פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 794 צפיות
ההתלבטות היא בין: 1. "Phase Evolution High Grade 12 נקנה בתיבה מקורית וניתן להשיג במחיר של +-1800 שקל 2. Infinity Kappa Perfect 12.1 ניתן להשיג במחיר של 1500+- שקל רק לרמקול בלי תיבה (למרות שיש לי תיבה של סרווין שתתאים לסאב במידות) יש לציין דבר ראשון שלא שמעתי אף אחד מהסאבים הנ"ל וגם לא אוכל לשמוע, דבר שני ההגברה תהיה Phase RS4 שייתן 325w rms אודה מראש לכל מי שמוכן להגיב בעיקר ממי ששמע את הסאבים או רק את אחד מהם
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם , אני קונה סאב בימים הקרובים ואני צריך את העזרה שלכם איזה לבחור. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות , איכות ועוד פעם איכות .. SPL ממש לא מזיז לי ( בגבול כמובן ) העיקר שהסאב לא יהיה פאנצ'י ודופק סתם בלי שום רגש. בקיצור התקציב הוא 1000 שקל פחות או יותר . הראשון שאני מעוניין בו :http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=97&CatCode=84 2. http://d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=466 3.http://soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7004&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0 איזה מהשלושה נראה לכם הקנייה הטובה ביותר ? תודה.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 1 תגובות
- 829 צפיות
עכשיו אין לי מושג של איזה דיבורית זה היה אבל האם זה יתאים גם לדיבורית חדשה כי לא בא לי עכשיו להוריד אנטנה ולשים חדשה גם נראה לי שזה דיי בעתי להוריד אנטנה מהשמשה
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 2 תגובות
- 774 צפיות
שלום אנשים... יש לי פיונר 7650 מכשיר!! ואם אני שומע רדיו או דיסק בווליום נמוך אז כשאני בולם את אוטו הווליום נחלש לוחץ על הגז וממשיך לנסוע הווליום עולה ורק בווליום נמוך בגבוה זה לא קורה!! מה אפשר לעשות??
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
- 4 תגובות
- 740 צפיות
אני מחפש קומפוננט איכותי עם עוצמה!!!!!! בהתחלה חבר שלי המליץ לי על MB QUART אבל אני עדין רוצה את MOREL ....... אז מה עדיף יש לי תקציב של 1500 עד 1700 גג.... ואם אפשר גם תתנו לינק שאני יראה את ההבדלים......ואת המחירים..... תודה!!!!!!!
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום ישבתי להתקין מערכת, מא' ועד ת. הגענו לשלב של התקנת המגבר, מחברים לו את הפלוס, מחברים את המינוס, נותנים רמוט, והמגבר מתעורר לחיים, יופי... מנתקים את המערכת חזרה מהצמה, מוציאים את הפיוז מהפלוס, ממשיכים לחבר למגבר חוטים לרמקולים. מחזירים שוב את הפיוז, החוטים מחוברים בצד המגבר, ומנותקים מהצד של הרמקולים. המערכת לא מחוברת, ופתאום המגבר מתחיל להוציא עשן. מישהו יכול להגיד לי מה לעזאזל קרה פה ? האם יתכן שאחד מחוטי הרמקולים נפגשו בפלוס והמינוס בקצוות שלא היו מחוברים וזה מה שגרם לעשן ? בשלב זה, המגבר נותק. אגב, הוא חובר כדת וכדין, כבלים 8G, המגבר הוא סוליד אודיו 500W. תודה.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב! פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה, מהסיבה הפשוטה שהמערכת שלי היא רדיוטייפ עתיק ושני רמקולים קדמיים פיציים שנראה לי באו ישר משנת 94 ביחד עם הפיאט אונו שלי רציתי לשאול האם ניתן להרכבי מערכת סאונד נורמלית בסכום מינימלי? אני לא מדבר כאן על מגברים, סאבוופר וכו', אני לא מבין בתחום אלא פשוט רוצה צליל נחמד וסביר - לדוגמה רמקולים שלא יהרסו אחרי חצי שנה וכנ"ל לרדיו דיסק. ראיתי רדיו-דיסקים עם MP3 מאוד זולים בוואלה-שופס וכדומה בכ-400 ש"ח - האם הם טובים? (שוב הכוונה לא לצליל איכותי, אלא סביר ושישאר תקין ועובד לאורך זמן סביר) כמו כן ראיתי שם רמקולים מאוד זולים בכ-90 ש"ח ל6X9 וגם חבילה של שישה רמקולים בכ-150 ש"ח ועוד בסגנון - השאלה אם הרמקולים האלה שווים משהו? אשמח לשמוע…
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 9 תגובות
- 911 צפיות
החלטתי להביא סאב כזה..אם אפשר לדעת איזו תיבה הוא צריך?! לא מצאתי נתונים על תיבות ואני רוצה לבנות לו תיבה אטומה...כמה ליטרים אני צריך בתיבה? זה הסאב http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=166&CatCode=84
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
sound quest 1 2
מאת sound boy- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו שמע\התנסה בסט כבלים של החברה: ? sound quest האם מישהו ממליץ? טובים\לא טובים? תודה רבה מראש.
