Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sound quest

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי אין הבדל בחוטי מתח לחוט מתח יש עבודה אחת לעשות להעביר זרם...

אין חוט שיעביר זרם יותר איכותי לא שומעים את זה...

ההבדל אולי ברמת סיכוך וסינון רעשים אבל זה כבר קשור לכבלי ה RCA

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אז בעצם אתה אומר שאין טעם להשקיע בסט כבלים?

הכי פשוט יעשה את העבודה כראוי?

או שאולי בסט זה האר סי איי איכותי מכיוון שזאת חברה לא הכי זולה?

פורסם

yossi-x-r-4-i על איזה הבדל מדובר ?

דרך אגב, איך הגעת למסקנה שזה האתר הרישמי של החברה ?

SOUND BOY, תעשה חיפוש..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה לא משנה בכלל אם זה האתר הרישמי,העניין הוא שSOUND QUEST מוזכר המון בצמוד לSTINGER

אז כנראה יש בניהם איזשהו קשר, לדעתי יש הבדלי איכות בין חוטי המתח,אחרת כמו ששאלתי למה יש 4 רמות של חוטים????????????

פורסם

אולי כדי שיהיה לך את החופש לבחור:)

איזה צבע אתה רוצה...לא יודע למה...מה שאני יודע שכבל מתח מטרתו להעביר מתח!

ועוביו קובע על כמה שהוא יעביר בצורה טובה ללא חימום וללא שריפתו.

מעבר לזה אין כל משמעות....

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

יוסי מצידי שיהיה 300 רמות של כבלי מתח זה לא ישפיע על הסאונד!

מה שצריך להשקיע בו הוא הכבל RCA זה מה שמעביר את הסיגנל מהרדיו למגברים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יוסי, אתה יודע לקרוא אנגלית ? (לא ציניות).

באתר הרישמי של SOUNDQUEST, סטינגר מוזכרת ?

באתר הרישמי של סטינגר, SOUNDQUEST מוזכרת ?

יוסי מדובר באתר שעשה סיקור לכל החברות שמוזכרות שמה, ולכן לטעון שיש קשר ביניהן בגלל שאתר עשה סיקור של כולן ..... זה נשמע לי דיי מוזר.

דרך אגב רק רציתי להוסיף למיכאל, נכון שצריך להשקיע בRCA שלנו משום שהוא מעביר את הסיגנל שלנו, אבל יש לזכור שזה בסך הכל סיגנל, ולא נשפר "איכות" צליל כל שהי .. פשוט ברכבנו נוכל למנוע השראות(אשר יכולות להרוס) על ידי שימוש בכבלים שזורים וכו..

אבל לשפר .. לא ממש נוכל.. זאת לא מטרתו של הכבל שלנו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

או קיי תודה לכם על העזרה, אם כך נותר לי רק לשאול אם יש חשיבות לעוצמות שרשומות על קיטים אלו?

למשל סט של סאונד קוואסט שרשום עליו 600 watts לעומת סט שרשום עליו 300 watts

וכמה gauge מומלץ למגבר 800 watts

(4*100 rms )

פורסם

אני לא יודע למה מתייחסת העוצמה שכתוב עליו,

אבל כבל מתח 8 גייג, באורך 5 מטר, יכול לספק בשיעור.. 430 וואט.(שיעור משוקלל במצב מקסימלי של ההגברה)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

logic plx-44

בקיצור ממה שעזרתם לי להבין זה שאני יכול לקנות את הקיט כבלים הכי זול וזה יספיק לי?

תודה על העזרה..

• תוכן חדש...