Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם !

שואל בישביל חבר ...

מה הייתם לוקחים : ALPINE CDA-9830 או PIONEER DEH-P8600MP ?

אני יודע שהפיונייר יותר יפה , אבל אני שם דגש אך ורק על האיכות !!!

אני אישית מעדיף יותר את האלפיין , ואתם ?

מש"ק זרזור

פורסם
שלום לכולכם !

שואל בישביל חבר ...

מה הייתם לוקחים : ALPINE CDA-9830 או PIONEER DEH-P8600MP ?

אני יודע שהפיונייר יותר יפה , אבל אני שם דגש אך ורק על האיכות !!!

אני אישית מעדיף יותר את האלפיין , ואתם ?

אני לא מבין מה השאלה. אתה שם דגש אך ורק על איכות. אתה מעדיף את האלפיין.

אני הייתי מוותר על שניהם וקונה טרנספורט וD\A של נקמיצ'י.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

האלפיין הזה הוא רחוק מלהיות פשוט.....אם אתה רוצה רק איכות אז לך על אלפיין.....האמת יש בו גם קצת יופי....

פורסם

עשית לי חיוך רק לראות את השם נקאמיצ'י

אבל את האמת הנקאמיצ'י יהיה מאוד פשוט בהשוואה לאלפיין והפיוניר נקאמיצ'י טוב עולה המון...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם אפשר, אשמח ללינק לטרנספורט וDAC של נאקמיצ'י ולאחר מכן אשמח עוד יותר אם תציין היכן שמעת אותו ומול אילו מוצרים של פיוניר ואלפיין השוואת אותו כך שהגעת למסקנה שהוא נשמע טוב יותר (וכמובן לאיזו מערכת הוא חובר).

אין הבדל באיכות בין האלפיין לפיוניר (וגם לא למכשירים של נאקמיצ'י) ההבדלים הם בפיצ'רים ומה עדיף כל אחד מחליט לבד שכן לכל אחד יש העדפות שונות.

משום מה 99% מהמשתמשים כאן דואגים לקנות לHU ברמה גבוהה ביחס לשאר רכיבי המערכת, זה מיותר. גם אם היה הבדל שמיע בין היקרים לפשוטים יותר בטח לא הייתם שומעים אותו עם ציוד ברמה נמוכה. צריך לחלק את התקציב בין חלקי המערכת בצורה מאוזנת יותר.

פורסם

אייל אני מודע לזה שמה שרשמת נכון,ושבמבחן עיוור אין הבדלים בכלל,אבל בכל זאת משום מה יצאלי לשמוע קנווד7026 פיוניר8600 ואלפיין 9835 אחד אחרי השני ומבחינתי כן היו הבדלים.

זה לא ששמעתי הבדלים באיכות,פשוט הבדלים ב....איך להגיד את זה,באופי של הצליל.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אייל זה לא לגמריי נכון. כי לדוגמא: (כל המכשירים על FLAT ) כמובן.

פיוניר בינוני מול קנווד בינוני . ההבדל הוא שהפיוניר הצליל שלו הוא יותר רך ופחות התרדים של מיד בס.

והקנווד הוא יותר בולט בצלילים של המיד על מיד בס הוא יותר חזק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בשביל שבנאדם יוכל להבדיל בין הד יוניטים שונים, הוא צריך להשאר עם אותם רכיבים שיש לו ופשוט להחליף כל חודש למשל הד יוניט (בשביל הניסוי), ורק ככה יוכל להבדיל בין איכויות הסאונד המתקבלות מההד יוניט (יישאר עם אותו מגבר אותם רמקולים ואותו סאב).

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אכן, קבל תיקון אייל, מדובר היה בCD400 מנוטרל מגברי הספק.

כלומר, מדובר היה במוד שנעשה למכשיר ולא מכשיר שנקנה כך.

בכל מקרה, בכוונה שלי לDAC וטרנספורט התכוונתי למכשיר אחד דוגמת זה שצינתי ולא לשני מכשירים נפרדים.

ואגב, ההבדלים בין HU שונים ניכרים ושמיעים בהחלט.

משום מה, הויכוח נורא מזכיר לי ויכוחים שרצים בפורום אודיו של תפוז בנושא :) אלא שבניגוד למכשירים ביתיים שם האלקטרוניקה נהנית מתנאי עבודה עדיפים, בסביבה הדחוסה של תקן DIN עם שילוב של הגברה, DAC וטיונר, ההבדלים בין מכשירים שונים מאוד ניכרים.

בכל מקרה, מבחן עיוור אני חושב שיהיה מאוד קשה לערוך למי שאינו עוסק בתחום, שכן צריך על אותו סט-אפ להתקין מספר מחברים או ממתג כדי למתג ביו HU שונים, ולאדם מין היישוב יהיה מאוד קשה לבנות כזה סט-אפ ו\או למתג אותו.

בכל מקרה, עצם הרעיון נשמע לי כמו רעיון טוב לאיזה מבחנון או הדגמה במפגשי הפורום.

רון.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אתה יכול לטעון שההבדלים ניכרים, עד היום בכל מבחן עיוור הוכח שלא כך הדבר. יש לי חבר שהיה ברכבו על אותה המערכת הד יוניט של נאקמיצ'י, קלריון נחשב ואלפיין, למרות שהמערכת הייתה טובה לא שמענו הבדל (לא אני ולא הוא) בין המכשירים השונים.

בכל מקרה גם אם נניח ויש הבדל, הוא בטח לא ניכר ובטח לא ניתן לשמוע אותו עם מערכת פשוטה כך שהצורך בHU יקר בטל לרוב משתמשי הפורום.

דרך אגב, כאן בפורום היו ויכוחים על ההבדלים מהיום שהוא קם.

פורסם

רגע אז בשורה התחתונה ההבדל בשמיעה זניח או כמעט אינו קיים בין הסדרות הגבוהות של פיוניר ואלפיין???

• תוכן חדש...