Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

תחום תדרים


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוזן

 

20-20K בעיקרון בגדול

ככה זה אולי שאתה תינוק

עם הזמן כל פעם שאתה נחשף לתדירויות גבוהות בעוצמה חזקה והצפצופים שאתה שומע אחר כך מעידים בעצם על התדר או זקיק-השערה (שאחראי לרעידות לפי תדר) שהלך לעולמו בתוך האוזן.

בפועל 18-19K ועם הזמן זה ירד אפילו לפחות.

מלמטה יש כאלה שמצליחים לשמוע טוב גם 18HZ.

 

מבחינת מה שמתחת ומה שמעל אלו תדירויות שניתן "להרגיש" אותן.

אבל לא פשוט לנגן אותן על כל רמקול - בעיקר מדיה דיגיטלית של 44,100/16BIT כמו סידי או קלטת DAT. חלק ממכשירי הDVD (DVD-AUDIO) כן יוכלו להוציא את התדירויות האלה ואם רוצים לשמוע אותן זה החלק הראשון שצריך לשנות בשרשרת.

-נועם

×
×
  • תוכן חדש...