור של הצ'נגר איזה חור קטן כזה עם חיבור קטן בגודל של אוזניות כמו ברמקולים הבייתים של במחשב אז כזאת כניסה, מישהו יודע מה זאת הכניסה הזאת למה היא משמשת.

ואיפה אני מוצא כניסה של AUX ולמה זה טוב לי?

תודה רבה

לירן

פורסם

לא יודע מה זה החיבור הזה, אבל מה שבטוח זה שהוא לא חיבור ה-AUX שדורש את אחד מהמתאמים הבאים:

כניסת AUX בלבד, מבטל את הצ'יינג'ר

כניסת AUX וצ'יינג'ר במקביל

שניהם מתחברים לכניסה ה"מרובעת" של הצ'יינג'ר.

למה זה טוב? מה זאת אומרת? בשביל לחבר כל דבר שבא לך (אייפוד, למשל).

iTrip זה פיתרון זוועתי.

פורסם

לאיטריפ ראיתי שיש לו יציאה של זכר כמו ונראה לי שזה בדיוק כמו הכניסה שיש לי שאני מדבר עליה במערכת יכול להיות שזה בשביל זה?

דרך אגב יש לך את המערכת הזאת שאני מדבר עליה?

אם כן תפרק אותה דקה ונפתור לשנינו את כל הבעיות תסתכל בצד ימין שלה למטה תראה על מה אני מדבר.

לירן

פורסם

אין שום קשר ל-iTrip.

iTrip זה משדר רדיו שמתחבר לאייפוד ומאפשר לך לקלוט את המוזיקה שהוא מוציא מכל מקלט רדיו שהוא (ולכן, מן הסתם, גם דרך הרדיו של הרדיו-דיסק). אבל זה ממש מגעיל ובאיכות נוראה.

יש לי את הפיוניר 7700 (גירסה אירופאית, עם RDS) עם המתאם הזה

אני יודע על איזו כניסה אתה מדבר, פשוט אין לי מושג למה היא משתמשת. אולי זאת כניסה למיקרופון (בדגמים היקרים יותר יש ל-HU אפשרות לכוון אוטומטית את הרמקולים השונים לפי זיהוי הסאונד ממיקרופון שיתחבר אליו), אבל לא ראיתי בשום מקום תיעוד לזה שהאפשרות הזאת קיימת גם בדגם הזה.

פורסם

יש לי ITRIP וזה לא משהו (יש לי) - אמנם שומעים בו לא רע אבל בנסיעה יש אזורים שקולטים פתאום לא טוב ואפילו אם כן זה תמיד יותר גרוע מאשר בחיבור פיזי לתוך ה HU. בנוסף בשביל ה ITRIP צריך למצוא תחנה ממש שקטה אבל בארץ בכל תחנה יש מליון תחנות עליה - זה לא כלכך טוב.

ההצעה של ה PIONEER היא מעולה אבל ממש יקרה.

העניין הוא שאני בתכלס לא צריך דיסק MP3 וכו' - אני אפילו יכול להסתפק ב HU עם קלטת רק שהיה מגבר טוב וכניסה RCA ככה אני רוצה להוריד את המחיר של ה HU כי כל שאר הדברים האחרים לא נחוצים לי...

אפילו אם יש למישהו משהו טוב יד שנייה לא אכפת לי..

רק שלקנות HU כזה יקר וגם את המתאם אני כבר מגיע ל 2000שח שזה יותר מפי 3 ממה שחשבתי להוציא.

אבל אם אתה יודעים שפשוט אין אפשרות לקנות HU טוב בלי שיהיו בו את כל הפיצרים - גם טוב - אולי אני אצליח לגרד עוד כסף...

פורסם

אין שום קשר ל-iTrip.

iTrip זה משדר רדיו שמתחבר לאייפוד ומאפשר לך לקלוט את המוזיקה שהוא מוציא מכל מקלט רדיו שהוא (ולכן, מן הסתם, גם דרך הרדיו של הרדיו-דיסק). אבל זה ממש מגעיל ובאיכות נוראה.

יש לי את הפיוניר 7700 (גירסה אירופאית, עם RDS) עם המתאם הזה

אני יודע על איזו כניסה אתה מדבר, פשוט אין לי מושג למה היא משתמשת. אולי זאת כניסה למיקרופון (בדגמים היקרים יותר יש ל-HU אפשרות לכוון אוטומטית את הרמקולים השונים לפי זיהוי הסאונד ממיקרופון שיתחבר אליו), אבל לא ראיתי בשום מקום תיעוד לזה שהאפשרות הזאת קיימת גם בדגם הזה.

כן גם אני שמעתי מאיפשהו שיש בדגמים החדשים של פיונייר איזה מיקרופון שמכוון את המערכת אוטומטית לפי השמיעה והרמקולים אבל לא יודע.

בהזדמנות אולי יהיה עוד איזה מפגש ואני יוכל להראות לך על מה אני מדבר.

למפגש הזה כל כך רציתי להגיע אבל אני תמיד נהיה חולה כשאני באמת רוצה משהו אז לא יצא לי להגיע.

לירן

פורסם

יש לך את כל אותם מכשירים של AIWA ודומייהם, שיתנו לך כניסת AUX מובנית באיזור ה-500 ש"ח... אבל אני לגמרי לא בטוח בקשר לאיכות שלהם.

פורסם

ואם אני הולך על מכשיר של פיוניר למשל אבל מהיותר זולים כמו ה DEH-3700MP שיש לו יציאה לCHANGER

האם ה HU הזה עדיין איכותי הוא שהדגמים הזולים שלהם לא משהו?!

• תוכן חדש...