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
או 10" אני צריך את זה לטנדר. דודו.
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 1 תגובות
- 694 צפיות
שלום לכולם קוראים לי אבי (למי שלא הבין מהשם...) יש לי אוטו מגאן ואני רוצה לשים מערכת לאוטו. קודם כל נתחיל בזה שאני לא מבין כלום במערכות, יש לי 1000 שקל להשקיע במערכת ,יש לי רדיו דיסק של סוני ו2 רמקולים של פיוניר עכשיו, אני רוצה לשפר את המערכת דבר ראשון שחשבתי עליו הוא מגבר ותיבת סאב בבגאג' אז איזה סוג של מגבר וסאב טובים אני יכול לקנות 1000 שקל? תודה (דברים אחרים נעשה במשכורת הבאה.....)
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברים.. קבלו כמה תמונות הרכיבים המותקנים: פלטינום אודיו, דיימונד אודיו, 740 פיוניר
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
קנווד 7026
מאת mozman11- 4 תגובות
- 717 צפיות
איך המכשיר? כמה RCA יש לו? יש יציאה MUTE לדיבורית? מכשיר איכותי או שפיוניר טוב יותר....??
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 6 תגובות
- 818 צפיות
אני עכשיו כמעט מסיים להרכיב את שתי התיבות שלי( אחת מול השניה) וכמה אנשים אמרו לי שזה מאוד לא טוב שעשיתי את הסאבים אחד מול השני, ושהייתי צריך לשים אותם ב45 מעלות. השאלה שלי היא האם עדיין זה בסדר שהם יהיו אחד מול השני, או שאצטרך לשנות את התיבה?
הודעה אחרונה מאת m.sherling, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה ההבדלים ביניהם ?מי נותן תמורה טובה יותר לכספו?
הודעה אחרונה מאת yossi-X-R-3-I, -
- 6 תגובות
- 927 צפיות
יש לי שאלה... יש לי סאב שיושב בתיבה PORTED בנפח 60 ליטר. הוא עובד יופי, רק שאני מחפש יותר SQ. השאלה שלי היא איך יגיב הסאב אם אני יעביר אותו לתיבה בעלת אותו נפח רק אטומה? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
תמונות של המערכת שלי 1 2
מאת SUB- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אוקיי החלטתי להעלות קצת תמונות של המערכת עכשיו שהיא מושלמת סוף סוף
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 0 תגובות
- 800 צפיות
שלום מישהו מכיר את האופציה הזו? מאיפה אני משיג בארץ את ערכת החיבור? תודה
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 16 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ובמסגרת שאלותיי לכם כדי להבין טיפה יותר בנושא... היום שאלתי היא: מה ההבדל בין מגבר רגיל לבין מונובלוק ומה יותר טוב? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
בית פיוז לקבל 4 ג'י 1 2
מאת apexi- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכשתי כבל 4 ג'י ואני לא מוצא חנות שמוכרות בית פיוז שמתאים לו איפה אני יכול למצוא חנותאו אתר שמוכרת במחירים סבירים?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
חיבור שני מגברים 1 2
מאת Jeka- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
לא מצאתי ממש את התשובה.. השאלה שלי איך זה נעשה? לוקחים מאותו + למגבר השני?,או שיש צורך לעביר עוד אחד? במידה וכן,הוא ישרוד את המתח הדרוש לשנהם? עריכה: מצאתי תשובה בתרד אחד, והיא שלוקחים הכל משותף (+ - remute)...השאלה האם הזרם יספיק לשנהם? ומה ישתנה בצריכת החשמל ברכב,פשוט אפילו עם מגבר אחד של 2 יצאיות שמחובר לרמקולים האור מהבהם..
- 3 תגובות
- 745 צפיות
אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המגבר הזה ? האם הנתונים אמינים? הוא מסוגל לספק 800 רמס ב 2 אוהם לזוג סאבים של 400 רמס כ"א ובעתיד אם אני ירצה לשדרג את הסאבים שלי לזוג סאבים בעלי שתי סלילים שכול סליל הוא 300 רמס אז המגבר יתן 1200 רמס ב אוהם אחד? ובמידה שהוא יתן הוא לא יכנס לפרוטקשן בעיקבות התחממות אחרי 10 דקות? אני שוקל ברצינות לקנות אותו לכן חשוב לי לשמוע את דעותיהם של בעלי המגבר או כאלה שהתנסו איתו וגם יחסית לכול המונובלוקים החזקים בשוק המחיר שלו דיי זול
הודעה אחרונה מאת xyu, -
- 2 תגובות
- 795 צפיות
הרדיו באוטו (סוזוקי סוויפט) נשמע על הפנים. הקליטה שלו היא גרוע ביותר. חוץ מרשת ג' לא קולט כלום. האנטנה באוטו היא קבוע ונמצאת בצד של הנהג בגג.. כאשר אני נוגע בקצה של האנטנה עם היד הקליטה משתפרת. האם זה אומר שאני צריך להחליף אנטנה...?
