Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש את ה 9835

נורא התבאסתי לראות שיצא דגם גבוה משלי, בהתחלה חשבתי שיש משהו יותר טוב מההכי טוב שהיה להם ב 2004, מסתבר שה9855 זה סתם מספר גבוה יותר, פשוט מסמל את שנת היציאה שלו, 2005, לכן ה 9835 עדיין יותר יקר וביצועים טובים יותר... למשל ב 9835 משולב מגבר V-POWER 60X4 מה שאין ב 9855 וכל מיני דברים קטנים שאתה יכול לראות בידיוק באתר שלהם... ALPINE.COM

הורדתי את הקטלוג אביב 2005 שלהם... תוריד גם ותקרא יש להם כמה מוצרים חדשים יותר שלא מופיעים עוד באתר

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

במקום לדבר בקודים, אתה יכול לשתף את שאר האנשים שלא מובן להם על אילו מספרים אתה מדבר.

אני אעיר\אאיר, מדובר בהד יוניט לרכב, של חברת אלפיין.

מה קרה נהיו כאן סודות?!

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

ההבדלים שאני יודע עליהם הם:

1. SlidingGlide במקום הכפתורים 1-6 בתחנות.

2. מגבר פנימי חלש יותר, 18W במקום 22W.

ההבלים הללו הם לכאורה יתרון וחיסרון, החיסרון הוא שולי לגמרי למי שמשתמש במכשיר הזה ביעודו.. לא נראה לי שמישהו יקנה מכשיר כזה ללא מגבר, אלפיין עשו צעד באמת נכון עם ההורדה של ההגברה -

מה שמביא את מלוא התמורה לכסף, מחיר הMSRP של המכשיר הוא 500$ לעומת 550$ של 9835.

בפועל בשוק בארה"ב ה9855 עולה באיזור ה400$ וה9835 עולה כ50$ יותר

• תוכן חדש...