Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה, מהסיבה הפשוטה שהמערכת שלי היא רדיוטייפ עתיק ושני רמקולים קדמיים פיציים שנראה לי באו ישר משנת 94 ביחד עם הפיאט אונו שלי :D

רציתי לשאול האם ניתן להרכבי מערכת סאונד נורמלית בסכום מינימלי? אני לא מדבר כאן על מגברים, סאבוופר וכו', אני לא מבין בתחום אלא פשוט רוצה צליל נחמד וסביר - לדוגמה רמקולים שלא יהרסו אחרי חצי שנה וכנ"ל לרדיו דיסק. ראיתי רדיו-דיסקים עם MP3 מאוד זולים בוואלה-שופס וכדומה בכ-400 ש"ח - האם הם טובים? (שוב הכוונה לא לצליל איכותי, אלא סביר ושישאר תקין ועובד לאורך זמן סביר)

כמו כן ראיתי שם רמקולים מאוד זולים בכ-90 ש"ח ל6X9 וגם חבילה של שישה רמקולים בכ-150 ש"ח ועוד בסגנון - השאלה אם הרמקולים האלה שווים משהו?

אשמח לשמוע האם הדברים שציינתי שווים את מעט הכסף שאני ישקיע בהם - כי פשוט אין לי יותר מזה להשקיע בתחום... (בינתיים יש לי גלגל"צ :( )

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אם אתה לא מחפש שום איכות מטורפת, אז כן... גם יהיה לך הכל חדש ותשמע פשוט

רק אל תנסה לשמוע אצל אחרים, כדי שלא תתבאס מאיך שאצלהם שומעים

תמיד כדאי להשקיע ברמקולים קצת יותר... שיהיו לפחות של חברה מוכרת, פיונייר או קנווד הכי זולים יענו לך על הדרישות לפי דעתי...

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

לדעתי רדיו דיסק של 400 ש"ח (ולא לפי המחיר אני אומר אלא לפי מספר חברות שאלו המחירים שלהם) כמו FORYU או SUPER SOUND

וכל מה שנכנס בקטגוריה....לא יעבדו לך באופן תקין לזמן ארוך...

היתי ממליץ לך להוסיף עוד 200 ש"ח ולרכוש JVC..

חפש בZAP.CO.IL

אני מאמין שתמצא משהו חמוד בסביבות ה600-650 ש"ח של JVC, חברה אמינה יותר מהחברות שציינתי למעלה.. ושוב, לא רק מבחינת אופציות ואיכות אלא שהJVC יעבוד לאורך זמן.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

חבר שלי חיפש לחסוך כמוך קנה רדיו דיסק ב 400 שקל החזיר להם אותו תוך יומיים החזיר אותו...

קנה לא MP3 עדיף עם איזה קומפוננט נורמלי קדימה וזהו לא צריך להשתגע...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם תיתן תקציב מדוייק עד כמה אתה מוכן להשקיע זה יעזור מאוד.

בקשר לכל האפשרויות שציינתה עבור הרדיו דיסקים והרמקולים, אז לא כדי לך להיתקרב לדברים האלו.

אתה לא תהנה מהם ,הם לא ישרתו אותך לאורך זמן, יעשו לך עודמת נפש...

אני ממליץ לך לקחת דגמים הכי פשוטים של חברות מוקרות שיאריכו ימים.

כמו כן כמה רמקולים אתה רוצה לשים?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני מחפש משהו בסביבות 500 גג 600 ש"ח כולל הכל.

רמקולים אין צורך במשהו מעבר למינימלי. יש לי כבר שניים קטנים מקדימה (זה שנכנס בפתח המוכן בפיאט אונו נראה לי 4 אינץ')- נראה לי שצריך עוד זוג מאחורה לא? (אולי 6X9 או גם זוג קטנים שיכנסו בפתח).

למי שאמר שאני מתבעס ממערכת של אחרים - שוב אומר שאני ממש לא בקטע של אודיו וכו', אני סתם רוצה משהו יותר נוח מהטייפ שיש לי כרגע שמתחבר לי לנגן MP3 עם המתאם קלטת המעפן הזה... (הנגן גם רק 128MB).

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

הרדיו דיסק הכי נורמלי שאתה יכול לקנות לפי דעתי:http://zap.co.il/model.asp?model_id=40430

נשאר לך תקמיב שלך 100 שקל בערך אז אם אתה רוצה רמקולים בתקציב הזה שיעבדו לאורך זמן הכי טובים שאני חושב שתמצא:http://www.audionet.co.il/details.asp?id=514&lead_id=&look=

יש לי כאלה כי לא ניכנס אצלי משהו גדול יותר ואני מאוד מרוצה מהם. אם תבחר בהם תחליף אותם ברמקולים הקדמיים ואת המקוריים שים מאחורה זמנית עד שיהיה לך כסף לטובים.

אם אתה בכל זאת רוצה 6X9 טובים, הנה לך :http://www.audionet.co.il/details.asp?id=487&lead_id=&look=

גם אותם יש לי, רמקול ממש טוב ביחס למכיר שלו. מספיק איכותי ויש באס מעולה.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...