Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

כפי שהבני שברכב הנ"ל קיים HU מובנה שאי אשפר להוציא אותו ?!

שאלתי היא כזו : האם שמעתם/ראיתם מישהו שכן החליף את ה-HU המקורי למשהו אחר ?

*HU - רדיו-דיסק .

תודה לכל העוזרים .

מש"ק זרזור

פורסם

ראיתי מישהו שחיבר בנוסף...

בטוח אפשר להוציא קשה לי להאמין שלא ניתן בכלל יש לי חבר עם אחת אני יברר איתו כדי להיות בטוח...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם תריץ באימיול חיפוש על סיאט איביזה תמצא כמה מדריך בספרדית עם הרבה תמונות.

התמונות יעזור לך להבין את הרעיון אבל שם הוא לא החליף אלא עשה משהו כדי לחבר את זה במקביל.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אני לא בטוח מה קיים באיביזה מודל 2001

אבל קיימת הבעיה באיביזות ואחיותיהם הגדולות, בהם תכננו את השליטה של הרדיו והמזגן בקונסולה אחת, לכן ברגע שאתה מוציא את הרדיו המקורי, אתה נשאר ללא מזגן.

אינני מוצא כרגע את הלינק בEBAY, אבל פעם ראיתי שם קונסולה תחליפית שהיא בעצם רק לשליטה על המזגן, עם DIN מתאים לרדיודיסק

אם אכן מדובר בבעיה הזו,

אני בטוח שאם תחפש ב EBAY.CO.UK,

תמצא את מבוקשך.

• תוכן חדש...