Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

לאחרונה נתחדשתי בפאנל

pioneer deh-7450MP

קיצר יש שם אופציה כזו שאתה רואה בתצוגה ארבעה כיסאות ואתה יכול לבחור לאן הצליל"יילך"

או לקדמי ימני או לקדמי שמאלי וכדומה

בקיצור אצלי הוא נותן אפשרות רק לשנייים הקדמיים

הרמקולים האחוריים דווקא כן עובדים.

מה לעשות?

פורסם
לא. בגלל שכשאני עושה באלאנס הוא מבדיל בין הצדדים ימין שמאל ואחורה קדימה

כנראה שלא הבנתי - סורי ! (ואני עדין לא מבין)

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

האפשרות הזאת ניקראת אקווליזר אקסטרא!!! והוא לא מראה לך את הכיסאות האחוריים בכיוונים בגלל שאין לך מגבר!! אצלי עומד ה 7650 ויש מגבר ואתה יכול לכוון איפה אתה רוצה תצליל!!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

"אקולייזר אקסטא.........?!" משהו חדש.....?

המצב הזה של הכיסאות שמצוייר לך שם נועד בכדי ליצור תחושה של מוסיקה נכונה כלפי הנהג או מי שיושב איתו ברכב....

הכוונה..נניח שאתה נמצא לבד ברכב אז יש לך אופצייה לכוון את המוסיקה כך שאתה תיהיה במרכזה ...

וכל זאת בעזרת האופצייה שעושה דיילי מסויים במילי שניות בין רמקול לרמקול.......

אם שניים יושבים מקדימה אז היא מחלקת כך את המוסיקה בהתאם וכך הלאה......

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

סבבה אבל למה זה לא עובד לי?!

הקטע הזה עםן המגבר נשמע דאון לאללה סורי על הכנות היתרה

אם אתה לא יודע אל תדבר

אוקצור למה אין באפשרותי להפעיל את שתי הכיסאות האחוריים ורק את שני הקדמיים?

פורסם

אם הבנתי נכון אז זאת אופציה שקובעת את מרכז הבמה, ומן הסתם במה לא אמורה להיות מאחורה ולכן אין לך ציור נוסף של המושב האחורי.

תריץ קצת חיפושים על המילה "במה" ואולי תיוכח שאני צודק.

:king:

פורסם

יש לי תפיונר 7650 ואני מתעסק בדברים האלה!!! אז לפני שאתה בודק ונותן חוות דעת תשב באוטו ותכוון אותה!!! יש לך שני סוגי אקווליזר אחד רגיל ואחד אקסטרא לחיצה ארוכה על הרגיל ותראה מה המערכת שלך מסוגלת לעשות בעניין הסאונד!!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

בחלק מהדגמים (ברוב החדשים של פיוניר)יש תחימת תדרים(פילטרים)יותר מדוייקת ומפורטת...

יענו בלשון "חברינו" ***אקולייזר אקסטרא*** (איזה שם!!!.......מלך!!!)

לגבי מרכז הבמה זה נכון אבל צריך שיהיה מחולק ...למה ........?משום שאם יושבים ארבעה אז הצליל יהיה טיפה יותר היקיפי ושיגיע גם טיפה אחורה .......החברה עצמה לא יודעת מי רוצה לשמוע רק מקדימה או מאחורה וכמה אנשים נוכחים ברכב באותו הרגע .אז אנחנו משאירים את האופצייה הזו למי שצריך ומתכוון להשתמש בה .לכן יש גם בחירה פה.ואפשר גם לבטל אותה במידה והיא לא שימושית למישהו....

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם
יש לי תפיונר 7650 ואני מתעסק בדברים האלה!!! אז לפני שאתה בודק ונותן חוות דעת תשב באוטו ותכוון אותה!!! יש לך שני סוגי אקווליזר אחד רגיל ואחד אקסטרא לחיצה ארוכה על הרגיל ותראה מה המערכת שלך מסוגלת לעשות בעניין הסאונד!!!

אם אפשר לדעת במה אתה בדיוק מתעסק?

:king:

פורסם

השאלה היא איך אני מפעיל את זה.

לחיצה ארוכה על הכפתור לא מדליק את 2 הכיסאות האחוריים

רק 2 הקדמיים דולקים

פורסם

לחיצה רצופה על AUDIO מכניסה אותך לאקולייזר הפרמטרי של המכשיר.

תחת F (תדר) ו Q (רוחב הפעמון) N -צר W - רחב.

עדיף להתחיל הכיוונים כשהמכשיר במצב FLAT.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...