הודעה אחרונה מאת terminatorx, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.audionet.co.il/details.asp?id=520&lead_id=&look= ראיתי אותו בחנויות אחרות והוא עולה הרבה יותר ( 1500 שקל ) האם זה באמת מציאה או שעדיף ללכת על קומפוננט אחר ? אם אפשר גם תתנו הצעות של חברות אחרות ב 1000 שקל שיהיו לדעתכם תמורה טובה יותר. תודה.
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
?????
-
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=3 שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת על הדגם הזה? עוד שאלה :האם מישהו מכיר את החנות הזו? ויכל להגיד איך השירות שלהם?. ראיתי שגם מתקינים את הרדיו דיסק חינם וגם את הרמקולים,האם יכול ליהיות מצב שהם יתקינו חרא?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 999 צפיות
טוב אחרי שהתקציב של ירד בהרבה אבל לי כבר נמאס מהמערכת המקורית של האוטו, החלטתי להתחיל בינתיים עם איזה 6X9 נחמדים - אבל שבעתיד יוכלו להשתלב לא רע עם מערכת רצינית. אז אני רוצה רמקולים 6X9 עם צליל לא צורם ובמחיר שפוי(אין הגבלה של ממש אבל אל תתפרעו יותר מדי). הם צריכים בינתיים לעבוד עם הגברה מקורית של האוטו ובעתיד להשתלב טוב עם מגבר נחמד(לדוגמא הלוג'יק או ה JBL). אז מה אתם אומרים? מה שווה שמיעה?
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
סקר: מה האסטרטגיה שלך כדי להפיק את מרייב הSPL? 1 2
מאת Guest תמיר .א.- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מאמין שיש הרבה חברים פה בפורום עם מערכות חזקות, ומנסים להפיק את המירב במינימום $$. כול אחד...אני מאמין... יש אסטרטגיה מישלו,כדי להפיק את מירב הSPL, זאת אומרת יש אנשים שבכדי להפיק את המיירב ישתמשו ב: *כמות של סאבים. *סאב רב עוצמה. *כמות של מגברים. *מגבר רב עוצמה. *רכבים קטנים. *cabin gain. *מגברים נצילים. *סאבוופרים נצילים. *איטומים. *כיוון תדר התיבה לתדר הרכב. *קבלים. *שירדוג מערכת חשמל. השאלה פה...מה היא האסטרטגיה שלך? ואם אתה חושב שהיא אופיטמלית לרכב שלך? אני יסביר. אולי אתה מרכיב הרבה מגברים שהערך המשיכה שלהם במצב אופטימלי הוא לפחות 250A. והרכב שלך מסוגל רק לספק 140A (מצבר+אלטרנטור במצב של 12.5V). ואפילו לא חשבת על זה…
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פנה אליי מכר שרצה שאעזור לו להתקין את המגבר שלו. הבנתי ממנו שזה מגבר פשוט, אז הלכנו וקנינו כבל של 8G והבאתי לו RCA שהיה לי בבית. הרכב הוא פז'ו 106 והמגבר... טוב.. תכף תראו. בקיצור אנחנו מתחילים לפרק, פותחים את המגבר ורואים... את הגודל שלו.. שהוא לא יותר מ2 סיגריות באורך ולרוחב... מישהו נתקל במגבר הנ"ל? ( אחרי המאמץ לחבר אליו 2 כבלים של 8G (שהיה יותר עבה מכל המגבר הזה..) הפעלנו אותו... וגילינו שעוצמתו משתווה למגבר הפנימי של הרדיודיסק... מיואשים? - בכלל לא, הוא שמח שלפחות עכשיו יש לו הכנה למגבר ואני שמחתי לראות את הדבר הפיצי הזה... http://img190.exs.cx/img190/8861/img01054bn.jpg http://img190.exs.cx/img190/3738/img01117al.jpg h…
הודעה אחרונה מאת בולי, -
- 3 תגובות
- 831 צפיות
http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=84 יש לי אפשרות להביא אותו חדש מהקופסא ב-1000 שקל ... כדי לא כדאי ?.. אולי תוכלו גם להציא לי פאנל יותר טוב במחיר הזה ?
הודעה אחרונה מאת adi19,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaimoto
- הדיין
- farkash7
- SlowRide
- stx
- bjlb
- גיא_מ
- danbr
- Iwind
- davemustaine87
- Ron Poh
- discoTD5