Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שמצויין בכותרת.. מישהו שמע מכיר ? היה לו? יכול לשפוך לי אור [אפשר גם חושך -אבל בעיקר אור] על המגברים של החברה והחברה עצמה ביחס למחיר[כן אני בכלליותל יודע שמדובר ב"זבל סיני" כהגדרתכם , אך עדין צאו מנקודת הנחה שהמחיר הוא בהתאם למוצר[זול] וכך גם הציפיות מן המוצר והפרמטרים למדידת איכותו צריכים להיות במינון הגיוני ונכון בהתייחס לנקודות שציינתי]

תודה מראש.

אסף

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני חושב שענית לעצמך...

"Super Sound"... רק מהשם רואים שזה זבל יפני...

ברור ש"המחיר בהתאם", אבל גם התמורה בהתאם למחיר...

פורסם

ואם יורשה לי לדעת על סמך מה כבודו עונה לי על כך ומכפיש את שם המותג?[אגב רשמת "זבל יפני" בדרך כלל הכוונה באימרה הזו היא "זבל סיני"..לתשומת ליבך!]

לא, עכשו רציני..אוקיי אתם שומעים חברה לא מוכרת במחיר סבבי בבי . אז ישר הרוב חושב ששוב מדובר בזבל אורגני שלא שווה יריקה..אבל מניסיוני ישנם כמה חברות מדבקה שדווקא מספקות יפה את התמורה בעיקר שהמחיר הוא כזה..מבין. לכן אני צריך חוות דעת ממישהו ששמע[אם אפשר -שמע באוזניים] את המגברים של החברה, או היה בעל של מגבר כזה. או כל משהו בסיגנון. אשמח לקבל ממנו חוות דעת מניסיון כלשהו ספציפי עם המותג הנ"ל . כי זה לא לגיטימי ישר לשלול בלי ניסיון בשטח אם המותג ורק על סמך הגישה הפוסלת והגיזענית למגברים של חברות מדבקה.

אחרי שקראת את כל זה . אני מקווה שהבנת את הראש שלי ואת המידע שאחריו אני מחפש!

תודה

אסף

פורסם

אסף,

לא קשור לזבל סיני....אני בעד זבל סיני אם קוראים לזה ככה...

REDSOUND - לדעתי מגברים מעולים!

DHD - גם כן!

אבל המגברים SUPER SOUND זה ממש זבל! הם חלשים ולא טובים....מעוותים את הצליל ברמות על, כל דבר שתחבר אליהם ישמע גרוע מאוד! זה מגבר, ואתה צריך לקנות אחד שיהיה טוב וירצה אותך, ותאמין לי הוא לא כזה!

אני אישית שמעתי 2 מגברים של חברת SUPER SOUND. אחד ממש גדול בצבע לבן אני לא זוכר כמה וואט היה רשום עליו, 4 ערוצים.

והשני קטן יותר 2 ערוצים, מחובר לזוג רמקולים אחוריים של פיונייר...בקיצר תתרחק! לא מדובר רק במחיר.

תבין שגם אם תקנה מגבר שלהם ב250 ש"ח או 200 ש"ח...תצטרך להתקין אותו...זה גם כסף...תחסוך עוד קצת תמתין עוד חודש...תתקין משהו שתהיה מרוצה ממנו....

רוצה תחליף?

קח לוג'יק מהדיוטי פרי ב99$...תוסיף אמנם 150 ש"ח...180 ש"ח....תקבל תמורה לכסף שלך ואחריות!

אל תשכנע את עצמך שהמחיר שווה את המגבר, במקרה הזה הוא לא שווה!

זו דעתי...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

דימה תודה על התגובה שלך [אם כי היא מייאשת אבל אמרת את דעתך ] בכל אופן תמיר פה מהפורום דווקא אמר לי שהמגבר של החברה[ אני מדבר על הדגם 4*180] הזה הוא דווקא נחמד מאד לחבר שלו יש אחד כזה בדיוק באימפרזה שלו.. והוא מרים 6 פיונירים מקדימה ומאחור בצורה יפה מאד ועומד בנטל..עכשיו אני כבר מבולבל מאד..אחד שמבין חזק בתחום אומר לי שדווקא מגבר סבבה מאד לסכום [מניסיון שמיעתי שלו] ואחד שגם מבין חזק בתחום אומר לי שהמגברים של החברה זה זבל ...אני מבולבל לאללה..אני עדין לא יכול להרשות לעצמי משהו יותר מ200 שקל.. כמו כן הבחור שאני קונה ממנו אז המגבר הזה עוד מחובר אליו ברכב והוא נותן לי לפני הקניה כמובן לראות שהכל תקין ולשמוע את המגבר שלטענטו נישמע מצויין וסוחב ולא מקרטע..אני כבר מבולבל ולא יודע מה לחשוב..:cry:

אגב זה המגבר עם הדגם המדוייק שאני מתכוון לקנות מיד שניה ב200

4234097b.gif

פורסם

מצטער, אותי הוא ממש לא סיפק...

אבל שמע, אין דבר טוב יותר מלשמוע אותו....אז תלך אל הבחור ההוא ותשמע אותו

ועזוב מה כולם אומרים...ואם זה ימצא חן בעינייך אז קח אותו...

שמע ותחליט.

פורסם

נכון צודק, אגב איך אני יודע נגיד שהמגבר לא סוחב טוב ? יש לך עיצות ברגע שאני הולך אל הבחור לראות את המגבר ולשמוע מה אני צריך להשים לב?

[אגב הגיוני שהוא מחובר כרגע בבריג' של 4 יציאות לסאב?..נכון שלא?].

אשמח לקבל ממך תשובות , שוב תודה!

פורסם

אי אפשר לגשר 4 יציאות! מקסימום זה 2 יציאות...שאתה מגשר והופך אותן ליציאה אחת במקום 2.

תנסה לשמוע את המגבר מחובר לסאב, ושלא יספר לך סיפורים פשוט תדרוש את זה..ותבדוק שהאופציה בשם :

BASS BOOST אם קיימת בכלל במגבר תהיה כבויה...ואז תשמע איך הוא מחזיק סאב...ותחבר אותו לרמקולים שמע את זה אם מוצא חן בעינייך לך עם זה..

זה לא חשוב מה אני חושב, מה שחשוב זה מה אתה חושב והאם לך זה נשמע טוב?!

לא אני נוסע ברכב שלך...:) ולכן אם זה נשמע לך טוב לך על זה!

פורסם

הבנתי ..כן יש לו סאב ברכב שהמגבר מחובר אליו אז אני ישמע.

בכל אופן נגיד הוא יפעיל את ה"באס בוסט" שהיה מכובה אצלו .איך אני אמור בכללי לדעת כי המגבר תקין ..?יענו מה , אם הוא יפעיל את זה מה אני אמור לשמוע ?[אני מבין שתדרים נמוכים] השאלה מה המדד פה לדעת כי הכל סבבה ..או שאתה מתכוון שבכל מקרה המגבר הזה יצלע בקטע הזה כי הוא "זבל" כהגדרתך...

פורסם

אל תזהה אם מופעל או לא, פשוט תדאג שהבאס בוסט יהיה מכובה..

מעבר לזה אין לי כל מושג איך תוכל לדעת אם המגבר תקין?

פורסם

אוקיי תודה ,אבל שוב כאשר אני לפי דבריך יפעיל את אופציית ב"באסבוסט" מה הדבר בפועל יגרום למגבר ולאון העבודה שלו? ולמה חשוב לבדוק זאת לפי דבריך?

תודה.

• תוכן חדש...